Полярен кръг за преглед на активността

Калъфът на ръцете стъпки, дейност, съня, връзки към монитор на сърдечната честота

Подометърът за китките на полярната верига съдържа много функции, извън стъпките за проследяване и калориите. Неговата най-голяма разлика от другите е, че може да се свърже с полярните монитори за сърдечен ритъм чрез Bluetooth, за да можете да видите сърдечния ритъм на Loop по време на тренировки. Но дори и да не добавяте монитора на сърдечния ритъм, Loop превъзхожда при настаняването ви, за да сте по-активни и да намалите времето за неактивност , а също и да следите съня.

Оригиналът на Loop бе актуализиран като Loop 2.

Кой е полярен контур?

Връзката се вписва, ако сте канапе диван, който се нуждае от мотивация да се движи повече, но няма да се чувства прекалено опростен, ако решите да се занимавате сериозно с фитнес или да тренирате за маратон. Ако добавите полярен пулсомер, можете да проследите тренировките си подробно с Loop. Предлага предложения за постигане на целодневна цел чрез комбинация от дейности с ниска интензивност, умерена интензивност и висока интензивност. Вие решавате колко потни искате да постигнете, за да постигнете целта.

Настройване на полярната линия

Полярният контур е предназначен за носене на китката. Това е непрекъсната линия с затваряне затваряне, така че няма да падне лесно, ако скобата се отвори случайно. Той зарежда и синхронизира чрез персонализиран USB кабел. Създайте или свържете с Поларния си акаунт и изтеглете безплатното приложение за свободен iOS полярните потоци, ако имате съвместимо мобилно устройство

Компютърни и мобилни изисквания

Полярният контур се свързва с персонален USB кабел с компютри с компютър (Windows XP и по-нови) или Mac (OSX 10.6 и по-нови версии) и чрез Bluetooth Smart за мобилни устройства iOS (iPhone 4S и по-нови, iPod touch 5-то поколение и по-нови). Можете да синхронизирате данните си с мобилното приложение или USB кабела и да преглеждате данните си онлайн или в приложението.

Няма текущи такси за използване на таблото за управление на приложението или онлайн.

Захранване: Зареждайте батерията на всеки три до шест дни с персонализирания USB кабел. Тя спестява данни от седем до 12 дни, преди да е необходимо синхронизиране, за да се освободи пространство за съхранение на данни. Срещите за обучение за сърдечен ритъм заемат повече пространство за данни.

Какви са полярните бримки

Гледайте дисплея:. Натиснете единичния бутон, за да видите часа (часове и минути), стъпки, изгаряни калории през целия ден и индикатор за целева активност. Той също така ви показва часовете и минутите, които трябва да влезете, за да достигнете целта си за дейност с три интензитета: "Нагоре" (дейност с ниска интензивност), "Разходка" (дейност с умерена интензивност) или "Джог" , Ако добавите лента за измерване на сърдечната честота Polar Bluetooth Smart, можете да видите сърдечната честота и дали сте в зона за изгаряне на мазнини или във фитнес зона.
Още: Педаметрови часовници

Стъпки : Клетката следи целодневните стъпки. Той записва същия брой стъпки като Fitbit One, носена на кръста ми. Той не проследява стъпките за конкретни тренировки.

Изпепелени калории : Кръговете проследяват изгаряните през целия ден калории. Той няма функции за записване на храни. Можете да проследите теглото си, като го въведете ръчно. Ако използвате каишка за сърдечен монитор, вие също ще получите общо количество калории, изгорени в тази тренировъчна сесия.

Активно време : Кръгът показва обратно броене за постигане на целта ви за ежедневна дейност, която се основава на препоръките за глобална физическа активност. То ще варира според това колко активно казвате на Полар, че сте и на възрастта и пола ви. За да стигнете дотам, имате някое от следните неща или (както всъщност ще се случи) комбинация:

Ежедневната Ви активност се показва като часовникова графика в приложението и таблото за управление на Полярния поток. Всяка минута е цветно кодирана за интензитета на активността. Можете да видите кога сте били активни през целия ден. Също така получавате общо време за всеки тип дейност, плюс неактивен (седнал или лежен) време и време заспал.

Сърдечни тренировки сесии
За да проследявате тренировките, трябва да добавите лента за следене на сърдечната честота на Bluetooth Smart. Polar препоръчва своите H6 и H7 ленти. Други марки могат или не могат да работят. Сдвояване с Loop, като ги приближите заедно и ще кажем "Сдвоени" и тренировката започва. Тя свършва, когато извадите монитора. Това го прави не-мозък, но също така прави за смущаващи публични дисплеи, когато поставяте монитора си или го изваждате под ризата си.

По време на тренировката можете да видите сърдечната честота и да ви информираме с "EnergyPointer" дали сте в зона за изгаряне на мазнини или във фитнес зона. Не можете да настроите други зони на сърдечния ритъм или да сигнализирате в зона и извън зоната. Можете също да преглеждате обичайния си дисплей (време на деня, целодневни стъпки, целодневни калории, цели на активността).

След сесия можете да видите тренировката си в сайта "Полярни потоци" или в приложението и да видите повече подробности. Те включват графика, показваща сърдечната честота минута по минута по време на тренировката, средна сърдечна честота, максимален и минимален пулс, време в пет различни зони на сърдечната честота , изгорени калории, общо време.

Ако искате да проследявате тренировката на сърдечната честота още по-подробно, включително скоростта и разстоянието и да регистрирате карта, можете вместо това да използвате приложението Polar Beat. Но ако го използвате, не можете да видите сърдечния ритъм на Loop. Трябва да изберете преди тренировка. И в двата случая ще видите подробностите в таблото за управление на Полярния поток.
Преглед: Полярен калъф за следене на сърдечната честота H7

Сън : Линията автоматично разпознава времето за заспиване (ако лягате). Получавате общо време на сън, но нямате допълнителен анализ за дълбок или лек сън. Можете да използвате дисплея на часовника за активност, за да видите времето, което може да сте получили през нощта.
Още: Монитори за активност при проследяване на съня

Бездействие предупреждения : Ако не сте стигнали и сте се преместили в рамките на един час, приложението "Полярна линия" ви изпраща съобщение, което да ви напомня да ставате. Той също така ви дава триъгълник за тревога за неактивност на часовника за активност и записва колко пъти сте получили предупреждение за неактивност в ежедневното си обобщение. В съчетание с проследяване на общото време за сядане и ви съветваме в анализа на вашата активност, че сте седнали много по цял ден, може да ви мотивира да седнете по-малко.
Още: Следи от неактивност и време за следене на педометрите и приложенията

Настроение: Можете ръчно да проследявате настроението си с приложението или уебсайта.

Анализ на дейността и коучинг: Освен че виждате общите данни за дейността, можете също да видите анализ на това, как вашето ниво на активност през този ден може да е от полза за вашето здраве и фитнес, класифицирано от една до три точки. През деня приложението и уеб сайтът Ви дават предложения за дейности, които могат да отговорят на Вашите цели, като например минути за хандбал, печене, градинарство.
Още: 10 начина, по които вашият крачкомер може да ви мотивира

Данни: Виждате графики и суми от ежедневната, седмичната и месечната дейност в уеб сайта или приложението. На уебсайта можете да се впуснете във вашия фитнес прогрес и да прегледате тренировъчните сесии по тип, сума, най-добри сесии и др. Имате цялата сила на тренировката по полярните сърдечни риби, която да проучите.

Социална: Можете да имате публичен профил, който да е видим само за одобрени последователи, или да останете частни. Няма автоматичен начин да публикувате резюмета или тренировки на социалните медии, ако използвате Полярната линия.

Преносимост: Можете да използвате приложението или USB кабела за синхронизиране и трябва да синхронизирате всеки седем до 12 дни или да изгубите данни. Трябва да използвате обичайния USB кабел, за да заредите батерията на всеки три до шест дни.

Най-долу в полярната линия

Недостатъци:

Положителни:

Купете полярна линия 2 от Amazon.com

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница. Проверяващите проби са предоставени от производителя.