Как да се плати за ходене

6 Walking Apps, които печелят награди в брой, отстъпки или благотворителни дарения

Не би ли било чудесно, ако ходенето ви спечели пари или награди извън расовите тениски и медали? Вече може да използвате приложение за крачкомер, за да проследявате ходенето си. Тези приложения могат да превърнат стъпките ви в пари, отстъпки или дарения от благотворителни организации. За съжаление, няма да можете да се откажете от работата си, но е хубаво да направите няколко долара за вашите усилия. Сега това трябва да ви помогне да преодолеете ходенето извинения !

1 - Благотворителен Майлс

Герои изображения / Гети изображения

Искате ли да спечелите пари за благотворителност, но вие сте уморени от просяването на приятели и семейство за дарения от страна на хора? Това приложение, което ви позволява да влезете в ходенето и да печелите пари за благотворителни организации. Просто инсталирайте App Charity Miles и изберете благотворителна организация, когато отидете на разходка, бягане или каране. Той използва GPS и сензорите за движение в мобилния ви телефон за проследяване на пробега. Можете да регистрирате както вътрешни, така и външни тренировки.

Можете да избирате между повече от две дузини благотворителни организации, включително ASPCA, Habitat for Humanity, Nature Conservancy, Alzheimer's Association, Дружеството за левкемия и лимфом, Special Olympics и Wounded Warrior Project.

2 - Постижение

С приложението Achievement можете да печелите пари за разходки, колоездене, плуване и други упражнения, както е проследено чрез приложението. Можете да спечелите до 80 точки на ден за упражнения и шест точки на ден за здравословни социални дейности. Те плащат 10 лв. На всеки 10 000 точки, които печелите.

Максимизирайки печалбата си от точки, ще ви отнеме още четири месеца, за да спечелите $ 10. Вашите точки изтичат една година от датата, на която са спечелени. Те също така предупреждават, че колкото по-дълго сте член, толкова по-бавно можете да печелите точки.

Те планират да имат и други възможности да печелят пари и възнаграждения освен тази базова система. Освен това те ще имат възможност да участват в клинични проучвания.

С приложението можете да се свържете с Fitbit, RunKeeper, Cunning, MapMyFitness, RunDouble, Sleepy, Twitter, Moves, MyFitnessPal, Jawbone UP, Strava, Misfit, iHealth, DailyMile, Garmin и др. Въпреки че плащанията са бавни, може да е $ 30 на година, така че защо не?

3 - Хиги

Хиги не е свое собствено приложение. Вместо това, той е партньор с много устройства и приложения, за да превърне фитнес усилията в точки за награди за Higi. Компанията закупи сайта "Райтдинт", който изпълнява същата функция (сметката Ви може да се прехвърля). Можете да се присъедините безплатно и да свържете приложенията си, за да актуализирате автоматично точките, спечелени от предизвикателствата им. Предизвикателствата могат да бъдат седмица или месец.

Вие печелите точки на миля (или мили на стойност дневни стъпки). Можете също така да печелите точки, като използвате станция за проследяване на здравето на Higi, намираща се в аптеките. Те измерват пулса, кръвното Ви налягане, теглото, телесното тегло и телесните мазнини. Точките се превръщат в шансове в наградата при края на предизвикателството. Точките също се броят за награди, които са отстъпки за здравни и фитнес артикули. Можете да получите повече точки, като наберете приятели, за да се регистрирате. Проследявайте точките си спрямо приятелите си и ги превръщайте в забавна социална конкуренция.

Плюсове: Връзката към впечатляващ набор от приложения и устройства, включително Fitbit, Nike + , Jawbone UP, Strava, RunKeeper, Omron, Endomondo, Garmin, Състезания, iHealth, Striiv и Under Armor. Не можете да играете системата, като проследявате същата тренировка на повече от едно приложение или устройство. Тя просто ви дава кредит за тази, която е регистрирана най-активност.

Минуси: Трябва да похарчите пари, за да осребрите повечето от наградите, като например да получите 20 процента от продуктите на Garmin или Съмърс. Понякога те предлагат благотворителни награди, така че можете да дарите повече точки на благотворителни организации.

4 - Walgreens Balance Rewards

Можете да печелите точки за възнаграждения за равновесие към Dollars за обратно изкупуване на Walgreens, като проследявате вашите разходки и други фитнес дейности в програмата Balance Rewards for healthy choices. Регистрирайте се на уебсайта на Walgreens или свържете текущия си профил в Walgreens BR с програмата за здравословен избор и изтеглете приложението. Приложението е достъпно за iOS, Google Play и Windows Phone.

Можете да свържете инструмент за проследяване на фитнес или да регистрирате ръчно стъпките, разстоянието или продължителността си в приложението. Получавате повече BR точки за повече стъпки и разстояние - 20 точки на миля. Въпреки това, има ограничение от 1000 точки месечно за дейности за проследяване на фитнес.

Можете да свържете вашите Fitbit, Jawbone Up, iHealth тракери и MapMyFitness, MyFitnessPal или Runkeeper приложения. Също така получавате точки за проследяване на показанията за теглото, кръвното налягане, кръвната захар, сън и оксиметър. Това е допълнителен бонус за тези, които проследяват съня си вече с Fitbit, Jawbone Up или MyFitnessPal.

В приложението можете да видите активността си в текущия ден в стъпки и минути. Натиснете иконата Стъпки и можете да видите активността си общо по ден и инструмент за проследяване за текущата седмица, последните седем дни, 30 дни и 90 дни. На уеб сайта на Walgreens можете да видите общите си данни, проследени и на графика.

5 - Намаления

Лихвите се базират в Обединеното кралство, но също така се предлагат в САЩ и Канада. Можете да използвате приложението или уебсайта му. Можете да свържете Fitbit, Garmin, RunKeeper и други приложения, които следят вашето упражнение. Печелите точки, когато извършвате дейност от най-малко 7 000 стъпки или 20 минути упражнения за един ден или настаняването във фитнес залата, която поддържа тяхната програма. Те променят това, което е на разположение за награди и как се печелят, така че е най-добре да проверите директно за сайта за актуална информация.

6 - Sweatcoin

Sweatcoin ви дава крипсингови награди за ходене. Основното приложение е безплатно, но има ограничен ход за деня. Той превръща всеки 2000 стъпки в своята собствена валута, която можете да използвате за различни награди или за търговия. Фирмата е базирана в Обединеното кралство и приложението е налице както за iOS, така и за Android.