Fancy Bling за вашето Fitness Tracker

Един от проблемите с фитнес бандата е, че те не съвпадат с всеки стил през цялото време. Трябва да ги носите непрекъснато, за да мотивирате себе си да влезете в 10 000 стъпки . Но вместо да избухнеш в офиса или да излезеш за вечерта, не бива да мигаш силиконова или пластмасова лента. Дизайнерите работят, за да предлагат луксозни начини да носят вашите Fitbit , Misfit и други тракери, така че да не загубите нито една стъпка.

Ако търсите подарък за разходка , това са фантастични дори за Деня на Св. Валентин или Ден на майката. Просто не забравяйте да включите фитнес инструмента, ако се продава отделно и не разполага с необходимия модел.

1 - Bytten

Bytten - Сребърна матис слайд. С любезното съдействие на Амазонка

Оформете Fitbit или Jawbone UP с плъзгач Bytten. Те имат прекрасен дизайн от месинг, сребро и розово злато, за да го обличат, или някои пластмасови версии за забавление. Те се плъзгат върху групата, за да можете да видите дисплея и да използвате бутона. Лесно се поставя или премахва.

2 - Fingband Bling

Fingband Bling. С любезното съдействие на Amazon.com

Fitband Bling прави красиви аксесоари за популярни модели на Fitbit, Jawbone и други тракери. Сложете ги върху групата, за да се обличат. Те са евтини, така че можете да се разхождате и да промените външния си вид, за да съответства на вашето настроение.

3 - ФУНКЦИОНАЛНИ УСТРОЙСТВА

FUNKtional Wearables Абърдийн Сребърна гривна. С любезното съдействие на Амазонка

FUNKtional Wearables има десетки различни гривни, които да покриват вашите Fitbit Flex, Charge, Charge HR, Misfit, Jawbone, Pebble или друг tracker. Те имат страхотен дизайн на отлична цена, така че лесно да промените външния си вид. Сега Вашият тракера никога не трябва да оставяте китката си, когато искате да я обличате. Те имат класически стилове, забавни стилове, метали, мъниста, цветове.

4 - С френски бик Bands за Fitbit и Apple Watch

С френски бик бенд за Fitbit Flex. С любезното съдействие на Амазонка

S има цветни ленти за замяна на Fitbit Flex, Alta и Apple Watch. Flex групата има истински катарами, които могат да бъдат добре дошли за потребителите, които не смятат, че оригиналната лента е сигурна.

5 - Apple Watch часовници

Apple Watch с Milanese Loop Band. С любезното съдействие на Amazon.com

Ако ви харесва една спортна група за носене с Apple Watch за игра, можете също да я обличате с групата Milanese Loop или много други банди, направени за Apple Watch. Сега са налице евтини версии на трети страни, така че можете да промените външния вид на вашия Apple Watch само за няколко долара.

6 - Неофициална златна бижутерия

Малкото злато. стои зле

Трафикът за фитнес Misfit Shine е достатъчно стилен, а елегантният му черен алуминий е на разположение в разнообразни цветове. Често го носех като брошка. Можете да получите спортен огърлица, за да го носите в случаен стил, или тази прекрасна Bloom огърлица от неръждаема стомана, за да го носите по-красиви поводи. Устройството за тренировка "Shine" се продава отделно.

7 - Тори Бърч за Fitbit - Колиета и гривни

Колие на Тори Бърч Fitbit. С любезното съдействие на Pricegrabber

Ако имате Fitbit Flex , можете да я облечете с тази линия от колиета и гривни от дизайнера Тори Бърч. Колието е от неръждаема стомана и се предлага в цветове Tory Silver, Shiny Gold и Rose Gold. Гривните включват неръждаема стомана в цветовете на Tory Silver, Shiny Gold или Rose Gold, както и забавни силиконови гривни в дизайнерски щампи. Цената не включва Fitbit Flex, трябва да го закупите отделно. Това са чудесни принадлежности, когато еластомерната мантия не е достатъчно стилна, но искате да проследявате стъпките си.

Сайта на производителя

8 - С участието на

Сливания. Withings

Този швейцарски часовник изглежда стилен както за мъже, така и за жени. Можете да изберете бяло или черно лице на часовника и да се предлага с фина френска телешка кожа. По-малкият циферблат на лицето показва всеки ден напредъка ви към целта ви за дейност. Часовникът се синхронизира с приложение за телефони чрез Bluetooth и следи вашите стъпки, разстояние, изгорени калории и сън. Можете също да зададете вибрираща аларма. Когато искате да запазите хубавата група, можете бързо да промените включената силиконова спортна лента. Освен ходене и бягане, той е водоустойчив и ще проследява плуването. За разлика от много интелигентни устройства , трябва само да замените батерията веднъж на всеки осем месеца, вместо да презареждате всеки ден или седмица.

9 - Грифин лентов маншет

Грифин технология лента маншет. С любезното съдействие на Pricegrabber

Можете да приплъзнете Fitbit Flex, Fitbit One, Misfit, Jawbone UP MOVE или Sony SmartBand фитнес тракера в тази опъна лента маншет за спортен усет. Това е забавна промяна на темпото за носене на вашия тракера. Те идват в няколко цвята. И макар че е обозначен като кичур, може да го носите и като глезена.

10 - Идентификационен номер на пътя за Fitbit

RoadID + Fitbit. RoadID

Персонализирайте своя Fitbit Flex, Charge или Charge HR с лазерно гравирана хирургична стоманена лицева плоча. Тя се промъква над групата, без да са необходими промени. Персонализирайте го с до седем реда информация. За безопасност можете да включите вашите важни медицински състояния и спешни контакти. Но и вие бихте могли просто да го направите с името си и с вдъхновяваща цитат.

Сайта на производителя

11 - Layer It и го остави да се покаже

Шарлот Ронсън носи джуджета нагоре в седмицата на модата. © Astrid-Stawiarz / Гети изображения

Излезте от зоната за комфорт на стила си и оставете вашата фитнес банда да се появи в цялата си слава на силиконовата лента. Fitbits и Jawbone UP са станали повсеместна. Сложете го с няколко гривни и това става част от вашия външен вид, точно както дизайнерите се виждат на пистата. Бях на няколко вечери с готвачи за знаменитости и купонът ми често се разхождаше с Fitbit до Rolex. Те са страхотни за започване на разговор. Бонусът е - няма да загубите нито една стъпка!

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.