Цитати за маратона

Вземете вдъхновение за Деня на състезанието

Подготовка за маратон? Тук са вдъхновяващи цитати за физическите и психически предизвикателства при провеждането на маратон.

1. "От всички състезания няма по-добра сцена за героизъм, отколкото за маратон."
- Джордж Шейхан , водещ автор

2. "Трудно е да тренирате за маратон, но е още по-трудно да не можете да тренирате за маратон."
-Арън Дъглас Тримбъл

3. "Ти си тичал на червата, на дим, на мускулите ти се изтръгваш, а ти си изнемощял, но ти продължаваш да тичаш, защото няма как да излезеш от ада, защото няма начин да си без да пресича финалната линия. Това е мизерия, която не-бегачите не разбират. "
-Мартин Костело

4. "Маратонът е като да се разрязвате неочаквано, вие потапяте в болката постепенно, че щетите са направени, преди да сте наясно с това." За съжаление, когато осъзнаването дойде, това е мъчително.
-John Farrington

5. "Маратонът е като борба с бикове.Има два начина да убиете бик, например.Това е лесният начин за един.Но всички велики мададри завършват или мъртви, или малоумни, защото за тях убийството на бика не е почти толкова важни, колкото и как убиват бика.Те винаги се доближават до бика с най-голям риск за себе си и аз се възхищавам на това.В маратона също има два начина да спечелите.

Има лесен начин, ако всичко, което ви интересува, е печеливша. Оставяте се назад и не рискувате нищо. След това удряйте и опитайте да отсичате лидерите в края. Или можете да натиснете, да предизвикате другите, да направите вълнуваща надпревара, да рискувате всичко. Може би ще загубиш, но по-скоро бих предпочел да се боря, да избягам и да загубя, а след това да се захвана с консервативна, лесна раса само за победа.
-Алберто Салазар, трикратна победител в маратона в Ню Йорк

6. "Насочването към маратона е задача, която може да включва страхотни високи и ниски нива."
- Бил Роджърс

7. "Маратонът е за спор за последните 10 К. Това е, когато става въпрос за това, което имате в сърцевината си.Вие сте изпълнили цялата сила, цялата повърхностна фитнес от себе си и наистина се свежда до онова, което е останало във вас , За да можеш да градиш дълбоко и да измъкнеш нещо от себе си, е едно от най-невероятните неща за маратона. "
-Rob de Castella

8. "Маратонът не е за маратона, а за обща борба, а не само за маратона, а за тренировка".
-Bill Buffum

9. "Никой маратон не се улеснява по-късно. Половината точка означава само края на началото."
- Джоу Хендерсън, водещ писател

10. "Музиката на маратона е мощно напрежение, една от онези мелодии на слава, която ни кара да изоставим удоволствията, да дисциплинираме тялото, да намерим смелост, да възобновим вярата и да станем лични, абсолютно и напълно. "
- Джордж Шейхан , водещ автор

11. "Бих искал всички в тази страна да ръководят един маратон на година."
- Гари Мурке, носител на първия маратон в Ню Йорк

12. "Също така чувствам, че обикновено отнема четири или пет състезания, за да ударите най-добрия си маратон, за да може тялото ви да свикне с тренировката и самото състезание".
- Бил Роджърс

13. "Маратон, триумфът на желанието за разума".
-Нов баланс

14. "Научете се да бягате, когато усетите болката: след това натиснете по-силно."
Уилям Сигей

Ако се почувствате зле на 10 мили, имате проблеми. Ако се чувствате зле на 20 мили, вие сте нормални, ако не се чувствате зле на 26 мили, вие сте ненормални.
-Rob de Castella

16. "Никога не можеш да бъдеш сигурен, това прави маратона страшно и завладяващо, колкото по-дълбоко отиваш в неизвестното, толкова по-несигурно ставаш, но после свършваш и се чудиш по-късно:" Как направих това? " Този въпрос ви принуждава да продължите пътуването от обичайното до магичното.
- Джо Хендерсън

17. "Трябва да забравите последния си маратон, преди да опитате друг.

Умът ти не може да знае какво ще дойде.
-Frank Shorter, 1972 олимпийски маратон златен медалист

18. "Има миг във всяко състезание, момент, в който можете или да се откажете, да сгънете или да кажете на себе си," мога да направя това ".
-Горатада реклама

19. "Колкото повече подреждате маратона като стресиращо преживяване, толкова по-негативни съобщения ще получите, но е също толкова лесно да го оформите като положително предизвикателно пътуване".
- Джеф Галоуей, американски олимпийски играч, водещ писател и треньор

20. "Маратонът никога не престава да бъде раса на радост, раса на чудо".
- Хал Хигдън, тичащ писател и треньор

21. "Толкова много хора, които пресичат финалната линия на маратона, изглеждат толкова щастливи, колкото и когато спечеля, имат сълзи в очите им, спортът е пълен с победители".

-Gary Muhrcke, носител на първия маратон в Ню Йорк

22. "Лицето, което започва състезанието, не е същото лице, което завършва състезанието".
- Зрител на маратон

23. "Както обикновено, бягането не е само за това, което сте направили в последната си надпревара или колко мили сте избрали миналата седмица.

Това е много по-важно за общността, за оценяването на всички километри, управлявани и от други бегачи. "
Ричард О'Брайън

24. "Маратонът - как средният бегач става по-висок от средния."
-Нов баланс

25. "Обичам факта, че не много хора могат да кажат" О, излязох и бях на 20 мили днес. " Обичам колко отдаденост е необходимо и колко много научавате много за себе си, за вашите физически и умствени ограничения.

Има само нещо по въпроса.
-Shalane Flanagan, 2012 г. Олимпийски маратон в САЩ

26. "Задаването на стартовата линия на маратон, независимо от езика, който говорите, от бога, на който се покланяте или от цвета на кожата ви, ние всички сме равнопоставени. Може би светът ще бъде по-добро място, ако се появят повече хора".
-Деан Карназес

27. "Смея да тренирате за маратон и да не го промените." Сузан Сидорияк

28. "Маратонът е стотици мили, а финалът е последният 26.2."

29. "Всичко, което някога сте искали да знаете за себе си, можете да научите на 26,2 мили."

30. "Не е нужно да бъдете толкова трудни, че да не боли, просто трябва да сте достатъчно здрави, за да не се откажете".

31. "Причината, поради която хората искат да ръководят маратона, е, че физическото предизвикателство е теб. Разстоянието - как стигаш дотук - зависи изцяло от теб и колко трудно си работил, затова хората искат да го направят". - Меб Кефлейги, победител в Ню Йорк Маратон и 2014 Бостън Маратон