Тренирайте като олимпийски спортист и получите страхотни резултати

Вдъхновете се, за да постигнете фитнес целите си

Няколко години, много от нас са залепени за нашите телевизори, за да гледат един от най-невероятните примери за атлетична мощ в света: Олимпиадата.

И не е чудно. Тези елитни спортисти са толкова подходящи, че правят всичко възможно да изглежда лесно. Просто гледам как една гимнастичка върти обратно флип или лед кънкьор летят във въздуха ме кара да мисля - Хей, може би мога да направя това!

Освен, аз съм твърде стар и няма начин да науча всичко това и да не наранявам всяка част от тялото си.

Но има едно нещо, което можем да направим - можем да се вдъхновим от невероятното им умение и ангажираност да постигнем собствените си цели. Разберете как можете да тренирате като олимпийски атлет за отслабване и фитнес.

Влакът като олимпийски

За щастие обучението като олимпийски не означава да се движите 20 мили преди закуска или да похарчите половината си събота за анаеробни спринтове. Въпреки това, дори ако не тренирате за Олимпиадата, можете да подражавате на най-добрите атлети в света, за да извлечете максимума от тренировките си:

Каквото и да тренирате, мисленето като олимпийски може да ви помогне да извлечете максимума от всяка тренировка. Когато усетите, че губите инерция или мотивация, просто си напомнете колко дисциплина е необходима на един спортист, за да го направи на Олимпиадата.

Само една малка част от тази дисциплина може да ви помогне да продължите да ходите всеки ден.