Можете ли да носите нови балансиращи обувки за фитнес ходене?

Walkers се чудят дали обувките New Balance са добри за фитнес ходене. Не трябва ли да носите своите модели обувки за ходене, а не техните модели обувки за ходене? Въпреки че има разлики между обувки за бягане и обувки за ходене , много модели обувки за бягане са отличен избор. Ходещите са носели обувки за тенис на Ню Баланс в продължение на десетилетия и мнозина смятат, че това е тяхната марка.

Пътуващите се нуждаят от обувки, които се огъват в предната част на краката и не се нуждаят от толкова тежко отслабване, каквото често се срещат в обувките за комфорт или в обувките за обувки. Но много дизайни на обувките на New Balance са отлични за тренировка и разходки на по-дълги разстояния, като 10K, полумаратон и маратон. Вие също ще се възползвате от тези дизайни, ако използвате техниката за бягане / разходка за състезания и благотворителни писти.

Защо да не изберете нов баланс за ходене на обувки?

Докато "Ню Баланс" също произвежда обувки, които етикетира като обувки за ходене, ако се разхождате бързо , вероятно предпочитате обувките им за бягане. Обучителните компании като цяло поставят най-добрата си технология в своите модели обувки, докато ходещите обувки изостават.

Често ходещите обувки не са достатъчно гъвкави за фитнес ходене, особено за дълги разстояния. Докато New Balance има дизайн на обувки за атлетичен ходене, те често са по-добър избор за бързо ходене.

Вижте още за

Нови балансирани обувки

Новият баланс има пълен набор от стилове за надпространства, които се нуждаят от контрол на движението, неутрални леки обувки за обувки, обувки за стабилност и обувки за следене . Те имат и тези предимства:

Какво да търсите в нови балансиращи обувки за фитнес ходене

Можете да проверите обувките, за да сте сигурни, че отговарят на критериите за добри обувки за фитнес ходене, като използвате следните критерии:

  1. Гъвкава : Ходещите имат нужда от обувки, които могат да се огъват в предната част на краката . Ако гледате обувка на New Balance в магазина, премахнете вложките за задържане на формата и вижте дали обувката се огъва или е твърда и гъвкава.
  2. Нисък падащ ток : Някои обувки имат изградени токчета за стабилност за бегачите, които удрят с предната част на краката. Уокърс удари с петата си, затова се нуждаят от минимална падаща тока. Често това ще бъде включено в характеристиките на обувките и трябва да потърсите капка от 8 милиметра или по-малко. Попитайте чиновника за обувки за ниска тока.
  3. Няма петна : Защото пешеходците ударят с петата си, те не искат извита пета. Леко подбита пета е най-добре, но е трудно да се намери на тенис обувки. Потърсете обувки с минимално изкривяване на петата.
  1. Fit : Голямо предимство на New Balance е, че те имат пълен набор от модели и ширини и трябва да можете да намерите идеалната обувка за вашата форма на стъпалото и стъпалото. Но за да направите това, трябва да сте настанени в сериозен магазин за обувки. Ако имате достатъчно късмет да имате магазин за обувки New Balance във вашия район, това също е чудесно място за пазаруване за обувки за фитнес ходене. Персоналът на тези магазини може да ви даде добра оценка и монтаж .

Най-добрите снимки за ходещи обувки

Новите балансирани дизайни на обувките за обувки са представени във всяка от категориите за най-добрите обувки за различни разходки:

Произведени в САЩ нови стилове баланс

Повечето спортни обувки, произведени от други компании, се произвеждат в чужбина, но "Ню Баланс" разполага с пет производствени завода в Мейн и Масачузетс и ангажимент за закупуване на материали от местни доставчици. Те етикетират своите модели обувки "Произведено в САЩ", когато вътрешната стойност е най-малко 70%. Те произвеждат над 4 милиона чифта обувки всяка година, които носят този етикет.