Долна киселина Манго Колеслав

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 64

Мазнини - 3g

Карби - 10гр

Протеин - 1g

Общо време 20 мин
Подготовка 20 мин , готвене 0 мин
Сервирания 6 (по 1 чаша всяка)

Традиционните рецепти са напълнени със съставки, които могат да влошат киселините в гърдите, включително суров лук и кремообразни превръзки с високо съдържание на мазнини. Докато някои оцет базирани дресинг са по-ниски в калории и мазнини, те често могат да бъдат проблематични, защото на използването на цитрусови и оцет.

Оцет от ориз има тенденция да бъде по-малко кисел и следователно може да бъде добър вариант за тези, които изпитват киселини и жадуват за това класическо ястие за пикник. Манго добавя естествената сладост и остър прах, който също е добре поносим от хора, пристрастени към киселини. Направете партида от това много по-здравословно и зеленчуково ястие за следващото ви барбекю в задния двор.

Съставки

подготовка

  1. В голяма купа разцепете оцет, масло, захар, целина и сол.
  2. Добавете зеле, моркови и манго.
  3. Хвърлете добре, за да покриете всички съставки в превръзката.
  4. Оставете да седи на стайна температура поне 10 минути, преди да сервирате или покриете и поставете в хладилника до 12 часа, преди да сервирате.

Варианти и замествания на съставките

Заменете мангото с камбала за друга цветна версия на тази рецепта.

Това добре намалява сладостта, но издига кризата.

За допълнителен поп зелен цвят и свеж вкус добавете нарязан магданоз, кориандър или любимите си нарязани билки.

Съвети за готвене и сервиране

За да спестите време, потърсете торби с предварително измити и предварително нарязани зеле и моркови в производствената част на магазина за хранителни стоки. Ако предпочитате да раздробите си, използвайте кухненски робот, оборудван с ножа за рязане.

Позволявайки на колбасала да седне за около час или половина, позволява на вкусът да се ожени, а зелето леко се размотава. Можете да се насладите остатъците на следващия ден, но тъй като те са малко по-меки, купчина в сандвичи или тайна. Тази рецепта ще спести повече от 200 калории на порция в сравнение с редовните базирани на майо версии.

Тази рецепта задоволява тълпата с издърпано свинско месо, риба такос, бургери или наденица на скара.