5 Следващи стъпки за начинаещи Пилатес

Няма нищо съвсем като да си пилатес начинаещ. За мнозина е вълнуващо да се открие система за фитнес, която не само осигурява много физически ползи като якост на сърцето, балансирано развитие на мускулите без насипно състояние, както и баланс и гъвкавост; но и интегративно за цялото лице - тяло, ум и дух.

Първият старт в Пилатес може да бъде и време, когато широчината на Пилатес може да се почувства малко поразителна.

Тук ще намерите много напътствия за начинаещите в Пилатес, като започнете с " Пилатес инфо за начинаещи" , но това, което искам да направя сега е да ви уведомя, че не е нужно да получавате всичко наведнъж. Да, има всякакъв вид оборудване и стотици упражнения, но има и основна основа за Пилатес, която ще продължите да градиш с течение на времето. Това ще бъде интересно, дълготрайно пътешествие на фитнес по този начин.

Най-важното е да получите добри инструкции. Възможно е да направите много пилатес чрез нашите безплатни инструкции за упражнения, DVD и онлайн класове , но най-добрата основа и най-голям напредък се постига с най-малко случаен и за предпочитане последователен път от инструктор . След това, това, което искате да направите, е да предприемете някои стъпки, за да заключите практиката си и да дадете на вашето обучение шанс да направят реална промяна в тялото и живота ви:

 1. Регистрирайте се за вашите Пилатес класове - Може да ви е примамливо да отидете на класа по класове, когато започнете. И това е ОК, до една точка, защото искате да намерите учител и клас, който се чувства точно за вас. Въпреки това, веднага щом можете, препоръчвам да се регистрирате предварително за поредица от класове. Не забравяйте, че експертите казват, че е необходимо поне 3 седмици да правите нещо последователно, за да станете навик. Записването на класа ще гарантира, че ще се придържате към нея. Помощ за това:
  Пилатес класове 101 за начинаещи
 1. Ангажирайте се с график - Като начинаещ, може да не сте свикнали да интегрирате фитнес програма в графика си, и все пак може да не сте пристрастени към Пилатес! Така че, независимо дали ще тренирате в студио, у дома, или и двете, наистина си струва да разгледате графика си и планирате да вкарате Пилатес. Помогнете му:
  Програмиране на Пилатес
  Програма за бързо стартиране на пилатес
  Изготвяне на фитнес план
  И за наистина мотивираните: Съхранявайте дневника за упражнения
 1. Настройте пространството за домашно трениране - Ако можете да посещавате класове три пъти седмично или по-малко, вие сте готови и не се притеснявайте да работите вкъщи. За останалата част от нас, разполагаме с място за тренировка у дома, е императивен и приятно начин да останем годни и да запазим обучението на Пилатес на път. Помощ за това:
  Как да настроите пространство за тренировка у дома
  Ползите от домашна тренировка
 2. Изградете Вашата практика на силни основи - Пилатес не е просто упражнение заради физически упражнения. Тя е тренировка за тяло / ум, която е много загрижена за подравняването и функционалното, ефективно движение. Съществуват основни идеи, които стоят в основата на начина, по който се движим в Пилатес и ако ги получите първо, всичко останало ще тече по-естествено. Помощ за това:
  Основи на движението на Пилатес
  Пилатес принципи на движението

 3. Запознайте се с упражненията за себе си - начинаещите Пилатес упражнения не са толкова сложни - те често са измамни мощни в своята простота - но ако сте в клас или гледате DVD с Пилатес и упражнение отива при мащабиране без да разберете намерението и хореография, няма да бъде много ефективна. Тази стъпка изисква време. Не е нужно да запомняте всички упражнения в началото, но те помагат да ги "заявите" за себе си. За щастие има много ресурси, които можете да използвате, за да получите по-пълно разбиране за всяко упражнение в собственото си време. Помощ за това:
  Начинаещи Пилатес Упражнения
  Пилатес мат, топка, лента и оборудване Упражнения
  Пилатес Рецензии на книги

Добре дошли в Пилатес! Официално сте на път към тялото на Пилатес . И между другото, знаеш ли за Йосиф Пилатес , основателят на метода?

Може да се насладите и на следващите стъпки в междинния пилатес