Как да направим стъпалата на Дъмбел

Увеличете тренировките за бедрата и бедрата

Обувките и стъпките са добри упражнения за работа на краката и задните мускули.

Загадките изискват да направите "гигантска стъпка" напред и назад, редуващи се крака. Ако ги направите с гири или кетълбелки в ръцете, вие ги наричате претеглени lunges .

Стъпките изискват многократно да се движите нагоре и надолу от стъпка или кутия, редуващи се крака. Това упражнение съчетава елементи на сила и кардио тренировка.

Подобно на претегленото изхвърляне, описаната тук стъпка на гира добавя тежести към стъпките за увеличаване на интензивността и натоварването. В зависимост от това колко тежест добавяте, броя на стъпките, които правите, и височината на стъпката, това може да е трудно, усъвършенствано упражнение.

Стъпката на претегленото глупак

Предупреждение за повишаване на безопасността

Трябва да сте сигурни, че платформата, която използвате за стъпките, е здрава и добре закотвена, така че да не се подхлъзга, да се плъзга, накланя или да се срутва, като причинява наранявания.

Не прекалявайте с това упражнение, особено ако развиете болезненост в колянните стави или ако сте склонни към болки в коляното. Две-три сесии всяка седмица трябва да са достатъчни.

Това е. Това може да бъде едно мощно, но просто упражнение за комбиниране на силата, мускулите и кардиото.