30-дневно ръководство за начинаещи Pilates упражнения програма

Как да започнете с пилатес у дома

Тази програма за начинаещи Пилатес е предназначена да ви помогне да изградите силна основа в пилатесския метод. Тя се основава на класическите упражнения, разработени от Йосиф Пилатес .

Следващите 30 дни може много добре да превърнете живота си. Вие ще научите не само какво да правите, но как да се движите с принципите на Пилатес за центриране, концентрация, контрол, прецизност, дишане и поток, които правят Пилатес физическо и физическо преживяване.

Указанията за упражнения включват модификации, но е важно да се научите да модифицирате упражненията по подходящ начин за себе си и да напредвате по свой собствен ход. Седмичните графици по-долу са само ръководства. Също така е препоръчително да подкрепяте домашната си практика с курсове по пилатес.

Йосиф Пилатес каза: "Няколко добре дефинирани движения, правилно изпълнени в балансирана последователност, струват часове да правят небрежна кайстика или принудени изкривявания".

Необходимо оборудване

Методът Пилатес започва с вашето тяло и рогозка на пода. Няма да се нуждаете от студийно оборудване за тези упражнения. Ако не разполагате с мат, започнете с подплатена повърхност, но не помислете за получаване на мат Пилатес .

Ден първи

Започнете с комплекта основи на Пилатес. Управлението на тези лесни упражнения е от решаващо значение за изграждането на добра форма по метода Пилатес. Вие ще получите най-голяма полза от упражненията Пилатес, когато ги направите правилно.

След това, направете Pilates начинаещи рутинни, което ще ви пусне направо в изграждането ядрото сила и гъвкавост.

Седмица 1 (дни 2 до 7)

Можете да правите Пилатес всеки ден , но е съвсем разумно да очаквате добри резултати от планирането на Пилатес три до четири пъти седмично.

  1. Продължете обучението по основите на Пилатес .
  2. Продължете с рутината на начинаещите в Пилатес .

Седмица 2

Загрейте с основите и добавете тези упражнения:

Преминете към първите 10 класически упражнения Пилатес и серията странични удари .

Ако обаче тренировката за начинаещи продължава да ви предизвиква, се придържайте към него, докато не сте готови да продължите.

Седмица 3

Загрейте с основите и допълнителните упражнения, избрани от списъка за загряване.

Направете първите 10 упражнения, изброени в класическите упражнения за Пилатес, и добавете тези упражнения:

Седмица 4

Загрейте с основите и допълнителните упражнения, избрани от списъка за загряване.

Направете първите 10 класически упражнения и добавете:

Завършили сте 30-дневния план за пилатес за начинаещи

Сега е време да се протягате още повече. Можете да продължите да научавате повече за Пилатес в местно студио или чрез онлайн и видео инструкции. Може да ви бъде от полза да получите ръководството на инструктор от Пилатес, за да ви помогне да усъвършенствате формата си и да извлечете максимума от домашната си практика.