7-те най-добри спортни подложки за купуване през 2018 г. за големи гърди

Уверете се, че имате цялата необходима поддръжка

Започването на търсенето на спортен сутиен никога не е лесно - особено когато се занимавате с по-голям бюст. Проблеми като недостатъчна подкрепа, липса на раздяла и дискомфорт навсякъде изглежда са най-големите оплаквания от жени с големи гърди в много области на обучение от йога до бягане. Каквито и да са вашите притеснения, ние проучихме и закръгляхме най-добрите спортни сутиени за големи гърди на пазара, за да можете да разбиете пот и да се оформите.

Нашият любим избор за поддържане на гърдите ви, подкрепени от писти, тренировки с висока интензивност и отвъд тях, е безжичният спортен сутиен Enell Maximum Control. Този сутиени с врат отвътре има предна затваряща се част, която осигурява плътно прилепване и прави поставянето и отнемането лесно.

70% от рецензентите му дават петзвезден рейтинг и казват, че има малко, за да не се отчайва. Ако изпитвате някакви неприятности, предишните носители са ви посъветвали да бутнате гърдите си нагоре и над затварянето на куките и окото, за да приберете първите няколко закрепени, след това ги вмъкнете отново, пренарежете и закрепете.

Сутиените на Enell имат различен тип система за оразмеряване, движеща се от 00 до осем, така че ще трябва да погледнете мерките, за да намерите правилния избор за вас, но като цяло този сутиен е най-подходящ за жени 32DDD-40D.

Тишина и шушукане, когато се опитвате да чатите мили? Сериозно ужасно. За щастие, спортният сутиен на Panache е оформял шевни чаши, които се отделят, когато те се повдигат, AKA няма да ви забави, когато искате да ускорите.

Тя може да се носеше редовно, или като състезател, който е с конусионната му J-hook закопчалка, а възглавничките няма да се вкопчат в раменете ви по открития път (или вътре в бягащата пътека).

Също така си заслужава да се спомене: дишащата вложка в средата на окото и бързосъхнеща тъкан. В крайна сметка това е победител.

Всеки, който има гърди по-голям от ДД, знае, че намирането на спортен сутиен, който се вписва и работи, може да бъде истинско предизвикателство. Активната спортна сутиен Freya Women's Active се вписва в размери 28D до 38JJ (с много възможности между тях), като в същото време ефективно ви помага да се чувствате комфортно и поддържани. Има задно затваряне на закачалка с регулируеми широки ленти, за да бъде идеално подходящо за вас.

Рецензенти обичат, че поддържат големи гърди, поддържани на писти, без да създават разпиляване. Те отбелязват, че сутиенът е ръчно измиване, затова не забравяйте да поставите пералнята.

Ходенето не е най-голямото въздействие на спорта, но все пак трябва да поддържате гърдите си подкрепени. При търсенето на ходене сутиен за големи гърди най-добре е да изберете един, който е удобен и издръжлив. Спортният сутиен Anita Momentum прилича на обикновени сутиени с четири закачалки и регулируеми широки ремъци в гърба, които осигуряват комфорт на раменете ви, но ви дават допълнителната подкрепа, която ви е необходима за ежедневната ви разходка или работа.

Размерите варират от 30В до 46Е, като някои рецензенти отбелязват, че може да са малко стегнати по ребрата, така че може да искате да изкачите размер на групата. Този модел се предлага в седем цвята, включително гол, който би се сравнил добре с бял връх.

Спортните сутиени, особено за жените с по-голям гръден кош, идват на тежка цена и ако планирате да работите няколко пъти в седмицата, вие гледате да харчите доста пени. За щастие спортният сутиен Mirity Racerback не струва много, за да можете да си купите няколко, за да запазите арсенала си.

Достъпната цена не означава по-малко подкрепа - този сутиен ще работи за всичките ви тренировки като класове за обувки, HIIT вериги и кикбокс, благодарение на по-широките раменни презрамки, допълнителната вградена сутиен (двойно по-голяма увереност! фитил плат, за да ви държи суха, дори ако всъщност сте капка мокра.

Той също така идва в тонове от различни цветове, за да се слее с останалата част от вашия фитнес облекло и е достъпна по целия път до размер 3XL.

Имайки предвид, че Lululemon отне почти две години, за да усъвършенства сутиен, по-добре да е добре - и е така. Елитът беше дори изпитан от стотици жени, за да се увери, че е изпълнил всичките си обещания като комфорт, управление на движението и естествена форма, без значение каква е вашата фитнес програма. Вземете го за въртене, танцувайте със сърцето си в Зумба, или решете деня си и той ще остане точно там, където ви е нужно.

В допълнение към това, че е направен в 20 размера (32B-38DD), той също така използва Ultralu патентована безшевна тъкан, така че няма да има никакви маркировки на кожата ви, както много отпуски. И повечето отзиви обичат факта, че няма склонност да се простира, както конкурентите му могат. Поради всички тези причини и повече, струва си инвестицията.

Йогите се нуждаят от сутиен, който да им позволи да се огъват, да се огъват и да се протягат към Намасте и това е мястото, където Нов Баланс навлиза Шокиращо Спортен сутиен.

Проектирани за чаши от C до DD (с размери от 32 до 44 DD) със стабилизираща технология, по-голямото изрязване на гръдния кош е идеално за пълно покритие, така че оставате покрити във всички пози и регулируеми велкро ремъци - отпред назад - ви позволяват да персонализирате където е необходимо. Те също са отстраняеми, ако откриете, че искате да използвате този скъпоценен камък като кърмене сутиен в някакъв момент. Дишащите панели на окото също ви държат на хладно.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .