Неблагодарна ходене план за отслабване тренировка

Използвайте тези тренировки, за да отслабнете на бягащата пътечка

Безопасността при ходене е невероятен начин да изгаряте допълнителни калории всеки ден, за да ви помогне да отслабнете. Стремете се да изгорите 300 калории на ден с кардио упражнения, като бързо ходене . Това е около 60 минути на ден на умерено интензивно упражнение, в допълнение към контрола на броя на калориите, които ядете.

Предизвикайте тялото си чрез смяна на тренировката през цялата седмица с по-трудни дни, променящи се с по-лесни дни. Можете да промените този график, така че да съответства на нашия собствен начин на живот. Можете да добавяте дни на почивка според нуждите, но най-добре е да не имате повече от един почивен ден в един ред.

Ако не можете да планирате достатъчно време на неблагодарна, добавете една или повече нетрадиционни 15-минутни разходки през целия ден.

Седмичен неблагодарен ходене план за отслабване

Седмица 2 План за отслабване на тренировъчната машина

Повторете шаблона на тренировъчната тренировка за седмицата. Разгледайте различните предварително програмирани тренировки на вашата бягаща пътека за разнообразие в деня на тренировката на хълма и деня на скоростта.

Ако не сте ходили редовно за фитнес, може да се наложи да започнете с по-кратки сесии за неблагодарна и да увеличите времето си всеки ден. Постигнете 60 минути на ден от дейността, като добавите 15-минутни разходки през целия ден, ако е необходимо.

За да отслабнете с упражнения, трябва да контролирате и количеството, което ядете. Започнете разумна диета и използвайте дневник за храна, за да бъдете честни със себе си за изядените калории.

Ако изгаряте повече 300 калории на ден, отколкото можете да ядете, можете да очаквате загуба на тегло от половин килограм на седмица.

Седмица 3 и нататък

Променете седмичния график, така че да съответства на начина ви на живот. Работете върху вашата ходеща поза и форма , особено като използвате съвети как да ходите по-бързо, за да можете да изгорите повече калории в рамките на една и съща тренировъчна сесия.

Докато напредвате, може да подобрите годността си и да отслабнете, така че ще трябва да използвате по-голяма скорост и наклон, за да повишите сърдечната честота в желаната зона на усилие.

Желаейки ви успех загуба на тегло на неблагодарна.