Как да намерите изгодна сделка или безплатни алтернативи

Как да намерите евтини бягащи пътеки или да ги използвате безплатно

Искате ли да използвате добра неблагодарна, но не можете да си позволите да купите нов модерен модел? Моторизираните бягащи пътеки за домашна употреба струват от 750 до 5000 долара, а като цяло колкото повече плащате, толкова по-добре получавате. Повечето моторизирани бензиностанции под $ 1,000 имат недостатъчно задвижвани двигатели, са по-малко здрави и имат по-малко възможности за регулиране на наклона и програмирани тренировки.

Намиране на евтини нетърпение Бенгей

Точно както при автомобилите, тайната е да забравите за новите бягащи пътеки и да си купите един използван. Намерете по-висококачествена бягаща пътека за огромна отстъпка, която може да ги донесе във вашия ценови диапазон. Много хора продават почти неизползваните си пътеки, тъй като резолюциите за Нова година изчезват. Можете да намерите практически нови бензиностанции, продавани, както се използват.

Какво да търсите в неблагодарна

Преди да купите неблагодарна : Независимо дали купувате нови или използвани, тук има осем неща, които да търсите в неблагодарна, за да определите дали тя ще работи добре за вас. Изследвайте какви бягащи пътеки са по-качествени.

Как да използваме някой друг качествена бягаща пътека за безплатно или евтино

Може да мислите за домашна неблагодарна за удобство, но ще намерите много по-добри бягащи пътеки в гимнастически салони, училища и фитнес клубове. Бягащите пътеки, построени за клуб, са много по-здрави и често имат повече опции за програмирани тренировки, наклонени настройки и др.

Просто ходете

Вашите крака и местните тротоари или вътрешни търговски центрове са безплатни. Макар че може да сте мислили за домашна бягаща пътека за удобство, да останете извън времето и лична сигурност, все още имате свободната възможност просто да се разхождате.

Друго оборудване за домашно кино може да бъде по-евтино

Ако целта ви е да изгорите калории, да изгорите мазнини, да получите добра кардио тренировка и тонус тялото си, тогава може да искате да използвате елиптичен треньор или упражняване под наем вместо бягаща пътечка. Но ако тренирате да ходите или да бягате, трябва да ходите или да бягате на бягаща пътека или на открито, а друго оборудване осигурява кръстосване, а не заместител на ходене или бягане.