Начало Ремонт на бягащи пътеки

Кога и къде да намерите Помощ за ремонт за вашата домашна бягаща пътека

Когато вашата домашна бягаща пътека не работи правилно, имате нужда от помощ за ремонт на пътечката. Сега, какво трябва да направите? Какво можете да направите сами и кога ще трябва да получите помощ? Дан Томпсън от Huff-n-Puff Фитнес Ремонт в района на Чикаго, Илинойс ни разказва кога ще се нуждаете от ремонт на вашата домашна бягаща пътека и как да я намерите.

3 признаци, че вашата бягаща пътека се нуждае от ремонт

  1. Той няма да стартира или не работи правилно.
  1. Чувате някакъв шум, който не е имал преди това, като чукане, тиктакане, изпичане, остъргване, възможностите са безкрайни! Както при всяка машина, движещите се части ще направят шум, но ако стане забележимо по-силно или не изглежда нормално, шансовете са проблем.
  2. Ходещият колан се подхлъзва или залепва.

Най-честите неща, които се нуждаят от ремонт на неблагодарна

С течение на времето и ходещият колан и задвижващият ремък ще се разхлабят и ще трябва да бъдат опънати и подравнени. Това най-вероятно е проблемът, ако коланът спира или се колебае с всяко стъпало. Много е важно да определите кой колан трябва да бъде опънат, защото пренатягането на коланите може да доведе до неизправност на борда за управление на двигателя.

Прости ремонти, които собственик на домашна бягаща пътека може да направи сами

В зависимост от механичните и електрическите нива на комфорт можете да опитате сами да ремонтирате или да получите помощ при диагностицирането от линията за поддръжка на клиенти на производителя.

Възможно е също да можете да намерите онлайн видеоклипове, показващи как да извършвате обикновени ремонти.

Ако обаче премахнете капака на мотора на машината и веднага мислите, че сте твърде дълбоко, вероятно е най-добре да се обадите на професионалист. Както при всяка друга специална част от оборудването, професионалният ремонтен техник ще може да открие и да направи тест за основна причина, която може да не е очевидна веднага.

Къде да намериш професионалист, за да поправиш неблагодарна

Направете онлайн търсене на ремонт на неблагодарна може да бъде объркващо и може да искате да се уверите, че се свързвате с някой, който ще може да реши проблема ви. Тези сайтове предлагат списъци с сертифицирани доставчици на ремонт на пътеки или клиентски отзиви, които да ви помогнат да насочите търсенето си.

Какво да питате, когато се организирате за ремонт

Неблагодарна е голяма, тежка вещ. Вероятно искате някой да дойде при вас, за да извърши ремонта, вместо да се затруднява да го вземе в магазин.

Разберете по-подробно как да настроите среща и какви ще бъдат обвиненията само за да дойдат в къщата.

Попитайте как може да се извърши услугата, обхваната от гаранцията. Докато частите може да са под гаранция, времето на доставчика на ремонти може да се наложи да излезе от джоба ви. Не забравяйте да прочетете гаранцията, която се доставя с бягащата пътечка и да сте подготвени с датата, на която сте я закупили, разписката и т.н. Ако сте загубили гаранцията за хартия, може да я намерите на уеб сайта на производителя.

Ако неблагодарна трябва да отидете в магазин, да получите време за ремонт, така че да знаете колко дълго ще бъде без него.

Попитайте как ще бъдете информирани за прогреса на ремонта и дали ще бъдат направени допълнителни такси, ако те открият повече части, които трябва да бъдат ремонтирани или заменени.

За съжаление понякога вашата неблагодарна няма да бъде икономична за ремонт. Попитайте за възможностите за рециклиране или даряване на неблагодарна, ако това не е поправено и дали ще ви бъдат наложени допълнителни такси за правилното й изхвърляне.