Трябва ли да използвате бюро за бягане?

Седенето на компютъра или офиса през целия ден е лошо за вас по много начини . Все повече и повече чуваме как заседанието повишава здравните ни рискове . Има ли един отговор да сложите компютърната си работна станция на неблагодарна и да вървите деня, докато работите?

Отслабване с бюро за бягане

Малко проучване на 15 затлъстели офис служители ги караше да вървят и да работят на вертикална компютърна работна станция на неблагодарна бавна скорост от 1 милион на час.

Те изгарят допълнителни 100 калории на час. Ако са използвали работната станция за неблагодарна за 2-3 часа на ден, изследователите са изчислили, че могат да загубят 44-66 паунда годишно (20-30 килограма). Това е екстремна оценка, която предполага, че не са правили калориите с допълнителна закуска или захар.

Действителната загуба на тегло за една година от използването на бюрото за бягаща пътечка бе проучена в доклад от 2013 г. Те следваха 36 субекта, които използваха бюро за неблагодарна среда средно по един час на ден, като загубиха средно 1,4 килограма (3,1 килограма). Субектите, които са били със затлъстяване, губят повече - средно 3,4 килограма (7,5 килограма). Това е по-реалистично и показва кое е по-вероятно да се случи в реалния свят.

Използване на бюро за бягане

Бавно ходене само на една миля в час е ключът към използването на бюрото за бягане за дълги периоди от време, докато работите. Нормално ходене по коридора или улицата е от 2,5 до 4 мили в час. Бавната разходка може да отнеме известно време.

Тези, които използват неблагодарна, трябва да имат подходящи обувки, за да предотвратят допълнителни проблеми. Бих препоръчал подходящи обувки за ходене или бягане, а не токчета, сандали, джапанки или обувки.

Правилната поза е важна, независимо дали на бюро или на работната станция на неблагодарна. Ако все още се кланяте над клавиатурата, сега развивате лоши навици при ходене, в допълнение към лошите навици за седене.

Трябва да сте сигурни, че работната ви повърхност и компютърът са настроени на правилната височина. Ергономиката е ключът към предотвратяването на проблеми с раменете, врата и гърба.

Най-добре е да увеличите бавно времето си с помощта на бюро за бягане. Започнете с 15 минути наведнъж веднъж или два пъти на ден през първата седмица. Вижте как го толерираш. След няколко дни добавете по-кратки отзиви на всеки час от пет минути, което ще ви скъси времето за сядане.

Ако целта ви е загуба на тегло, увеличете продължителността на употреба до 20 минути и 30 минути два пъти дневно през втората и третата седмица. Ако това се случи добре, продължете да увеличавате продължителността на всяка употреба в третата и четвъртата седмица.

Настроики

Производителите на бягащи пътеки са реагирали с бягащи пътеки, предназначени да се поберат под стоящите бюра, както и с бягащи пътеки с бюро повърхност вместо с наклонена конзола.

Lifespan продава разнообразие от пътеки за бягане и неблагодарна база, които можете да използвате под собственото си бюро. Трасето на Lifespan TR 1200-DT беше гласувано като най-добрата бюджетна бягаща пътека в Нашите Награди за Читатели две години поред. Техните TR5000 DT5 се нареждат като Best Buy на TreadmillDoctor.com за бюро.

Направи го сам?

Ако вече имате домашна бягаща пътека и таблетен или преносим компютър, може да експериментирате с бавно ходене, докато работите на компютъра.

Ако не можете да постигнете правилния ъгъл на екрана, когато компютърът ви е опрян на конзолата за неблагодарна, потърсете стоящо бюро или маса (като например нощница в болницата), което е на правилната височина и ще се простира над бягащата пътечка.

Джей Бъстър пише за изграждането и използването на бюрото за бягаща пътека и губи 16 паунда за четири месеца. Неговата Брояч бюро Блог показва как да се построи един само за $ 49 (без да броим цената на неблагодарна). Джей има връзки с други блогове на тези, които се движат по пътеките, докато те изчисляват, и много слайдове за начина, по който другите са изградили свои собствени бюра за бягащи пътеки.

Защо не бюро за велосипеди?

Моят треньор, Роман, си помислил, че бюро на подводен велосипед е много по-добра идея за ергономичност и поза.

То също би упражнявало мускулите, които най-много се нуждаеха от кръстосване за някой, който вече бил фитнес-проходилка. Първо опитах FitDesk , който е по-скоро стандартно подреждане на велосипеди с повърхност на бюрото за лаптоп или друга работа. Предпочитах обаче DeskCycle да се подготвя за упражнения под бюрото, които използвам както у дома, така и на работното място под редовно бюро.

Четец на ревюта на бюрото за бягащи пътеки

Помолихме нашите читатели да ни разкажат за опита си с бюрото.

TrekDesk

Сайта на производителя
Джош Симс: Използвам TrekDesk Treadmill Desk повече от година и трябва да кажа, че това е най-добрата инвестиция в здравето, което някога съм правил. Имах неблагодарна у дома, която никога не сме използвали. Снота, който чувствам на неблагодарна, ми направи невъзможно да използвам. Тогава намерих TrekDesk. Тя беше много по-достъпна от останалите модели и ми позволи да имам двойна употреба на моята бягаща пътечка. Аз замених бюрото в кабинета си с TrekDesk и оттогава ходих или застанах. Спя по-добре, отслабнах. Вече не се чувствам виновна, че съм пропуснала тренировка във фитнес залата и имам повече време през деня да прекарам със семейството си. Аз съм голям фен на TrekDesk.

TreadDesk

Сайта на производителя
Дженифър: Работех на бюро, което съпругът ми е построил преди повече от година, но едва през март тази година започнах да ходя на бюрото си. Аз вървя по TreadDesk бягаща пътека, която работи перфектно с моето стоянно бюро, просто го плъзгам отдолу и има малък контролен панел, който седи върху бюрото ми. Обикновено ходех на 1,5 mph за поне 3 часа всеки ден, като най-дългата е 6 часа. Никога няма да се върна да седя цял ден и да вярвам, че е въпрос на време, преди това наистина да се улови. Умствените ползи, които съм изпитал (по-креативно, подобрено настроение, повишена производителност и вече не се чувствам бавно), надвишават физическите ползи от загубата на тегло.

Джей: Купих TreadDesk през 2008 г. и това промени живота ми. Стремейки се да отслабна и да имам болка в гърба от злополука, бях отчаян от начина да продължа да работя от домашния офис, като се занимавам и с двата проблема. TreadDesk ми позволява да седя или да се изправям и да ходя, който в момента не е имал друг продукт (аз не знам дали другите правят това). Аз загубих 28 кг, откакто го закупих и сега работя без болка. Способността да се изправя и ходене по време на работа ми дава болка в долната част на гърба незабавно облекчение. Бих силно препоръчал бюрото за бягаща пътечка за всеки, който е свързан с бюро по цял ден.

Сърф шелф

Сайтът на производителя
Робин: Купих Surf Shelf, за да сложи моята неблагодарна. Надявам се, че това ще ми помогне да превърна моята бягаща пътечка в ходене. Дотук добре! Беше лесно да се инсталира, с полезни снимки и рисунки, както и опции в зависимост от това кой тип машина имах. Той седи в нещо, което изглежда като забавен ъгъл, когато го инсталирах за първи път, но след като бях на неблагодарна и бях прикачен към лаптопа, беше добре за пишете. Имам вида на неблагодарна, където трябва да се движат на рафта леко, за да включите неблагодарна и изключване.

домашно

ArthurRW: Направих дървена рафта, която започна като лавица, но е на правилната височина и място за достъп до лаптопа, докато е на неблагодарна. Не работя много по компютърната работа на неблагодарна, но използвам лаптопа като DVD плейър и гледам филми докато ходя. Единственият пад е да се включи във филма, който правя допълнително време на неблагодарна.

Източници:

Джеймс Левин, Дженифър Милър. "Енергийните разходи за използване на бюро за работа със затлъстяване" - Британски вестник на спортната медицина 2007; 000: 1-4. doi: 10.1136 / bjsm.2006.032755

Koepp GA, Manohar CU, McCrady-Spitzer SK, Бен-Нер А, Хаман DJ, Runge CF, Levine JA. "Бродиращи бюра: 1-годишно проспективно проучване." Затлъстяване (Сребърна пролет) 2013 Apr; 21 (4): 705-11. doi: 10.1002 / oby.20121.