8 Денс-клуб Фитнес трябва да има за жени

1 - Когато излизаш от начина, по който работиш

Bandier

Танцът е секси, така че защо в света ще носите джобна фланелка и шорти, за да получите бретон? В днешния свят "излизането" често означава да вземете приятелите си, за да се отправите към клубна танцова тренировка, така че трябва да изберете високотехнологично тренировъчно облекло, което ви кара да изглеждате така, сякаш отивате в клуб.

Ако имате достатъчно късмет да живеете в Ню Йорк, вашият "one-stop-shop" трябва да бъде Bandier, магазин, който очиства някои от най-високите модни фитнес облекла на пазара, включително парчетата, представени по-горе от Phat Buddha и ALALA. Ако обаче не сте в "Голямата ябълка", това е, за което е интернет. Можете да издухате умовете на вашите колеги танцьори за вашите движения и вашите съоръжения, ако изберете няколко от следните парчета.

2 - Забавен рейз отгоре

ALALA

Покажете средното си отклонение в резачка с пластинки от ALALA ($ 75). Ще изглеждате секси, без да пресичате линия, а свободното прилягане на върха увеличава максимално дишането за вашата тренировка.

Ако искате да внесете чувство за хумор в тренировката си, помислете за кученцата "Направи ми ме щастливи кученца" и "Фитнес" ($ 30). Сдвоете го със спортна сутиен и изящни спойки и ще изглеждате здрави и очарователни - перфектни за тежък хип-хоп класа.

3 - Секси Спортно Сутиен

Phat Buddha

Носена самостоятелно или под мрежата, този Phat Buddha 5th Avenue Sports Bra ($ 75) е едновременно привлекателен и поддържащ. Ремъка е регулируем и за перфектното прилягане.

Ако искате да погледнете по-малко "вам", опитайте TKO Sports Bra от авокадо ($ 36). Блокирането на цветовете, контрастът и "Работа, пот." изявлението поддържа спортната сутиен, но нискочерпената V-образна връв усилва сексапил.

4 - Клубни стойности

FitFit

Кожените гамаши няма да работят по време на истинска тренировка, така че потърсете фитнес. Аз се влюбих в Lotus Leggings на FitFit ($ 85). Те идват в пет различни цветове и са с лъскава, кожена фигура в разтегателна материя, предназначена за дейности като йога, баре и танци. Дори можете да се измъкнете, като ги облечете за напитки, след като приключите с тренировката.

5 - Костюм за улавяне на очи

Beloforte

Пропускайте стандартния камуфлаж, докато влизате и излизате от фитнес залата, като вместо това предпочитате прикритие на мода, като този сладък и секси Алесандра "Peek-A-Boo" от Белофорт ($ 90). Леката копринена и вискозна тъкан е леко прозрачна, предлагайки поглед на всичко отдолу, а широките изрезки по горната част на гърдите и гърба показват малко кожа, без да се раздават твърде много.

6 - Секси култури

Beloforte

Не е нужно да носите пълен колан всеки път, когато ударите студиото. Запазете нещата забавно и малко скандално (само по най-добрия начин) с чифт Сиена Красиви Leggings от Beloforte ($ 135). Този дизайн, който виждате? Те са внимателно поставени лазерни изрезки, които са били картографирани, за да покажат сериозна кожа, докато все още покриват стоките. Плюс това, изрезите позволяват движение и дишане, което е малко вероятно да получите от вашия стандартен спандекс.

7 - Танк за движение с теб

CS от City Sports

Когато не искате да покажете средното си отклонение, изберете танк, който се намира близо до тялото ви, без да се чувствате ограничаващи. Обичам платното за плетене, плисетата и регулируемата вратовръзка в подгъва на този CS от City Sports Charming Tank ($ 30). Можете да го носите по време на тренировката си или да го носите като "атракция", когато се разхождате с приятели.

8 - Голяма чанта

Lululemon

Носете си екипировка до и от фитнеса (или може би дори да работите) с торбичка, която е проектирана да се вижда. Високият пробег на Lululemon Duffel (128 щ.д.) има джоб за изпотяване за пот, отделение с цип за спортни обувки, подлакътник за джапанки и допълнителни вътрешни и външни джобове, които ви помагат да организирате. Освен това е проектиран да пренася до 50 паунда. Това означава, че можете лесно да опаковате всичките си принадлежности за красота вътре, за да се приготвите за една нощ в града след тренировката.

9 - Студио за обувки

Asics

Докато някои танцови класове са проектирани да се правят боси, много от високо интензивните, високо-въздействащи тренировки за кардио танци са най-добре изпълнени с обувки. Избирайки танцово обувки, а не традиционна атлетична обувка, ще можете да въртите, плъзнете и да се движите по-лесно (танцовите обувки имат по-малко сцепление на дъното). ASICS GEL-Rhythmic 2 ($ 65) е една от възможните опции.