Неблагодарна - тренировка с дъмбели

Добавете тежести към вашата тренировка тренировка

Неблагодарна е страхотно за кардио тренировка, но тя не прави нищо, или горната част на тялото ви. Греблите са добър избор за упражнения на горната част на тялото. Как можете да ги сглобите за предизвикателна тренировка? Един от начините е да превърнете времето за неблагодарна в тренировка на веригата, като използвате гири за упражнения на горната част на тялото. За да се приготвите, поставете чифт от 5- до 12-килограмови дъмбела (в зависимост от вашата сила и опит) близо до вашата бягаща пътечка.

Бягаща пътека тренировка с цип тренировка

Тренировка, вдъхновена от Лора Гарик, КПИ

За варианти вашите интервали на бягащата пътечка могат да бъдат по-дълги от минута. Можете също да правите повече от един вид упражнения на горната част на тялото по време на всеки интервал, но в този случай сърдечният Ви ритъм може да не остане толкова висок.

Най-добре е всеки един интервал да се извършва само с един вид гира.

Неблагодарна разходка с глупаци

Като общо правило, най-добре е да не носите тежести в ръцете си, когато ходите или бягате. Ръцете са неестествено място, за да имат допълнително тегло и това може да увеличи напрежението на врата, рамото, лакътя и китката. По-добре е да използвате гири, когато сте неподвижни за работа в горната част на тялото. Ако искате да добавите тегло към тялото си за кардио упражнения, това е най-добре да направите с тежест жилетка. Това ще ви позволи да използвате правилното движение на ходене и движение на ръката, което е по-трудно, когато носите тежести в ръцете си.