6-те най-добри елиптични обучители да купят през 2018 година

Елиптичните обучители растат популярни поради ниското въздействие и комбинирани тренировки на горната и долната част на тялото. Цените за елиптични обучители варират от няколкостотин долара до над $ 5000. Списъкът по-долу се състои от препоръки в ценовия диапазон от $ 700- $ 3000. Препоръките на Фред Уотърс се основават не само на личното му тестване на машините, но и на рецензии от трети страни, на клиентски препоръки и репутация на компанията. Другите варианти се избират от най-високите им оценки от други рецензенти.

Това е основна машина, която е в категория "бюджет", но събира добри потребителски отзиви на Amazon.com и рейтинг на Best Buy от TreadmillDoctor.com. Предният дизайн на маховика може да е по-подходящ за вашия дом. Той идва с 25 тренировъчни приложения и 22 нива на съпротива. Можете да регулирате наклона и съпротивлението си с едно докосване. Има 20-литров маховик. Той има таблетен държач, за да можете да се забавлявате докато тренирате.

Sole е изградила репутация за качествено фитнес оборудване на стойностна цена. Техните бягащи пътеки спечелиха няколко препоръки за най-добра покупка и се използват от веригата Хилтън за тренировки в стаята. За цената получавате машина, оборудвана с тежък маховик от 29 лири, дълга 20-22 "стъпка, безжичен контрол на сърдечната честота и здраво тегло 215 фунта. Най-доброто от всичко е, че единственият E55 е покрит с 5 години части и 2-годишна гаранция за труд.Този модел спечели определението за Best Buy 2014 от TreadmillDoctor.com и има общ 4.5-звезден рейтинг на потребителите на Amazon.com, като по-голямата част от рейтингите са пет звезди.

NordicTrack ACT Търговски елиптичен треньор

NordicTrack ACT Търговски елиптичен треньор. Икона Фитнес

Този компактен дизайн се нарича "търговски", но би се появил добре във вашата фитнес зала. Това е само около половината от дължината на повечето елиптични треньори с дължина 51 инча. Можете да настроите дължината на крачка от 18 до 20 до 22 инча. Тя е съвместима с добавката iFit за интерактивни тренировки. Той идва с монитор за сърдечен ритъм CardioGrip и безжична лента за наблюдение на сърдечната честота . Тя спечели TreadmillDoctor.com "Best Buy" в продължение на много години за ценовия диапазон от 799 до 999 долара. Те също така дават по-модерни версии, ACT 7 и ACT 10 Best Buy обозначения в по-високи ценови категории. Проверете някои в NordicTrack.

Фред Уотърс казва: Освен че е качествена машина с много гладко елиптично движение, Smooth 3.6 идва с гаранция за части за цял живот. Не съм запознат с никоя друга компания, която предлага сравнимо покритие. В сравнение със Sole E55, Smooth 3.6 използва задвижване на задните колела, електромагнитна спирачна система. Някои намират за предпочитане задния диск и намират елиптичното движение по-естествено. В 3.6 е оборудван също с безжичен контрол на сърдечната честота и въртящи се педали. Педалите ъгълът с елипсовидно движение, допълнително намалява натоварването на вашите стави. TreadmillDoctor.com му даде своята награда Best Buy за 2014 г. за елиптикални цени от 1000 до 1299 долара. Те обаче отбелязват, че има фиксирана дължина от 18 инча, която може да е твърде къса за потребители с височина над 5'10 ".

Октан Фитнес Q37ci

Октан Фитнес Q37ci. С любезното съдействие на Pricegrabber

Този елиптичен има най-висок рейтинг от Consumer Reports през 2012 година. Той идва с монитор за сърдечен ритъм на гръдния колан, и с пулсов монитор за захващане, с четири програми за упражнения, базирани на сърдечната честота. В допълнение, той има X-Mode, Glutekicker и Armblaster програми, за да излъчва специфични области. Но от още по-голям интерес е, че той разполага със стационарни платформи и съпротивителни ленти, които да използват при извършването на рутинни процедури за обучение. За безопасността има режим MOM, така че децата да не могат да играят с него и да се наранят. Но всичко идва с як ценови надпис от над $ 3000. Проверете го в "Октан Фитнес"

Този елиптичен получава наградата Best Buy от TreadmillDoctor.com. Има 7-инчов пълноцветен дисплей и браузър Google Android. Това е iFit-enabled, за да можете да се насладите на интерактивната тренировка. Обяснението е, че обслужването на клиентите може да е проблем, а потребителите смятат, че това не е висококачествена машина.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .