Най-умните начини да намалите калориите за благодарността

Направете здравословна вечеря за почивка и останете активни през целия ден

Ако сте типичен американец, имате намерение да се отдадете на деня на пуешките. Но знаехте ли, че вероятно ще ядете между 2,500 и 4,500 калории на Деня на благодарността? Ако сте на диета, тези калории може да съсипе здравословното хранене на седмица. Дори и да не се опитвате да отслабнете, калориите на благодарността могат да добавят инчове към талията ви. Как да ядете по-малко?

Има седем умни начина да се яде по-малко на Деня на благодарността (или всеки специален повод) и все още да се насладите на празника.

Изберете нискокалорични рецепти за благодарността

Ако искате да се насладите на Деня на благодарността и да поддържате диетата си под контрол, в седмицата преди голямото хранене може да е умно да се храните с ястия, подходящи за хранене. По този начин ще седнете до голямата храна, която се чувства добре по тялото ви. След това създайте план за обслужване на няколко нискокалорични ястия по време на празничната вечеря.

Но не се притеснявайте, не всяка храна за благодарността трябва да е ниско съдържание на мазнини или в калории. Просто изберете храните, които вероятно ще преяждате и намалете калориите в тези ястия. Използвайте тези ръководства, за да намерите калории, хранителни данни, интелигентни суапове и приятни за диетата рецепти за типичните за Деня на благодарността храни.

Яжте по-малко на Вечеря на благодарността

Дори да намалите калориите в любимите си ястия , все още е възможно да ядете твърде много. Нека да се изправим пред нас, всички обичаме да препълваме нашите чинии и да ядем часове в този специален ден.

Но ако използвате тези интелигентни съвети, можете да ядете по-малко на Деня на благодарността и да поддържате диетата си на път.

Изгори допълнителни калории на благодарността

Преди, по време и след празниците можете да запишете калории на Деня на благодарността с забавни семейни дейности. Някои семейства се регистрират за путка, което е страхотна идея. Но имайте предвид, че калориите, които изгаряте по време на 5 к.с., вероятно ще бъдат далеч по-малко от калориите, които ядете по време на вечерята.

Така че как да сложите влошаване в останалите излишни калории? Преди празника, насрочете няколко допълнителни тренировки в ежеседмичната си рутина. Можете дори да помолите членове на семейството да се присъединят към вас! Интервалите с висока интензивност са най-ефективните тренировки, ако искате да изгорите повече мазнини и калории . Планирайте една или две допълнителни тренировъчни сесии през следващите няколко седмици, за да забраните тежестта на благодарността ви.