Как да си направим ниско калории Турция пълнене

Съставът на Турция е основна част от храненето Ви за Деня на благодарността? За много от нас празничната вечеря няма да бъде пълна без това традиционно ястие. Но пълненето не винаги е най-добрият избор за dieters. Ако се опитвате да отслабнете, направете нискокалоричен пълнеж от пуйки, за да запазите плана си за отслабване по време на празниците.

Калории в пълненето

Има само около 120-140 калории в една порция пълнеж.

Марки като Pepperidge Farm и Stove Top съдържат подобни съставки и имат подобни хранителни профили. Но една порция пълнеж от пуйки е само половин чаша. Повечето от нас приемат повече от една порция на нашите чинии. В допълнение, ние обикновено изреждаме щедър сервит на сос отгоре.

Хранене в различни видове пълнене

Ето как се сравнява храненето в различните видове пълнеж:

Пълнени части

Пълненето не е най-лошата храна на масата за благодарността, но това не е и най-здравословната храна.

Въпреки, че калорийната информация за някои марки пълнеж не е твърде лоша, това, което всъщност завършва на нашата чиния, е съвсем различно. Вашата част от пълнежа и сос може да добавите до няколко стотин калории. В допълнение, плънката осигурява малко хранителни вещества и е с високо съдържание на натрий.

Как да си направим нискокалорична пълнеж в Турция

Ако направите пълнене у дома, съдържанието на калории, мазнини и натрий ще зависи изцяло от рецептата, която използвате. Много традиционни рецепти съдържат мазнини от пуйка , масло и други висококалорични, високо съдържание на мазнини, като масло.

Ако търсите здравословна рецепта за пълнене, която да направите у дома, опитайте това:

Съставки:

Начин на употреба:

Смесете масло, пилешки бульон и подправки. Поставете мляко, лук, целина и хляб в голяма купа. Изсипете сместа с масло, бульон и подправка и леко хвърляйте.

Печете в тиган 13 x 9 при 375 F за 20-40 минути, в зависимост от това колко сухо ви харесва вашето плънка. Задушете пилешки бульон като пълнещи готвачи, ако желаете.

Можете също така да опитате тази рецепта за пълнене с ниски въглехидрати .

> Източник:

> Министерство на земеделието на САЩ (USDA). Национална база данни за хранителните вещества за стандартно референтно издание 28. Служба за селскостопански изследвания. Актуализирано май 2016 г.