Рецепти за здравословна вечеря и съвети

Научете се да направите нискокалорична вечеря, за да отслабнете по-бързо

Опитвате се да отслабнете? Някои здравословни вечери рецепти, които намерите онлайн са вкусни и вкусни, но пълни с калории. Интелигентните диети готвят нискокалорични вечери, които задоволяват, но запазват своя план за загуба на тегло на пистата. Използвайте тези диетични, здравословни рецепти, идеи за приготвяне на храна, съвети за готвене и наръчници за пазаруване, за да отслабнете със здравословни, нискокалорични вечери.

Как да подготвим здрави вечери за седмицата

Yvonne Duivenvoorden / радиус изображения / Гети изображения

Имаш час? След това имате време да планирате, приготвяте, приготвяте и замразявате здравословни, нискокалорични вечери за цялата седмица. Използвайте моето стъпка по стъпка ръководство, за да съберете съставките, да приготвяте всяка храна, да събирате пакетите за хранене, да съхранявате контейнерите и да претоплявате сладките си вечери.

| Повече ▼

Рецепти за здравословна вечеря с протеин

Цифрова визия

Когато се опитвате да отслабнете, всяка здравословна вечеря трябва да включва протеини. Протеинът помага за изграждането на силни мускули, подсилващи метаболизма, и ви помага да се чувствате пълноценни и удовлетворени повече. Използвайте тези рецепти и наръчници за вечеря, за да напълнете плочата си с богати на протеини храни.

| Повече ▼

Как да си направим здравословна салата за вечеря

Максимилиан фонд ООД / Избор на фотограф / Гети изображения

Някои dieters ядат салата на вечеря, вместо традиционни месни и картофени ястия. Но ако не сте внимателни, вашата салата може да съдържа повече мазнини и калории, отколкото храната, която се опитвате да замените. Използвайте това ръководство, за да създадете салата за вечеря, която ще запази диетата си на път.

| Повече ▼

3 лесни начини да направят зеленчуците по-добре

Източник на изображения / Гети изображения

Децата ви мразят ли зеленчуци? Мразете ли зеленчуците? Вегетарианците са крайъгълният камък на приятно хранене. Научете как да готвите зеленчуци, така че те да вкусят по-добре и да подобрят здравето ви.

| Повече ▼

Как да се готви за отслабване

GI / Jamie Grill / Blend Images / Гети изображения

Ако не се чувствате у дома си в кухнята, проверете това ръководство за здравословни съвети и лесни хакове, за да направите храненето по-лесно. Ще научите как да намалите калориите и обезмаслените мазнини от любимите си ястия, за да направите своя хранителен план по-здрав и планът за отслабване да стане по-ефективен.

| Повече ▼

Здравословна рецепта за вечеря: нискокалорични картофени кожи

Роджър Диксън / Доринг Кидърсли / Гети изображения

Dieters не трябва да се откажат от картофи! Всъщност, можете да ядете здравословна, нискокалорична картофена кожа за вечеря, ако използвате тази диета-приятелска рецепта. Купете ги насипно преди време и ги замразявайте, за да ядете, когато имате нужда от бързо хранене за вечеря или обяд.

| Повече ▼

Най-добра италианска храна за диети: Рецепти и съвети

Вземете италиански рецепти от "Италианската кухня" на Luca Manfe. Лука Манфе / Моята италианска кухня

Ако сте на диета, не е нужно да избягвате италианската храна. Разбира се, нишестените, кремави тестени изделия няма да направят много за вашата талия, но има много здравословни алтернативи. Използвайте тези здравословни рецепти за вечеря от главния готвач Лука Манфе, за да направите италианско ястие, което вие и скалата ще ви харесат.

| Повече ▼

Как да си направим здравословна мексиканска храна: съвети и рецепти

Ла Гринга Такуерия

Независимо дали ядете мексиканска храна у дома си или я поръчвате в ресторант, ще искате да прочетете тези съвети. Има някои храни, които трябва да ядете, ако сте на диета и някои трябва да избягвате.

| Повече ▼

Как да планираме здравословна пикник вечеря: Рецепти и съвети

Смесете изображения - Peathegee Inc Марки X Снимки / Гети изображения

Да вземеш вечерята си в парка? След това използвайте тези рецепти и идеи за храна, за да опаковате здравословна вечеря. Има съвети и идеи, подходящи за семейството, както и идеи за нискокалорични цели, които да направят всеки щастлив.