6-те най-добри дамски тенис обувки за свръхпрокатери за покупка през 2018 година

Това са най-добрите опции за маратонки за жени с плоски крака

Носенето на правилните обувки за обувки за вашия тип крак ще ви помогне да се чувствате по-комфортно по време на пистите и да избягвате наранявания.

Ако имате плоски крака, най-вероятно превинете, което означава, че краката ви се търкалят навътре, когато бягате. Жените с плоски крака се нуждаят от обувки, които поддържат тяхната стабилност. Когато пазарувате за обувки за бягане, трябва да потърсите думите "контрол на движението" и "стабилност", за да опишете обувките за бягане, които обмисляте. Ето някои отлични опции за обувки за жени с плоски крака:

Brooks Ariel е класическата обувка за контрол на движение за жени с плоски крака. Това е най-стабилната обувка, която Brooks прави и е специално проектирана за ниски арки и за коригиране на умерено до тежко свръхпроходимост. Те също осигуряват максимално омекотяване. Брукс продължава да усъвършенства Ариел и сега те имат безконечна горна част, която трябва да намали всяко дразнене, което може да получите от зашити елементи. Това не е олекотена обувка, но те са намалили теглото си през годините. Той има по-висока капка от ток до пети от 12 милиметра.

ISO Saucony Redeemer е много спомагателна обувка, с чудесна комбинация от омекотяване и стабилност. Също така има отворена, дишаща мрежа, която предпазва краката ви от прегряване. Той има малка капка от 8 мм. Макар че има максимално уплътнение, не е прекалено тежко, тъй като използва по-леки материали. Той идва както в обикновени, така и в широки ширини. Това е обувка за контрол на движението.

Голяма обувка за контрол на движението, обувката за пристрастеност към Brooks Addiction е добър избор за умерени до тежки свръхпрокатери. Това е много лека, но абсорбира шок и стабилизира крака. Перфектно годни за жените бегачи, Addiction предлага пространство в предната част на тялото и тясна пета . Той също така идва в редовни и широки ширини.

Asics Gel-Fortitude е по-нов модел, проектиран за максимална поддръжка и контрол на движението. Тя има повече дълбочина и ширина, което е перфектно, ако имате ортези, които трябва да поставите в обувката. Макар че има добро омекотяване, все пак идва с по-леко тегло от някои мънички обувки за контрол на движението. Предлага се в обикновени и широки ширини.

Новият баланс 1340 осигурява максимален контрол на движението и също така има максимална стабилност и амортизация. Те също така използват каучукова смес в петата, така че тя ще бъде по-трайна в районите, предразположени към голямо износване. Той има умерена капка от 10 мм. Това не е лека обувка, но те са използвали материали, които са по-леки от предишните версии на техните максимални обувки за контрол на движението. Голям плюс за New Balance е, че тази обувка идва в тесни, правилни и широки ширини, така че да можете да получите удобството, от което се нуждаете.

Това е голяма джоб за бягане за жени с малка или средна рамка. Тя има добро поглъщане на удари и подтискане, но също така осигурява много подкрепа. Това е лека обувка, която е оценена като обувка за стабилност. Подходящ е за леки свръхпрокатери. Той има по-висока капка от ток до пети от 12 милиметра. Това е заместващ модел за онези, които обичаха алхимията на вълнообразната вълна на Mizuno, която беше прекратена.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .