Как да тон нагоре под оръжието и около Трицепс

Трицепсът (разположен на гърба на ръцете), за съжаление, е място, което много от нас са склонни да съхраняват излишните мазнини. Както вероятно сте чували, това е част от вас, която продължава да маха, дори когато сте спрели.

Фактът, че съхраняваме повече мазнини там, го прави трудно да се отървем и, за съжаление, спортното обучение на място няма да работи. С други думи, не можете да правите трицепс упражнения и се надявате, че ще намали допълнителната мазнина там.

Тялото всъщност използва енергия от цялото тяло по време на тренировка, не само от мускулите, които работите.

Вашето тяло може да отговаря за това кога, къде и как губите мазнини, но това не означава, че не можете да направите нещо, за да помогнете на нещата. Първата стъпка е да се съсредоточите върху загубата на цялостна телесна мазнина с физически упражнения и здравословна диета . Няма гаранция, че ще изгубите мазнините от трицепсите си веднага, но ако позволите на тялото ви да отговори на вашата програма, ще ви каже какво може да постигнете тялото ви.

Част от този процес е силовото обучение за трицепс (и останалата част от тялото ви също). Трицепс упражнения няма да намали мазнините там (не е специално, поне), но те ви помагат да изградите повече мускули. Повече мускули означава по-твърд, по-силен трицепс и по-висок метаболизъм като цяло, нещо, което ще допринесе за цялостната загуба на мазнини.

Загубата на телесна мазнина

Ако искате да тонирате трицепсите, фокусирайте се върху:

Редовно кардио тренировка

Трябва да правите редовни кардио тренировки в зоната на целевия сърдечен ритъм.

За загуба на мазнини, общите указания предлагат кардио повечето дни от седмицата в продължение на 30-60 минути (или да работите до това, ако сте начинаещ ). Повече за кардио упражнения за отслабване и кардио тренировки.

Ако наистина искате повече взрив за вашия долар, включете едно или две интервали тренировка тренировки в рутината си.

Тези тренировки ви извеждат от вашата зона за комфорт (само за кратки периоди от време), което ви помага да изгаряте повече калории по време и след тренировка.

Сила обучение

Да, вие искате да работите с трицепс , разбира се, но също така искате да вдигнете тежести за цялото си тяло най-малко 1-3 последователни дни в седмицата. Има безкрайни начини да вдигате тежести, но най-добре е да започнете с проста програма за начинаещи, ако току-що сте започнали.

Здравословна нискокалорична диета

Упражнението може да ви помогне да изгорите калории, но вашата диета е мястото, където наистина можете да направите разлика. Няколко прости съвета, които да разгледате: