Големите разходки в края на лятото, които трябва да предприемете

Лятото не трае през цялата година. Денят на труда е сигнал, че скоро ще се върнете на старото мелене. Ето начини да се насладите на последното гърло на лятно ходене.

1 - Направете екскурзия

Туризъм зад сребърен водопад. Уенди Бъмгарднер ©

Когато тротоарите могат да изпържат едно яйце и всичко, което виждате, е кафяво, кафяво, кафяво, трябва да се впуснете в гората. Получете минимално изискване за витамин G (зелен), за да освежите душата си. Можете да изберете местен парк или да се насладите на планините. Бъдете подготвени за екскурзия, като носите обувки за пътеки , които дават на краката ви повече защита от скали и корени. Комплект от походи за трекинг допринася за стабилността.
Още: Как да се разхождате

2 - Насладете се на разходка по ваканция или у дома

Калдъръмена улица и омекотяваща обувка. Уенди Бъмгарднер ©

Ако правите ваканция със семейството си, добавете пешеходни обиколки на вашата дестинация. Екскурзията с екскурзовод гарантира, че няма да пропуснете историята и културата, които може да се крият около вас. Ако предпочитате пешеходна обиколка с самоуправление, потърсете ръководства, приложения и електронни книги, които да ви покажат гледката. Ако правите престой вкъщи, потърсете местни пешеходни обиколки. Ще бъдете изумени от нещата, които никога не сте знаели за вашия град или град.
Още: Какво да носите за разходка пеша

3 - Разходка в реюнион

Семейна разходка в гората. Райън Маквей / Цифрова визия / Гети

Краят на лятото е най-доброто време за училищни събирания и семейни събирания. Можете да ядете толкова много картофена салата, преди да осъзнаете, че трябва да го вървите. Това също е чудесен начин да се измъкнете от леля Сали или да прекарате времето си със стария си пламък от гимназията. Направете малко проучване преди време за разходки, за да вземете от мястото на срещата. Предложете те да се разхождат по графика или да са готови да се промъкнат, за да се забавляват с хората, които наистина искате да видите.
Как да намерим пешеходен маршрут

4 - Плажната разходка

© Пол Брадбъри / Каяймадж / Гети изображения

Разхождането на плажа е добра тренировка . Ходенето в по-мекия пясък ви кара да изгаряте повече калории и да работите повече мускули. Но тя също може да опреснява духа ви. Когато плажът е пуста на разсъмване, можете да видите как приливът е изгладил пясъка и можете да следвате следите на морските птици. Донеси хвърчило, за да летиш. Съберете черупки. Отидете боси, за да износвате мазоли.

5 - Разходете се на пазара на фермата или фермата

Уенди Бъмгарднер ©

В края на лятото има плодове и зеленчуци. Отнасяйте се с тялото си, като го получите от източника. Най-лесният начин е да се разхождате през местния пазар на фермери. Планирайте вашите уикенд разходки тренировки да започне и да приключи на пазара на земеделските стопани, така че можете да вземете у дома страхотна храна. Планирайте излет в най-близкия район за отглеждане и изберете собствени ябълки и обиколете фермата. Ще имате по-дълбока оценка за това, откъде идва храната, и усилията, които отиват да се отглеждат и да се съберат.

6 - Далия ходи

Dahlia Walk. Уенди Бъмгарднер ©

Проверете ходещия календар във вашия район за разходки, които преминават през цветни или плодни полета. Орегон има годишна разходка "Далия" в началото на септември, а разнообразието и цветът са зашеметяващи. Това е чудесен начин да кажа сбогом на лятото, докато ходих с моите ходещи приятели.
Разходка за търсене

7 - Обучение за есенния полумаратон или маратон

Начална линия "Полумаратон на водния край". Уенди Бъмгарднер ©

Краят на лятото означава дни за обучение на дълги разстояния за тези, които се подготвят за есенен маратон или за половин маратонска разходка. Трябваше да си изграждате разстоянието през лятото, за да се приготвите. Но аз знам как е. Вие се отклонявате. Твърде горещо е. Или само решавате да се регистрирате за състезанието с само седмици да тренирате. Добре, нека те приготвим толкова, колкото можеш.
Как да тренираме за половин маратон само за един месец

8 - Отидете на панаира

Окръжен панаир Джордж Роуз / Гети изображения новини
В панаира можете да се разхождате много. Дръжте активно и обикаляйте дисплеите, както и возите и по средата. Държавните и държавните панаири са забавен начин да оценявате занаятите, готвенето и отглеждането на добитък. Може дори да опитате да подадете някои записи сами. Защо да не получите синя лента? Ще се нуждаете от ходене, ако се отдадете на кучетата с царевица, памуковите бонбони и дълбоко пърженото - всичко.

9 - Присъединете се към екипа на благотворителните ходене

Жените ходят. Kali Nine LLC / Вета / Гети изображения

Получете група заедно за благотворителна разходка през есента. Септември и октомври са главни периоди за разходки от рак на гърдата, Walk to Defeat ALS и други благотворителни организации. Направете го забавно и социално събитие, като създадете екип с лудо име, обичай тениски и ослепителни расови костюми . Вие ще искате да започнете сега, за да можете да направите най-доброто набиране на средства и да сте сигурни, че всички са готови за разходка.
Още: Как да оцелеем благотворителен ход

10 - Назад към училищната разходка за пазаруване

Blend Images - KidStock Collection / Бранд X Снимки / Getty

Дръжте се, какво е толкова страхотно за пазаруване? В края на лятото можете да завладеете страхотни оферти за летни разходки и дрехи. Съберете остатъка от топло време или ги запазете за следващата година.

Училищните пазаруване могат да бъдат претъпкани и изтощителни, точно като коледните пазарувания. Докато магазините могат да бъдат климатизирани, те все още имат бетонни подове, които са твърди на краката. Уверете се, че носите удобни, омекотени и поддържащи сандали, а не крехки джапанки. Докато взимате моливи, потърсете добри обувки за комфорт за себе си. Не се задоволявайте с най-евтините раници за децата или със собствената си пътуват. Потърсете тези с подплатени ремъци и ергономични дизайни.
Топ снимки за удобни обувки