Преди да купите ходещи сандали

Пешеходците избират ходещи сандали или сандали за пътешествия както за краткосрочни, така и за дълги разстояния. Както при всяка обувка за обувки, важно е да се намери подходяща и да се тестват ходещите сандали на по-къси разстояния и с или без чорапи. Днешните сандали и сандали за спускане осигуряват атлетични характеристики на обувката, като контрол на движението, гъвкавост и сигурни системи за закрепване, така че краката ви да не се разтриват грубо от лентите.

Поставяне на Вашите ходещи сандали

Пешеходните сандали трябва да имат достатъчно точки за регулиране, за да пазят петата в задната част на сандала и да предотвратят движението на крака напред и назад, като се търкат срещу ремъка с всяка стъпка, което може да доведе до блистери . Трябва да тествате сандалите на реално разстояние, за да видите дали подуването на краката по време на ходенето прави пръстите ви да се блъснат срещу предпазителя на краката, което може да доведе до черни нокти на ръцете или блистери или просто над предния ръб.

Гъвкавост, омекотяване и поддръжка

Вашият крак се движи през всяка стъпка , а вашият ходещ сандал трябва да бъде достатъчно гъвкав, за да се преобърне с него. Твърде твърда подметка ще има крака, която се бори със сандала с всяка стъпка. Сандалът трябва да може да се огъва в предната част на краката. Потърсете сандали или следи от сандали, които осигуряват омекотяващи, поддържащи и гъвкави характеристики на спортните обувки.

Сандали от пътека

Сандалите на пътека са предназначени за използване на естествени пътеки.

Често те имат предпазители до петите, за да не пречат на пръстите на краката ви или да събират твърде много чакъл и мръсотия. Подметката често е по-здрава и издръжлива, но трябва да бъдете предпазливи, за да сте сигурни, че тя все още е достатъчно гъвкава за удобно ходене. Популярните маркови сандали са Teva, Bite и Keen

Чорапи със сандали

Много от ходещите, които носят сандали за ходене на 10 километра или повече, носят чорапи с тях.

Чорапите поставят бариера между лентите и крака, намалявайки риска от горещи петна и мехури. Много пешачи казват, че носят сандалите си през цялата година, които могат да правят само чрез добавяне на чорапи. Чорапите могат също така да извадят влагата от стъпалото на стъпалото, за да поддържат сушилнята.

Анатомични сандали

Birkenstock е класически анатомен сандал, предназначен да имитира ходенето боси. Някои проходилки свидетелстват, че само Birkenstocks им помага да преодолеят плантарния фасциит . Новите потребители могат да намерят време за приспособяване, за да свикнат с разликата в дизайна на анатомични сандали.

Разстояние Разходка със сандали

Сандалите са най-подходящи за по-кратки разходки по повърхности, които нямат много отпадъци или чакъл, които са склонни да се повдигат от всеки сандал. Веднъж използвани за сандалите, някои проходилки ги носят редовно за 10 километра или по-дълги разходки. Докато пътеките сандали са големи продавачи, туристите често съобщават, че те най-добре се използват за дневни багаж или в лагера, а не когато носят тежка раница на естествени пътеки. Това означава, че много хора, които пътуват на дълги разстояния по каино де Сантяго, носят сандали за някои от тях или през цялото време. Това е индивидуален избор. Определено трябва да ги опитате по-кратки разходки, преди да се справите с разходките на дълги разстояния в сандалите.

Къде да купя пешеходни сандали

Както при всички ходещи обувки, трябва да отидете на експертите, за да получите подходящо оборудване. Висококачественият външен магазин ще има селекция от спускащи се сандали, а най-качественият магазин за обувки ще има няколко сандали. Посетете, монтирайте се и сравнете цените както онлайн, така и в магазина.