11 най-добри обувки за комфорт да купите през 2018 година

На краката си цял ден? Проверете тези супер комфортни снимки

Тези комфортни обувки са предназначени да осигуряват подтискане и подкрепа за тези, които са на крака през целия ден или са предназначени да облекчат различни видове болки в краката. Някои обувки за комфорт използват патентована технология и разчитат повече на препоръките, отколкото на научните изследвания. Някои от тези обувки са спечелили "Печат на приемане" от Американската поддиаректна медицинска асоциация (APMA). Тъй като причините за дискомфорта на краката са различни, никой не може да облекчи всички проблеми. Ако имате болка в краката, е добре да се консултирате с експерт по здравето на краката, за да получите препоръка за конкретния ви проблем.

1 -

ECCO обувки и ботуши могат да ви дадат отличен комфорт на работното място. Този модел, небето, е лека, гъвкава кожена обувка с анатомична подметка и подплата от влага. Тези обувки биха били чудесно, ако сте се разхождали на няколко обиколки по време на обяда или почивките си.

2 -

Говорете с пешеходците за това, кои обувки за комфорт носят за работа и вероятно ще чуете за Кларкс. Колекцията "Wave" от Кларкс спечели "APMA Seal of Acceptance". Колекцията "Вълна" има лека рокерска подметка, но нищо екстремно като тонизираща обувка. Вместо това ви позволява да се движите напред с лекота. Те имат подвижна опора за крака. Съществуват стилове както за мъжете, така и за жените. Имат приплъзващи се, дантели, Мария Джейн, маратонки и сандални версии.

3 -

Тази линия обувки от The Walking Company спечели APMA Seal of Acceptance. Обувките SmartSystem са предназначени да облекчат стреса на коляното и болката на коляното. Можете да получите безплатен анализ на цифровите крака в магазините The Walking Company, за да изберете подходящата обувка и вътрешна подметка. Имат приплъзване, дантела, Мери Джейн и атлетичен дизайн, както за мъже, така и за жени. Сайта на производителя

4 -

Много дизайни на обувки от Дания са спечелили "APMA Seal of Acceptance". Elise е класически оксфорд дизайн, който е гъвкав за добър комфорт при ходене. Те имат по-ниска тока и са по-леки по тегло, отколкото много други дизайни на Дания. Те също имат ботуши, обувки и сандали.

5 -

Много проходилки обичат рокер-дъното обувки. Но много компании спират да ги произвеждат, когато онези, които правят тонизираща обувка, се натъкват на проблеми от Федералната търговска комисия по отношение на здравните претенции, които са направили за тях. Пешеходната компания не прави здравни претенции за линията ABEO ROCS. Вместо това те ги предлагат за онези, които обичаха други рокерски дънки за тяхното удобство. Обувките нямат пета, което ви принуждава да се преобърнете на всяка стъпка от петата до петите, като прилагате добра техника за ходене. Те са леки въпреки дебелите си ходила. Ако имате проблемни крака и сте опитали много различни решения, обувките с рокер-дъно са още една опция. Те идват както в атлетичен, така и в случаен стил.

6 -

В продължение на много години ходещите по волкспорт в САЩ се заклеха от обувките на SAS. Тези обувки са отлични, ако трябва да стоите на краката си цял ден, осигурявайки невероятно омекотяване, но не е прекалено тежко. Те идват в класически кожен стилинг, което също означава, че не са толкова дишащи като окото и краката ви могат да се чувстват горещи. Те са отличен избор за пътуване или за работа, където ще се справяте много.

7 -

Nike Free обувки имитира ходене бос и се вписва като ръкавица. Изключителната гъвкавост на подметката на стъпалото позволява на крака ви да се движи по свое желание, а не на желанието на обувката. Обувките идват с препоръчителния график за тренировка, за да можете бавно да изградите времето си в тях, тъй като краката и тялото ви се приспособяват към крайната свобода. За разлика от изброените други комфортни обувки, те са с минимално уплътнение и са изключително леки. Опра Уинфри ги нарече една от любимите си неща.

8 -

Много хора с проблемни крака твърдят, че най-накрая са намерили комфорт при преминаването към сандали "Биркенсток" с отрицателното си легло. Докато такива препоръки трябва да се вземат със зърно от сол, много хора, които ще носят Birkenstocks само заради големия си опит.

9 -

Обувките Z-CoiL са свръхподатливи от пружина в петата и основно омекотяване в предната част на крака, плюс твърда ортезия. Препоръките изобилстват за тях като помагащи условия като плантарен фасциит . Те също имат голям пазар сред тези, които трябва да ходят и да стоят цял ​​ден на бетонни повърхности - като медицински сестри, чиновници и т.н. Те са индивидуално пригодени от дистрибутора, за да осигурят правилното му приспособяване. Недостатъците са, че те са тежки и доста странни, но можете да ги получите със затворена пета. Те имат стилове за комфортно ходене, както и фитнес разходки и пешеходни пътеки .

10 -

Земните обувки разполагат с технологията KALSO Negative Heel, която според тях насърчава естествения начин на ходене, като ходенето боси в пясъка. Някои проходилки предпочитат това за комфорт. Те имат голямо разнообразие от дизайни, включително блузи, Мери Янес, охфорд, сандали и спортни обувки.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .