Искрящо и забавно състезание

Все повече и повече състезания насърчават пешачи и бегачи да се обличат и да се забавляват. Състезанията на Дисни, маратоните на Rock 'n' Roll и Half Marathons, ваканционните състезания, екипните релета като Portland to Coast и ретро пистите ви вдъхновяват да се облечете повече от черните шорти и обикновената технологична риза. Но откъде можеш да намериш приятелски настроен екип, който да се разхожда, докато все още ходи или тича в комфорт? Състезателното изложение е добро място за намиране на малки фирми, които се специализират в забавни съоръжения. Ето някои от извадките от някои, които съм намерил.

1 - SparkleAthletic

Спортна атлетична пола. С любезното съдействие на Amazon.com

Купих една Sparkle Skirt на състезание и точно това исках да се промъкна над любимите ми късометражни къси панталони, за да добавим малко блясък за Las Vegas Rock 'n' Roll Half Marathon. Платата са много леки, изработени от пайети, и наистина не знаете, че са там. Оразмеряването е щедра, средството ми пасва, въпреки че обикновено изискват по-голям размер.

Какво имат в Sparkleathletic.com:

2 - Искри блузи

Пепелници искрящи. Пепелници искрящи

Основната им пола SparkleTech не е нищо друго освен основно - има подплънки против каране с 4x5 "джоб на всеки крак, плюс 12-инчов джоб с цип в кръста за най-важното. И тези забавни поли не са само за Minnie Mouses сред нас, те идват в размери XS до 3XL Ако сте доволни от собственото си състезание или къси чорапи, полите SparkleLight са проектирани да вървят по ваш собствен уред и да имат малък скрит джоб в талията. ленти за глава и искри с принцеса.

Какво имат:

| Повече ▼

3 - Shwings

Shwings. С любезното съдействие на Amazon.com

Обувка glam! Защо само Меркурий да носи криле на краката си? Можете да добавите тези крила, мустаци, сърца, мълнии и други към обувките си. Shwings има клипс и дантелени дизайни.

4 - Тубус

Бягай Туту. С любезното съдействие на Amazon.com

Навсякъде в състезанията има татуировки. Те продължават толкова лесно, когато работите с шорти или чорапогащи. Видях съпруг, който тичаше в тату до съпругата му, който носеше стандартна техническа риза и шорти. Можете да ги намерите онлайн или в магазина, или да избирате любимите си цветове на тюл в магазин за тъкани и да шиете един себе си. Моята загриженост винаги е била, че тюлето би било изкривено и аз не исках това на дълъг половин маратон.

5 - Загряващи ръкави

Аксесоари за рамото на Асикс. С любезното съдействие на Amazon.com

Някои екипировки не са пълни без топли торби. Можете да намерите нагреватели за ръце в различни цветове и тъкани. Можете също така да намерите искрящи ръкави от SparkleAthletic.com, ако имате нужда от блясък.

6 - ръкави за крака

Zensah компресионни ръкави за крака. С любезното съдействие на Amazon.com

Бихте могли да си купите чифт кожени чорапи, които да се носят в състезанието, но вероятно ще пожертвате предимството на носенето на чорапи, които намаляват риска от получаване на блистер. За щастие, маншетите за компресиране на краката са много често срещани при текущите събития. Можете да ги намерите в забавни цветове и дизайни и те дори ще помогнат да намалите умората си, както и да завършите облика си. И можете да носите същите ходещи чорапи, които сте тренирали.

7 - Диана и искрящи ленти

Тичане на принцеса. Running Princess ©

Имам кристална тиара, която купих в Австрия, само защото всеки гал заслужава тиара. Никога не съм го носела на разходка, защото няма да остане там и не искам да се занимавам с нея на мили. Running Princess решава проблема с Tiara Visor, който се предлага в черно, Cinderella синьо / бяло и Princess розово / бяло, с избор на кристали, за да добавите любимия си цвят. Можете също така да купите искрящи и блестящи косми и ленти от много предприемачи, включително SparkleSkirts и SparkleAthletic, но също и от Sparkly Soul и Sweaty Bands.

8 - B-Skinz Leggings

Bskinz Galaxy Leggings. С любезното съдействие на Amazon.com

B-Skinz има много диви модели за гамаши и каприз. Zebras, галактики, психеделични 60 или ярки твърди частици, за да завършите състезателния ансамбъл. Те също така разполагат с всички в едно скенери, спортни сутиени, върхове и ленти за глава в забавни модели.

9 - Нека светят!

LED Шпилове. С любезното съдействие на Amazon.com

За нощните състезания, те може да не видят вашите близнаци, освен ако не светнат или не светят . Можете да пазарувате изложбите за състезания за артикули или да ги складирате предварително с осветен мохаук или с удължения за коса, светещи обувки, маншети, обръчи и др.

10 - Смъртоносната атлетика носят по поръчка костюм Елвис / Елвет

Тичане като Елвис. Етан Милър / Гети изображения

"Mischief Athletic" ще ви подлъже по поръчка с Енвикс костюм или Elvette, работещ с анцузи, пълен с пайети и нос, ако искате. Необходими са само вашите измервания и някои пари. Какъв чудесен начин да се насладите на романтичен маратон / полумаратон.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.