Топ 10 начина да се насладите на есента разходка

Насладете се на Cool Weather и променящите се сезони на Вашите разходки

Есента е най-доброто време за наслада от разходките. Дните са по-хладни, цветовете са интензивни и можете да се насладите на бонуса на сезона на прибиране на реколтата. Можете да се подготвите с ентусиаст, който е подходящ за променливото време.

1 - Играй с листата

Разходка в есенните листа. Уенди Бъмгарднер ©

Нищо не е по-удовлетворяващо от стъпването на наистина хрупкаво листо, освен може би да се изхвърлят купчини листа, когато се опитвате да се разхождате по тротоара. Конкурирайте се с любимия си приятел, за да видите кой може да ритник тях най-високо. Ако живеете в климат, който не произвежда интензивна зеленина, може да искате да планирате пешеходен отпуск за Нова Англия. Направете игра с ново име на пастел за всеки оттенък на есенните листа. Завършете линия fuchsia. Старо одеколо за обувки. Вземете снимки на есенни дървета и листа. Древните хора ще планират разходка само за да съберат различни листа, борови шишарки и ядки, за да направят есенни декорации.

2 - Разходка на децата в училище

Значка за преминаване през училище. Уенди Бъмгарднер ©

Започнете децата си (или децата на съседите си) на прав път, като ги накарате да ходят на училище. Това може да бъде стъпка към предотвратяване на детското затлъстяване и ще започнете и ще приключите деня с добра разходка. Проверете дали училището ви има програма за училище с автобус, в която можете да участвате. Ще помагате за развитието на следващото поколение проходилки. Също така ще сте в крак с последните жаргонни тенденции, тенденциите в дрехите и момчетата.

3 - Откраднете някои ябълки. Не, разходете пазарите на земеделските производители!

Не U-Pick - това е кражба. Уенди Бъмгарднер ©

Да речем, че има ябълково дърво по пешеходния маршрут и очевидно никой не събира ябълките. Това би означавало бърза закуска, нали? Е, вие не искате вашето ходене да ви приземи в затвора , така че не крадете! Вместо това, падането е идеалното време за планиране на разходка из посещение на пазар на фермерите или на щанд на фермата за запаси от ябълки, круши, картофи, тикви, скуош, ябълково вино и повече реколта.

4 - Октоберфест

Мюнхен Октоберфест Биерхал. Уенди Бъмгарднер ©

Може да не сте в състояние да ходите до Мюнхен Октоберфест, но често има разходки и забавни писти, планирани около местните празници на Октоберфест. Спечелете вашето наденица, шницел и бира с добра разходка предварително. Отидете за gemütlichkeit. Намерете местна разходка, за да се насладите.

5 - Цариградски лабиринти и Пънкин Чункин

Цар Лабиринт. Елисе Синагра / Творчески RF / Гети изображения

Вземете извинение, за да се измъкнете в провинцията и да се забавлявате да се разхождате из лабиринта на царевица и да наблюдавате изцеждане на тиква. Потърсете фермата, която да посетите, която организира разходки или забавно събитие за разходка / разходка. Донесете семейството заедно за истинско забавление на реколтата.

6 - Разходете се за работа

Направете разходка пеша. Пол Брадбъри / OJO Images / Getty

Връща се към старото мелене за онези от нас, които имат късмет да си намерят работа. Това може да означава прекалено дълго време за седене , което увеличава вашите рискове за здравето. Ако можете да превърнете поне част от пътуването си в една разходка, можете да се промъквате на здравословни стъпки всеки ден. Ако просто не е възможно да ходите на работа, намерете време за разходка по време на работния ден. Научете съветите за ходене на работа и начини да извлечете максимума от разходката с почивка .

7 - Раса за лечението (или други благотворителни организации)

Avon Walk за Walkers за рак на гърдата. Уенди Бъмгарднер ©

Есента е голям сезон на благотворителна разходка. Можете да се присъедините към състезанието "Сюзън Г. Комен" за разходките на Cure в много градове. Ако розовото не е твоето нещо, има много други достойни благотворителни организации, които биха искали да имат краката си при ходенето си. Изберете причина и се придвижвайте, за да се подготвите за благотворителна разходка .

8 - Разходка половин маратон или маратон

Начална линия "Полумаратон на водния край". Уенди Бъмгарднер ©

Да предположим, че сте тренирали през цялото лято, ако планирате да ходите на маратон или поне през август, ако се справите с половин маратон. Това не са разстояния, които трябва да се извършват без пълна подготовка. Ако сложите пробег в тренировката, ще имате сладка победа, пресичаща финалната линия и обличане на медала на финиша ви. Вижте как да тренирате за маратон или за половин маратонска разходка

Тъй като времето на падането е толкова променливо, бъдете подготвени в деня на състезанието, особено съвети за състезания в дъжда .

9 - Присъединете се към Walking Dead

Zombies Lurch напред. Уенди Бъмгарднер ©

Независимо дали се присъедините към зомби или оцелял, зомби разходка е хубаво забавно забавление. Можете да ги намерите през есента. Те не са много тренировка, ако просто разбъркате бавно и стенеш: "Мозъци ... мозъци ..." Ще трябва да се разбърквате достатъчно далеч, за да изгорите бонбоните на Хелоуин . Ако предпочитате добър стар трик-или-лечение, тогава помислете тези ходене-тематични костюми Хелоуин .

10 - Тротинг на Турция

Том Турция. Уенди Бъмгарднер ©

Денят на благодарността е опасна почивка, концентрирана около хранене и седене, докато гледате футбол. Ако това не е рецепта за наддаване на тегло, нищо не е. Трябва да се насладите на времето и да поставите някои километри, за да изгорите някои от тези калории. Потърсете местен турски тролски шедьовър за разходка / разходка във вашия район. Това също може да бъде начин да забавлявате близките си или да излезете от къщата за няколко часа, за да ги избегнете. Също така проверете колко далеч ще трябва да ходите, за да изгорите празника с калкулатора за благодарността и калкулатора за ходене .