5-те най-добри двойни коли за джогинг за покупка през 2018 година

Двойна количка за джогинг е голяма инвестиция, така че е важно да направите проучването си преди да си купите. Ако търсите да бягате с малките си, разгледайте тези топ двойни колички за джогинг и вижте дали е подходящ за вашите нужди.

В BOB революция Дъли количка предлага всички страхотни функции на революция единичен количка, но можете да вземете две малки заедно заедно за каране. С вътрешните задни колела и сравнително едва доловимо 31 инча ширина, BOB Revolution Duallie може да се побере в стандартните врати, което го прави прекрасен двоен количка за ежедневна употреба , както и джогинг. дълбоко подплатена за максимален комфорт Количката разполага и с голяма кошница отдолу и кошница за чаши в зоната за сядане.В допълнение, Revolution Duallie има индивидуални слънчеви сенници, за да можете да ги приспособявате по различен начин за всяко дете.

Schwinn Turismo Double Jogging количка е друг достъпен джогинг количка с много чудесни функции. Тя има въртящо се предно колело, което се заключва на място за писти, лека алуминиева рамка и изключително широки гуми. Регулируемата дръжка може да приютява високи и къси родители, а независимите накланящи се седалки също са популярна функция.

Стартовият джогинг на Safari inSTEP не разполага с толкова много звънци и свирки като BOB Revolution Duallie, но е здрав и надежден количка за джогинг с много по-ниска цена. Разполага с плюшени седалки и раменни възглавници, броня за малки ръце, 12 "предно завъртащо колело за маневриране и 16" задни гуми за лесно натискане, кош за съхранение и родителска конзола и регулируема дръжка за височина. Друг огромен плюс е, че InSTEP се сгъва компактно с една ръка и лесно се вписва в багажника.

Независимо дали тренирате сериозно за изпитание за издръжливост или просто сериозно за вашата фитнес, количката BOB Ironman за джогинг ви дава възможност да донесете с малка лекота двете си малки. Той има всички чудесни характеристики на Ironman единичен количка, но тя приютява две деца комфортно. Висококачествените си гуми намаляват съпротивлението при търкаляне и по-твърдото окачване увеличава маневреността и отговора. С простото си, двустепенно сгъване, Ironman се сгъва лесно, за да се опакова в кола.

Родителите, които са използвали този количка, казват, че това е чудесна стойност за парите. Той е изработен от трайна, но лека стомана за продължителна употреба. Седалката може да се накланя на няколко позиции, за да може децата да се чувстват комфортно по време на цялото пътуване. Таблата за родители има държачи за чаши, които помагат да се запазят бутилките с вода. Предното колело се завърта, когато трябва да го маневрирате, но може също така да бъде заключено на място. Другите любими функции включват просторно отделение за съхранение и приставка за MP3 високоговорители, откъдето можете да свържете своя iPod или MP3 плейър. Родителите също са казали, че количката е лесна за сгъване и съхранение.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .