Обувки за удар на пътеката

Обувките за обувки ще ви отведат извън пътя

Пътеките за обувки са за естествени пътеки, а маратонките са за тротоари. За скалисти, вкоренени, прашни и кални пътеки пътека за обувки ви дава добавена теглителна сила и подкрепа. Може да ви е необходима пълна туристическа обувка, ако пътувате с багаж и носите товар. Но за деня на туризъм или да се наслаждавате на естествена пътека, най-добре е пътеката за бягане. Какво прави обувката обувка на пътека?

Trail Shoes имат здрави подметки за сцепление

На повърхността на естествената пътека имате свободна мръсотия, пясък, чакъл, кал, скали, корени, мъртви листа, вечнозелени игли, борови шишарки и диви животни. Можете да се плъзнете по някоя от тези неща, така че обувката трябва да има подметка. На много пътеки също ще се изкачвате нагоре и надолу по хълмовете, което увеличава риска от подхлъзване, ако обувките ви не стискат пътеката.

Езикът на обувката ще е здрав и ще се надяваме, че ще има добра инженерна техника, която ще ви даде по-добра сцепление. Подметката също ще е достатъчно дебела и изгладена, за да не усетите чакъл, скали и корени. Често те имат каменна плоча в подметката, специално, за да предотвратят "нахлуването" на скалите под крака ви.

По-здравият материал също предпазва страните на крака си от остри ръбове и те имат по-твърда защита от палеца, за да предотвратят стърчането на пръстите на краката. Тази защита е добре дошла, когато сте на скалиста пътека.

Trail Shoes варира за стабилност и подкрепа

Подобно на туристическите ботуши, повечето обувки за следене осигуряват по-голяма стабилност и подкрепа от обикновените обувки за бягане и ходене. Те често са по-твърди и по-малко гъвкави от дизайна на улиците. Обаче някои са проектирани повече за външен вид, отколкото за функция и дават по-малко подкрепа и стабилност от обикновения контрол на движението или стабилността на обувките.

Пазете се внимателно, особено ако прекалявате .

Минималистичните пътеки за обувки ще имат минимална стабилност, подкрепа и възглавница, тъй като са предназначени само за скорост и сцепление. Те спечелиха популярност, но те не са за всеки. Ако нямате проблеми с крак или крака и искате наистина да почувствате пътеката, може да ги предпочитате. Но ако искате защитни обувки и трайни обувки, няма да ги намерите с минималистичен дизайн.

Отпадъци от мръсотия и пътеки

Пътеките за обувки са предназначени да ударят мръсотията. Може да обичате да държите ходещите си обувки безпочвени, но вашите следи от обувки ще вземат всички видове отломки. Старо училищните стилове са оцветени, за да маскират мръсотията, но има тенденция към ярки цветни пътеки за обувки. Конструкцията обикновено е от материали, които лесно се почистват.

Езикът на обувките за обувки обикновено е изравнен, което означава, че той е напълно прикрепен към останалата част от горната част, така че остатъците от пътеките не могат да проникнат в обувката в областта на езика. Тази характеристика сама по себе си прави обувки, които си струват да носят. С обикновените обувки, вие със сигурност ще сте бране на парчета чакъл, игли на дърво и други дразнители и ще трябва да ги спрете и да ги изтръгнете от обувките си.

Водоустойчивост и дишане

Потни и мокри крака повишават риска от поява на мехури .

За сух климат искате дишащи обувки с траектории с въздушни горни отвори, за да позволите на въздуха да тече около крака ви, за да го поддържа сух. Платът трябва да е достатъчно издържлив, за да се предпази от разкъсване, но все пак нека дишате краката си.

Традиционните обувки се предлагат в различни степени на водоустойчивост. Ако те са означени като водоотблъскващи, те едва ще пазят росата. Водоустойчив дизайн използва различни бариери като Gore-tex и ще струва повече. Ако ще се натъкнете на дъжд, потоци или локви по пътеката, водоустойчивостта си струва допълнителните пари.

Най-добрите снимки

Най-добрите снимки за пътеки за обувки : Вижте кои обувки за следене са най-подходящи за проходилки и бегачи.

Не губете пари за обувки, които са по-стил на следите от представянето - това са истинската сделка.