Разходка за търсене

Намерете благотворителни разходки, пешеходни пътеки и още

Къде можете да отидете на разходка? Как можете да намерите предстоящи благотворителни разходки и други събития на ходене? Тези ресурси за разходки могат да ви помогнат да откриете както организираните разходки, така и тези, които можете да се насладите сами.

Намерете благотворителни разходки и разходки, свързани с движения

Тези сайтове са добри, които да използвате, за да търсите събития за ходене. Можете да стесните търсенето до град, държава или търсене по дата.

Намерете ходене на събития в Холкспорт и пешеходни маршрути, за да се забавлявате

Тези разходки се хостват от местни клубове за разходки, където всички могат да се присъединят. Те включват ходене за един или няколко дни, групови разходки и определени пешеходни маршрути, които можете да направите по всяко време.

Търсене на събития в AVA.org: Търсене на волксмаркове в Съединените щати. За да намерите хоствани събития и групови разходки, изберете "Traditional Events" като тип събитие. За да намерите пешеходни маршрути, можете да направите сами, изберете "Годишни и сезонни събития". Всяко събитие има подробности и лице за контакт. Тези събития са много ниски разходи, обикновено $ 3 или дори безплатни.

Стандартното разстояние е 10 километра (6,2 мили), но много от тях имат 5 километра (3 мили) маршрут, а някои имат по-дълги маршрути.

Канадски разходки: Канадските клубове за федерация по волкспорт организират и неконкурентни разходки, групови разходки и разходки, които можете да направите сами. Изберете Календар на събитията, за да изтеглите списък от събития по месец.

Използвайте връзката Постоянни маршрути, за да отидете на списъци с пешеходни маршрути, които можете да направите сами, в рамките на пешеходния сезон.

Намерете AVA разходки по държава

Търсене на AVA ходи в състояние с тези връзки.

Намерете Ава Пешеходни събития и пътеки по държави

Alabama Walks
Аляска Разходки
Аризона разходки
Арканзас Разходки
Калифорния разходки
Колелото на Колорадо
Кънектикът
Делауеър разходки
Флорида разходки
Грузия Разходки
Хавайските разходки
Айдахо ходи
Илинойс разходки
Индиана разходки
Айова ходи
Канзас разходки
Кентъки разходки
Луизиана ходи
Мейн разходки
Мериленд разходки
Масачузетски разходки
Мичиганска разходка
Минесота разходки
Мисисипи се разхожда
Мисури разходки
Монтана Разходки

Небраска Разходки
Невада разходки
Ню Хемпширските разходки
Ню Джърси разходки
Ню Мексико разходки
Ню Йорк разходки
Северна Каролина Разходки
Северна Дакота разходки
Охайо разходки
Оклахома ходи
Орегон разходки
Пенсилвания разходки
Роуд Айлънд разходки
Южна Каролина Разходки
Пътувания в Южна Дакота
Тенис Уолс
Texas Walks
Utah Walks
Върмонт разходки
Вирджиния разходки
Вашингтон, Сърбия
Вашингтон държавни разходки
Западни Вирджиния разходки
Уисконсин разходки
Уайоминг разходки

Намерете маратони за разходки - полумаратони - раса

Как да намерите половин маратон и маратони, подходящи за уикенд : Ако искате да ходите по маратон или половин маратон, използвайте тези съвети и връзки, за да намерите състезание, което ще ви посрещне.

Racewalking.org Календар на събитията: Използвайте този списък, за да намерите конкурентни оценени състезания, където трябва да използвате олимпийски стил.

Намерете пешеходни маршрути, за да се насладите навсякъде

MapMyWalk: Този сайт и приложение са чудесен ресурс за намиране на пешеходни маршрути, които други са описали и използват, или за чертане, измерване и картографиране на вашия собствен маршрут. Използвайте връзката Откриване, за да намерите маршрути по местонахождение и да настроите свой собствен.

Trails.com: Ако искате да излезете извън пътя, този сайт е чудесно място да започнете. Можете да намерите основна информация за пътеки безплатно, но трябва да се абонирате за да получите карти и пълни подробности.