6 най-добри начини да си ходиш на закрито

Не седнете, когато не можете да ходите навън

Вземате ли упражнението на закрито, защото не харесвате топлината, мокрото или студено на открито? Не е нужно да спирате. Има опции и тактики, за да продължите да се разхождате на закрито. Предимствата на ходенето пеша са по-лесен достъп до вода и тоалетни. Но недостатък е факторът на скука за пътеки за бягане и вътрешни песни.

неблагодарна работа

Неблагодарна е изписана като най-вероятно да се използва машина за упражнения.

Не е нужно да научавате нищо ново, просто го включете и хоп, регулирайте скоростта и изключете. Може да се изкушавате да държите на перилата отначало, но вие ще получите най-голяма полза при ходене без ръце, както правите на открито. Използвайте времето си за неблагодарна работа, за да работите върху ходенето на позата си , ударите на петите, които се движат през всяка стъпка. Бъдейки в състояние да контролирате скоростта и да не се налага да се движите с бордюри и препятствия, това е чудесна възможност да усъвършенствате ходенето си.

Факторът на скука е висок, когато става дума за бягащи пътеки, особено, тъй като често е солово действие. Аудио и видео на вашия мобилен телефон или таблет може да се спаси, особено ако бягащата пътека не е позиционирана да гледа телевизия. Вижте още видеоклипове за тренировка за пътеки .

Ако сте готови да имате у дома, вижте какво да обмислите, когато купувате неблагодарна . След това се движете с тези тренировки тренировка.

Вътрешни пешеходни песни

Някои фитнес центрове и здравни заведения разполагат с пешеходни пътеки за бягане и бягане .

Както при бягащата пътека, те ви дават възможност да работите върху вашата ходеща поза и форма, без препятствия. Ще трябва да спазвате техните правила, като например коя посока и лента да използвате, и да не пречи на другите на пистата.

Mall Walking

Повечето молове се отварят рано за разходки, както и някои по-големи магазини.

Обиколката в търговския център предлага по-социална атмосфера, отколкото ходене на бягаща пътека или вътрешна пътека, както и възможност за прозорец и спиране на кабината. Можете лесно да ходите с приятели или да създавате нови приятели с другите проходилки в търговския център. Етажите обикновено са подложени на бетон, така че може да искате да носите по-омекотена обувка, отколкото бихте предпочели за бягаща пътечка. Време е разходката ви да завърши, когато магазините се отворят, особено по време на празничния сезон, когато молът ще се запълни бързо с купувачите. Разгледайте повече за мол ходенето .

Видео ходене на закрито

Лесли Сенсън има серия от вътрешни тренировъчни видео тренировки, предназначени за тези с ограничено пространство, за да се разхождат без тренировка. Всичко, което трябва да направите, е да изчистите пространство пред телевизора или монитора на компютъра и да възпроизведете видео или DVD, които да бъдат преведени през тренировка. Тези тренировки горят калории и тонус мускули. Ако тренирате за продължителна разходка, тези видеоклипове не заместват обучението на открито или на неблагодарна, когато се работи върху различни мускули.

Разходете залите и стълбите

Направете своя собствена пешеходна схема на вашето работно място или училище. Всяка голяма сграда има възможности за добавяне на стъпки. Носете крачкомер или фитнес група и се стремите да увеличите средната дневна стъпка с 2 000 за начало.

Използвайте стълбите всеки път, когато се качвате нагоре или надолу от един до три етажа. Можете да създавате нови приятели в други области на работното си място, да се наслаждавате на възможността за работа в мрежа или дори да започнете собствен клуб по ходене . Ще бъдете по-добре да знаете какво се случва, както и да получите необходимата активност.

Летище за пешеходни пътеки за пътешественици

Като противоотрова за седене в самолета, летищата добавят маркирани пешеходни пътеки в терминала. Те могат да ви помогнат да вземете 10 000 стъпки в деня, в който пътувате със самолет.