7-те най-добри отразяващи артикула, които да се купуват през 2018 година

Останете в безопасност, докато разбивате пот след мрак

Ако обичате бягане, ходене пеш, колоездене или всяка друга дейност през нощта или при слабо осветление, трябва да се види най-важното правило за безопасност. За да сте сигурни, че насрещният трафик може да ви забележи, най-добре е да поставите рефлекторна предавка по цялото тяло и да носите или да носите постоянна или мигаща светлина. Атлетичната екипировка с висока видимост обикновено включва ярки и неонови цветове, отразяващ материал и LED светлини. Потърсете елементи, които предлагат 360-градусова видимост, което означава, че можете да се виждат от всички ъгли. За спокойствието на вашите (и любимите ви), тук е колекция от най-добрите атлетични съоръжения за нощно време, които да ви предпазят и да ви видят.

С комбинация от 360 градуса осветяване, отражение и флуоресценция, жилетката Tracer360 предлага изключителна видимост. Неговата уникална многоцветна LED осветление ви позволява да превключвате между шест различни цветови опции с висока видимост, включително червени, зелени, оранжеви, розови, лилави и сини. С натискането на един бутон можете да промените и различните режими на мигане, за да накарате шофьорите наистина да ви забележат. Уникалната X форма на светлините осигурява голяма видимост, което ви прави видими от над една четвърт миля във всички посоки.

Изработена от лека и дишаща мрежа, тази жилетка позволява пълна гама движения, независимо дали тичате, ходене, колоездене или извършвате друга дейност в ранна сутрин или през нощта. Тази изключително издръжлива жилетка е създадена и за да бъде устойчива на пот и вода, и с минимален контакт между тялото и тялото е също безразлична. Ремъците са регулируеми, така че могат да се споделят между хора с различни размери и могат да се поберат над всички видове дрехи. Въпреки че тази жилетка е по-скъпа от някои други атлетични съоръжения видимост, нейното качество, комфорт и изключителна видимост отличават цената.

Черният диамант с черен диамант позволява насрещният трафик да Ви улесни лесно и също така да ви помогне да видите какво се случва пред вас - всичко това, като същевременно ви държи свободни ръце. Светлината на фаровете е изключително мощна, като разполага с един светодиод с четири захранвания и един с двоен бял светодиод, който излъчва 300 лумена. Също така включва седем различни режима на осветление, като например червено нощно виждане, затъмнение и затъмняване, за да се персонализирате за всяка ситуация. Функцията "Яркост памет" ви позволява да включвате и изключвате светлината при специфична яркост, без да се връщате обратно към режим на пълна светлина. Каишката осигурява плътна, но удобна форма, така че да не се изплъзва от главата ви. Той също така е регулируем, така че да може да се побере над всички видове шапки и глави с различни размери.

Тези леки, супер ярки светлини ще ви помогнат да останете в безопасност и видими, независимо дали бягате, ходите или карате по мрака. Те идват с пет високоефективни светодиода на светлина и разполагат с три различни режима на осветление - постоянна, бавна светкавица или бърза светкавица. С помощта на здравата, без приплъзване клип, можете надеждно да ги прикрепите към колана, обувките, велосипеда, ходовата част, шлема, яката за кучета или навсякъде на дрехите си. Можете да използвате и включените в тях еластични велкро ремъци, за да ги закрепите около ръцете или глезените си. Те идват с три комплекта батерии с голям капацитет и мини отвертка, която можете да използвате за подмяна на батериите.

Винаги е умна и сигурна идея да носите телефона си, когато бягате, пеша или колоездене, особено през нощта или рано сутринта. Тази неопренова телефонна лента служи за двойна цел, като ви дава място за удобно съхранение на телефона, като същевременно ви прави по-видими за насрещното движение. Той разполага с ярки неонови подробности и ултра-ярки светодиодни светлини с три различни режима - стабилно, трептене и мигане. Определено ще бъдете видени и телефонът ви ще остане защитен от елементите в тази траен, устойчив на изпотяване и устойчив на атмосферните условия лента.

Панелът, който е чувствителен на допир, има голяма видима ясна предна част, за да можете лесно да работите с телефона си, без да се налага да сваляте лентата или да изваждате телефона. С напълно регулируема лента за велкро можете да персонализирате нагласянето, така че лентата за ръце остава стабилно и удобно, без никакво подхлъзване или плъзгане.

С видимост 360 градуса на разстояние до 1200 фута, рефлективната жилетка Nathan Streak предлага отлична видимост на ниска цена. Определено ще се види в тази ярка, неонова жълта жилетка, която също съдържа отразяващи ивици на рамото и отразяващи лепенки на гръдния кош, гърба и талията. Той е направен от лека, дишаща мрежа плат, за да ви улесни при всяка дейност, която правите при тъмни или слабо осветени условия.

За разлика от други предпазни жилетки, които могат да бъдат прекалено свиващи се, минималистичният дизайн на жилетката на Nathan позволява пълна гама движения и гарантира, че няма да се движи. Тя може лесно да се настрои, за да се побере в различни размери и ще премине през всички видове дрехи, включително зимни якета. Тази жилетка е лека и компактна, така че можете да я закрепите в малка раница или да вървите по време на бягане, да се разхождате или да яздите и да я извадите, когато е необходимо.

Козирката е удобна по време на дъждовно време, за да падне дъжд от лицето ви, а този ярък неонов жълт от LL Bean също ще гарантира, че сте видени, когато времето е облачно и мокро. Той разполага с отразяващи тръби около целия козир, така че ще получите 360 градуса видимост през нощта. Макар че това е мъжко козирче, регулируемата лента Velcro улеснява постигането на плътна и удобна форма при повечето размери на главите.

Ако търсите по-достъпен и нискотехнологичен начин да подобрите видимостта си (без да се притеснявате за смяната на батериите), тези отразяващи ленти са чудесен избор. Леките, удобни ленти предлагат 360 градуса отразяване и висока видимост. Универсални и напълно регулируеми, те могат да бъдат закачени на ръцете, глезените или китките. Можете лесно да ги пъхнете в чантата си, раницата или колана, така че да ги имате, когато имате нужда от тях. Всеки комплект идва с три двойки, с дължини 12, 14 и 16 инча.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .