Как да изберем най-добрите полюси на ходене или походи на походи

Добавете стабилност и подсилете ходенето

Понякога два крака не са достатъчни за стабилност по пътеката. Екипът за пешеходен туризъм или бастун е традиционният начин да си направите малко повече стабилност. Разходката с два полюса може да осигури още повече стабилност и други предимства за тренировка. Фитнес центровете за въртене, стълбовете за скандинавско ходене и стълбовете на Exerstrider са предназначени за упражнения по улици, тротоари и пътеки.

Trekking стълбовете са предназначени за използване на пътеки и неравен терен.

Разходка с един полюс или туристически персонал

Единична бастун , полюс или персонал може да ви осигури стабилност, особено на свободен терен или при преминаване на потоци. Той също така може да облекчи стреса на ставите. Персоналът може също така да ви даде мярка за сигурност, тъй като нападателите може да са по-склонни да поразят някой, който няма пръчка.

Можете да намерите различни дизайни за единични бастуни, включително и тези от естествено дърво, както и леки алуминиеви пръчки, които телескопират или сгъват за лекота на опаковане, когато не ги използвате. Вижте най- добрите снимки за единични бастуни . Можете също да бъдете хитър и да научите как да направите бастун.

Фитнес разходки и скандинавски ходещи полюси

Чифт фитнес ходене полюс ви позволяват да изгорите повече калории, докато не се чувствате по-голямо усилие, когато ходите по улиците, тротоарите и пътеките. Тези полюси идват с ръководства за инструкции и често с видеоклипове за правилната техника.

Устройствата за скандинавско ходене са предназначени за използваната техника, с половин ръкавица, за да позволи правилното освобождаване на полюса на гърба. Те идват с подвижен гумен накрайник за превключване между твърди и меки повърхности. Вижте най- добрите снимки за фитнес центрове .

Туристически полюси и походи на походи

Две пръчки са по-добри от един на пътеката.

Използването на чифт пешеходен туризъм или тренировъчни стълбове ви дава баланс и отнема повече стрес от долните стави на тялото. Ръкохватките и лентите са проектирани, така че можете да ги натискате надолу, за да си помогнете по пътеката, но и за бързо освобождаване, ако полюсът се забие между скалите или корените. Вижте най- добрите снимки за пешеходни / пешеходни стълбове .

Как да ходим с поляците

Излезте на десния крак с ходещите си полюси, като напълно прочетете инструкциите. Поляците идват с инструкции, някои с илюстративни брошури и някои с видеоклипове. Това може да отнеме практика, докато не ги използвате в най-голяма степен. Има поне три различни техники: скандинавско ходене , екстреминг , пешеходен туризъм. Със Nordic Walking и Exerstriding, добавяте по-енергично движение към вашето ходене, докато с пешеходната техника просто добавяте стабилност.

Грипът

Най-доброто сцепление е с положителен ъгъл, който облекчава стреса и прекалената употреба на китката. Дизайнът на хватките се различава за фитнес ходене и за трекинг - изберете полюса, който да съответства на вашата дейност. Задържащите ремъци също се различават, с половин ръкавица, използвана за фитнес ходене и по-проста каишка за трекинг. Механизъм за бързо освобождаване на лентата или ръкавицата е много полезен.

Телескопична и регулируема височина спрямо единични дължини на полюсите

Едносечещите стълбове са по-леки, по-тихи и ще бъдат най -добрият избор за северно ходене. За трекистите, настройването на дължината, докато вървите нагоре и надолу, ви позволява да поддържате правилния ъгъл. За пътешественици и туристи, стълбовете, които се срутват, за да съхраняват или носят багажа ви или в опаковката си по следите, са много удобни. Подплатената чанта за пътуване с въздух е решение за стълбове с единична дължина.

Въздушно пътуване с поляци

Имайте предвид, че в портфейла за пътуване с въздух може да не се допуска, Докато авиокомпаниите могат да кажат, че ги приемат официално, на практика служителите по сигурността на място определят дали могат да летят или не.

Много туристи на Camino de Santiago избират да купуват полюси, когато пристигат и да ги оставят настрани, за да не се налага да проверяват багажа до и от Европа.

Полета Съвети. Лапи и кошници

Полюсите, направени за фитнес ходене често имат гумена "лапа", направена за ходене по асфалт, поставена под ъгъл, за да удари настилката. Други използват гумен връх, подобен на върха на захарна тръстика, която се носи неравномерно. Обикновено те са сменяеми и има карбидна накрайка отдолу за захващане на естествени пътеки. За ходене в пясък, сняг или меки пътеки, кошове за трекиране ви предпазват от потъването на полюсите.

Системи против шок

Коркът в полюсите може да действа, за да намали шока, както при моделите Leki Cor-Tec. Някои полюси използват пружини, за да действат като амортисьори. Тези системи обикновено добавят повече унции към полюсите, но могат да увеличат комфорта при използване на полюсите.