Running: 30-дневно ръководство за бърз старт за начинаещи

Научете се да продължите непрекъснато в продължение на 20 минути

Независимо дали искате да бягате, за да отслабнете, да постигнете фитнес цел или да подобрите начина, по който изглеждате и се чувствате, тази стартираща програма може да ви помогне да се научите да стартирате и да стартирате. За да започнете, трябва само да можете да продължите за 1 минута наведнъж. С помощта на метод за изпълнение / ходене ще продължите да работите непрекъснато в продължение на 30 минути в продължение на 30 дни.

Вашият първи ден

Ден 1 на 30-дневната ви програма започва с първото ви бягане / разходка.

По време на тази програма няма да се изпълнявате или да бягате / ходете всеки ден (получавате няколко почивни дни). Но в този първи ден ще се движите!

Вашата първа седмица

През седмица 1 ще разчитате на първото си пътуване / разходка и бавно ще започнете да увеличавате времето / продължителността на интервалите на теглене. Не се безпокойте - тялото ви ще може да се справи с увеличенията.

Вашият първи месец

През първия си месец е важно да се опитате да се придържате към графика и да сте в съответствие с вашите писти. Това ще ви помогне да изградите фитнес, което ще ви помогне да улесните хода си . Освен това, колкото по-последователни сте, толкова по-скоро ще стане навик за вас и ще ви бъде по-лесно да останете мотивирани да продължите да бягате . Ще можете да зададете нови текущи цели, като например да продължите 30 продължителни минути или да участвате в първото си състезание по пътищата.

Готови ли сте да започнете? Включете се в Ден 1 на 30-дневната програма за бързо стартиране.

Още ръководства за бърз старт:

Повече за начинаещи бегачи: