Защо се нуждаете от свиване на рамене

Дръжте оръжието си горещо, докато се затопли

Дълги ръкави или къси ръкави? Това е дилемата. Ще започнеш ли студено и просто разчиташ на загряването? Или ще се обличаш на слоеве и после ще свържеш палтото си около кръста си или ще го натъпкаш в пакет? Какво ще стане, ако превиете и след това съжалявате, че не носите риза с къси ръкави?

Когато видях "Урбанизирано момиче", което се движеше по ръба, обсъждано между половината маратоньори във Фейсбук, незабавно поръчах един.

Звучеше като добро решение на проблема със студените оръжия.

Текущо свиване на рамене е само раменете и дългите ръкави на техническа риза. Версията Urban Running Girl има екипировка и просто го плъзнете над главата си. Пърл Измии прави няколко версии, които имат цип отпред и фалшива рокля.

И двете версии имат дълги ръкави, които завършват с прегъващ се маншет, който можете да обърнете ръцете си за мигновени ръкавици.

Увисването на рамената е направено от полиестерна техническа тъкан. Момичето от Урбанизираното момиче свива рамене, е меко и копринено и лесно се премества над или под други ризи.

Причини за носене на рамене:

Носенето на рамене

Почувствах се малко странен, когато го поставих върху обичайната си ходеща риза. Не спира да мине през гърдите ви и просто не бях свикнал да има край на ризата там.

Носенето й върху другата ви риза е най-удобният начин да я облечете, ако имате намерение да я извадите, след като сте затоплили.

Следващата го носех под най-добрата си зелена ходеща риза за разходка в деня на Свети Патрик. Тази риза беше с къси ръкави и времето беше все още много готино. Носенето на рамената под ризата с къси ръкави добави ръкави, без да се добави насипно състояние. Беше толкова удобно, че го нося така цял ден без втора мисъл.

Ръкохватките са чудесни. След като ги използвах, се чудех защо през цялото зимно време не нося рамене. Аз го спасявах за пролетни, летни и есенни разходки, които започват да се охлаждат и след това се затоплят. Белезникавите ръкави са също добро място за задържане на някои Kleenex за неизбежните капки за нос, които получавате при студеното време.
Как да се обличаш за разходки в хладно време

Рамене е чудесен начин да останеш топло за ранните сутрешни стартирания на половин маратон и други състезания. Преди това бях опитал топли топли, но ги намерих досадно да нося. Винаги бяха или прекалено стегнати, или толкова свободни, че мигрират към лактите ми и трябва да ги дърпам нагоре. Вратните ръкави не ми дават този проблем. И след като извадите топлината за ръцете, трябва да ги поставите в пакет или рискувате да загубите един или и двамата.

Увисването на рамената е много по-лесно за премахване и обвързване около кръста. За разлика от обвързването на ризата или сакото около кръста си, той прави лесен за носене колан без никакви пламъци. Ще направя рамене редовна част от моята полумаратонна раса.
Съвети за състезания по студен път
Какво да носите за маратон или полумаратон

Купете или направете
Ако сте хитър, можете да направите свое собствено движение да свие от риза с дълъг ръкав, която вече притежавате. Просто я изрежете и я подгънете с шевна машина или лепило за тъкани. Ако имате риза, която има петно, сълза или грозно лого, това е чудесен начин да го рециклирате в полезен елемент.

Вие няма да имате страхотна ръкавица с маншет, както при тези от Urban Running Girl, освен ако не сте още по-хитър.