Medi Отслабване: Разбиране на рецензии и разходи

Medi Weightloss клиники са разположени в цялата страна и помагат на диетолозите да отслабват с хранителни планове, консултиране и медикаменти. Програмата, наблюдавана от лекар, е популярна сред клиентите, които се чувстват комфортно със структурирана програма и са готови да направят значителни промени в диетата си, за да отслабнат. Но не всеки може да се придържа към плана достатъчно дълго, за да се получи загуба на тегло.

Как действа Medi Weightloss?

Ако се интересувате от използването на Medi Weightloss за отслабване, трябва да живеете близо до една от клиниките на компанията. След първоначална среща с лекар, диетолозите обикновено се съгласяват на седмични лични срещи за продължителността на процеса на отслабване. Това ежеседмично настаняване е крайъгълен камък на програмата, така че близостта е от съществено значение. Клиниките се намират в 25 държави и в повечето големи градове в САЩ.

На първата ви среща ще се срещнете с медицински специалист за предварителни тестове. Някои държави изискват пациентите да се срещнат директно с лекар за първоначалната консултация. На тези места ще се срещнете със сертифициран от лекарите лекар (лекар) или с ДО (лекар на остеопатичната медицина). Някои, но не всички лекари, имат допълнително обучение или пълномощия в медицината за затлъстяване .

В други държави обаче може да се срещнете с практикуващ медицинска сестра или с лекар.

Ако случаят е такъв, лекарят, който наблюдава клиниката, ще прегледа вашата медицинска информация, въпреки че той / тя не се среща с вас.

По време на първоначалната среща вашият доставчик ще администрира няколко теста, прожекции и други измервания, които могат да включват ЕКГ, анализ на урината, кръвен панел, анализ на състав на тялото и други жизнени показатели.

Вашият доставчик също ще прегледа вашата здравна история и настоящите предписания. Може да се включи комуникация с вашия доставчик на здравни услуги.

След медицинско изследване и консултация вашият доставчик създава индивидуален диетичен план. Набляга се на отчетността, образованието и подкрепата. Планът може да включва предписания за лекарства за отслабване , хранителни добавки или инжекции на базата на витамини. Също така е включен план за действие или упражнения.

Докато се движите по програмата, се връщате в обекта, за да посещавате седмични срещи за подкрепа един на един. На тези срещи вашето здраве се следи и се прилагат допълнения, предписания или инжекции. Това е и време, когато можете да задавате въпроси и да правите необходимите промени в плана си. Може да се срещнете с медицинска сестра, медицински специалист, регистриран диетолог или фитнес треньор.

Когато най-накрая постигнете целта си, преминавате към месечни срещи. По време на тази фаза вашият доставчик може да направи корекции в диетата и да препоръча добавки или тестове по време на всяка среща.

Диетата със загуба на тегло

За да отслабнете в тази програма, ще трябва да ограничите калориите и въглехидратите значително. Medi Weightloss стимулира висококачествена, хипокалорична (нискокалорична) диета, за да постави тялото в хранителна кетоза .

Когато тялото ви е в състояние на кетоза, изгаряте предимно складирана мазнина (а не глюкоза) за гориво.

Предварително опаковани ястия не се предоставят, въпреки че компанията продава някои ограничени добавки и готови за хранене елементи от менюто. Пациентите получават списък с храни, за да им помогнат да пазаруват хранителни стоки и да приготвят храна у дома . Ще получите и ръководство, което да ви помогне да поръчате менюта на ресторанта. Хранителното журнализиране за насърчаване на отчетността е основен фокус на обучението на пациентите.

Диетата Weight-Weight Medi се състои от три отделни фази.

По време на първата фаза, наричана още фаза " Остра загуба на тегло" , ще ядете предимно протеинови храни, за да накарате тялото ви да се превърне в кетоза.

Калориите в този стадий може да са ниски. Има няколко медийни доклада и отзиви от пациенти, в които се посочва, че им се дават ежедневни цели в диапазона 500-800. Според дружеството тези твърдения не са верни:

Това не е точен брой за общите калории. Нашите пациенти ядат най-малко 500-700 калории от протеинови източници. Те получават допълнителни калории от плодове, зеленчуци, здравословни мазнини и различни продукти (като някои подправки, бульони, подправки, билки и др.).

Всъщност, по време на тази фаза, диетолозите не приемат дневни калории или прием на въглехидрати, така че те може да не знаят действителния брой, който консумират. Вместо това те отразяват броя на консумираните протеинови калории, както и порциите плодове, зеленчуци, здравословни мазнини и други храни.

Например, пациентът може да бъде предписан със 700 протеинови калории, но също така се препоръчва да се консумират най-малко две порции плодове или зеленчуци, две порции мазнини и четири порции други калории. Общият брой предписани протеини в калории зависи от резултатите от метаболитните тестове и нивото на активност.

Компанията признава обаче, че много пациенти ядат само протеинови калории през първите 4-7 дни от острата фаза, за да постигнат състояние на хранителна кетоза, но никога повече от това. Броят на консумираните протеинови калории обикновено се коригира поне веднъж по време на Острата фаза.

Докато се приближите до целта си за отслабване, ще се преместите в краткосрочната фаза на поддръжка . По време на този кратък етап можете бавно да увеличите приема на въглехидрати и калории. Ще въведете порции нишесте, млечни продукти и обикновено се увеличават порциите зеленчуци, плодове и мазнини. Протеиновите калории могат да останат същите или да се променят. Повечето пациенти продължават седмични посещения.

Накрая влизате в Уелнес фазата, когато сте изпълнили теглото си. Месечните посещения ви помагат да сте в крак с вашия план за дългосрочно поддържане на теглото и да предложите допълнителни тестове и допълнения. По време на тази фаза дитерът се придвижва до план за хранене 40/30/30, където 40% от консумираните калории идват от въглехидрати, 30% идват от мазнини, а 30% - от протеин.

За да се придържате към плана за хранене, се предлагат насоки и мотивация на седмичните регистрации. Рецепти се предоставят онлайн чрез портала на пациентите, където можете също да проследявате напредъка си.

Хидратацията е също така жизненоважен елемент от диетата с Medi Weightloss. Обикновено диетолозите се конвулсират и уморяват, когато премахват или намаляват приема на въглехидрати. Правилната хидратация може да намали тези симптоми. Специфична препоръка за хидратация се предоставя за всеки пациент въз основа на теглото и нивата на активност.

Средна загуба на тегло

Компанията предлага няколко различни програми с различни ценови точки за всеки план.

Например, Medi Weightloss предлага услуги за лечение на затлъстяване и метаболитен синдром при възрастни и юноши, терапия за медицинско хранене и консултиране, поведенческо консултиране, препоръки за фитнес, скрининг за диабет тип 2 и други състояния. Според компанията цените също могат да варират според местоположението. Те препоръчват да се свържете с местния си доставчик, за да получите точна цена за услугата, която Ви интересува.

Отчетите на клиентите за програмата за отслабване са сравнително последователни. Повечето пациенти съобщават, че плащат $ 275 до $ 300 за първоначалната консултация и $ 75 до $ 80 за всяко седмично посещение. Доплащанията, предписанията и храната ще струват допълнително.

Някои местоположения на Medi Weightloss приемат застрахователни компании и предлагат услуги в мрежа с някои големи застрахователни компании. Но не всички планове може да не са обхванати и ще варират според конкретния си план. Обърнете се към доставчика си, за да видите дали планът ще бъде покрит, ако имате нужда от финансова помощ.

Има ли Medi Weightloss работа?

Според компанията, средната dieter може да загуби 7 паунда през първата седмица и 2-3 паунда седмично след това. Това е по-бърз процент на загуба на тегло, отколкото обикновено се препоръчва. Повечето здравни организации предполагат, че губите тегло с по- бавна скорост от около 1-2 килограма на седмица.

Количеството тегло, което губите по плана на Medi Weightloss ще зависи от това колко дълго и колко добре се придържате към плана. Има няколко фактора, които могат да повлияят на способността ви да го поддържате:

Компанията съобщава, че програмата се основава на научни доказателства. Понастоящем не са публикувани независими проучвания в списания, за да се поддържа тази специфична компания за отслабване. Съществуват някои свързани проучвания, които подкрепят някои аспекти на плана, но има и доказателства, които не го правят.

Например, много здравни експерти предполагат, че диетолозите, които получават редовно лице в лице консултиране, са по-склонни да се придържат към план за отслабване, достатъчно дълго, за да видят резултатите. Други проучвания обаче показват, че отдалеченото консултиране може да осигури една и съща полза. Съществуват и някои проучвания, които подкрепят кетогенната диета за отслабване. Има обаче и други проучвания (и медицински специалисти), при които кетогенните диети са прекалено рестриктивни и следователно не са ефективни за отслабване и задържане на паунда за добро.

Словото от

Няма диета, която да е подходяща за всички. Различните диети имат различни потребности. Правилната програма за вас е тази, която се вписва в начина ви на живот и може да задоволи вашите дългосрочни цели в областта на здравеопазването. По повечето сметки тази програма е много структурирана, която е полезна за някои диети. Но тя може да бъде прекалено рестриктивна и за други.

Ако обмисляте този план, свържете се с местния доставчик на медицински препарати и задайте конкретни въпроси за разходите и застраховката, преди да инвестирате. Можете също така да поискате да видите пробен план за хранене, за да видите дали това е нещо, което смятате, че можете да следвате. Освен това можете да говорите с вашия доставчик на здравни услуги, за да получите препоръки и предложения. Колкото повече въпроси питате, толкова по-вероятно ще бъде да намерите програма, която отговаря на вашите нужди.

> Източници:

> Dashti HM, Mathew TC, Hussein T, et al. Дългосрочни ефекти на кетогенната диета при пациенти със затлъстяване. Експериментална и клинична кардиология. 2004; 9 (3): 200-205.

> Hurkmans, Emalie et al. "Лице срещу лице срещу Versus Mobile срещу смесена програма за отслабване: Рандомизирано клинично изпитване. "JMIR mHealth и здравеопазване 6.1 (2018)

> Лемстра, Марк. "Тежест на загуба на интервенция нива на придържане и фактори, насърчаващи придържането". Journal of Obesity & Weight Loss Therapy 06.04 (2016)

> Ness-Abramof, R. "Сравнителна ефективност на интервенциите за отслабване в клиничната практика. "Годишник на ендокринологията 2012 (2012): 100-101.

> Сабо, Джули. (2016 г.). Сравнение на програма за отслабване, основаваща се на уеб, срещу лице в лице Социална подкрепа - подобрена програма за отслабване в медицинските сестри: Пилотен рандомизиран клиничен триа. Изтеглени от университета в Минесота Цифрова консервация.