Оптични добавки за деца

Искате ли нещата да са по- редовни във вашето домакинство? Много родители търсят добавка за влакна, за да поддържат леко движение на корема. Но в море от безброй добавки, може да бъде отвъд объркващо да се избере приличен.

Подбраните разпоредби и липсата на надзор на FDA върху добавките са друга причина, поради която родителите искат да бъдат образовани.

Проверете тези клечки за фибрилни добавки, предназначени специално за деца, и научете защо влакното е толкова важна част от диетата.

Fiber 101

Според Националния съвет за фибри децата ядат само половината (или дори по-малко) от количеството фибри, което трябва всеки ден, и това е срам, тъй като диетата с високо съдържание на фибри може да помогне да се контролира гладът, да се поддържат нива на кръвната захар стабилни и да се съдейства поддържане на здравословно тегло.

Фибрите могат да бъдат намерени в храни, богати на въглехидрати и има два основни вида. Разтворимите фибри се разтварят във вода и допринасят за здравословното и добре оформено "число 2". Неразтворимите фибри не се разтварят във вода и редовните дози помагат на нещата да се движат по-бързо през храносмилателната система.

Много храни съдържат и двата вида влакна, но най-високите храни в разтворимите фибри включват овес, плодове, ядки и боб. Неразтворимите фибри могат да бъдат намерени в кожите от плодове, цели пшенични продукти, кафяв ориз и някои зеленчуци.

В зависимост от представянето, всички те могат или не могат да се окажат благоприятни за детето, така че как да помогнете на децата ви да отговорят на изискванията за влакна?

Храна първо

Родителите винаги трябва да се стремят към първия хранителен подход за ежедневното храносмилане на децата. В идеалния случай балансът на разтворими и неразтворими фибри от различни храни ще помогне на децата да почувстват най-доброто от себе си.

Допълненията могат да помогнат за преодоляване на пропастта при специални обстоятелства, но здравословната храна и напитките трябва да са в центъра на вниманието. Редовните ястия и закуски, богатите на фибри храни и правилната хидратация са най-добрите практики за оптимално храносмилане и за здрави органи навсякъде.

Трябва ли децата да приемат оптични добавки за възрастни?

Слуховете се въртяха за потенциалните опасности на децата, които приемат влакна, предназначени за възрастни - дори когато се препоръчват от лекар. Има известни доказателства, че Miralax и други продукти, съдържащи полиетиленгликол, могат да причинят дългосрочни неврологични и поведенчески увреждания на децата. В момента се провеждат още изследвания в детската болница във Филаделфия, финансирана от FDA.

Metamucil и други продукти, които използват обвивка псилиум, също могат да помогнат за облекчаване на запека, но трябва да се вземат под лекарско ръководство за всеки отделен случай, а не като редовна практика за насърчаване на редовното храносмилане. Тъй като тези продукти са били малко или тествани върху деца, има основателна причина да сте консервативни. Като цяло, липсата на данни може да е причина за някои родители да поставят по-голям акцент върху хранителните методи за облекчаване на запека.

Популярни добавки за деца

Вместо да търсите да дадете на децата по-малка доза от добавка на фибри за възрастни, проверете тези 4 продукта, които са детска рисуване.

Тези добавки са специално предназначени за деца, но това не означава, че всяко дете трябва да вземе едно. Вземете инвентара на ежедневния прием на фибри на детето си от храните и след това проверете при педиатър, за да видите дали е необходима добавка за фибри. Те съдържат различни форми на допълнителни фибри, но подобни съставки се използват за добавяне на цвят и вкус. Много от тях също съдържат кокосово масло, което е потенциален риск от алергия за някои деца, така че не забравяйте да проверите етикета.

Nature Made First Kid's Fiber: Тези плодови дъвчета съдържат 4 грама разтворими фибри на порция и се подслаждат с монкови плодове.

Nature Made е като цяло уважавана марка и е широко достъпна. Бутилка с 90 броя продават онлайн за средно 26,95 долара.

SmartyPants Kids Complete и Fiber: Тази опция за дъвчене е мултивитамин, омега-3 рибено масло и влакнест продукт в едно. Повече не винаги е по-добре при избора на добавка, така че не забравяйте да прецените дали вашето дете се нуждае от допълнителна доза от тези хранителни вещества, преди да разгледа тази марка.

Тези гуми се предлагат в 3 аромати и предлагат 4 грама разтворими фибри на порция. Доставка е 4 gummies и 120-броя бутилка продава за около $ 18,95.

L'il Critters Fiber Gummy Bears: Тези мечета ще съдържат 3 грама разтворими влакна от полидекстроза. Тези дъвчета също съдържат 5 калории на порция, защото те са изкуствено подсладени със сукралоза. Както ясно посочва уебсайтът на продукта, те не трябва да се използват като слабително. Тези същества са много достъпни - бутилка с 90 броя се продава за по-малко от 9,00 щ.д. онлайн.

Fiber Advance Gummies For Kids: Има три грама дъвкателна треска от корени от цикория в тези gummies. Те се подслаждат с монкови плодове и съдържат и малко кокосово масло. Бутилка с 60 броя продава за $ 13.00.

> Източници:

> Национален съвет за влакна. Добавяне на влакна в кутии за обяд.