Силова и пътна мощност за пътя

Това има всичко, от което се нуждаете, за пълна тренировка, независимо дали сте на път или малко време. Тренировката замества динамичното движение на силата, заедно с движението с висока интензивност, за да работите с цялото си тяло и да получите сърдечен ритъм, за да изгорите повече калории.

1 - Смъртоносни удари

Кресла на стола. Пейдж Вайнер

Ако имате тежести, можете да ги задържите за допълнителна интензивност. Ако не, ще добавим интензивност, като държим клекналите в дъното на движението. Започнете с един стол зад вас и седнайте за кратко. Сега вдигнете задника от седалката и задръжте 8 пъти, преди да се изправите. Повторете за 16 повторения или 30-60 секунди.

| Повече ▼

2 - Плъо жакове

Пейдж Вайнер

Започнете с краката заедно и скочете нагоре, като краката излизат настрани, докато кръжите ръцете над главата си и се приземите в клек. Изкачете се и вдигнете краката обратно, обкръжавайки ръцете обратно. Това е точно като бавен скок, но наистина използвайте сила, когато бутате нагоре в скока. Повторете за 30 до 60 секунди.

| Повече ▼

3 - Pulsing Lunges

Пейдж Вайнер

Вземете изкачване и задръжте тежести, ако ги имате за интензивност. Ако не го направите, следвайте това темпо. Спускайте се надолу, докато и двете колелца се намират на ъгъл от 90 градуса. Задръжте тази позиция и пулсирайте нагоре и надолу бавно за 4 преброявания. Станете и повтаряйте за 16 повторения от всяка страна.

| Повече ▼

4 - Бурпеи

Пейдж Вайнер

Отпуснете се и поставете ръцете си на пода. При експлозивно движение, преместете краката обратно в позиция на натискане, скочете краката назад между ръцете и се изправете. Добавете още един скок в края за по-голяма интензивност. Повторете за 30-60 секунди, като работите толкова трудно, колкото можете.

| Повече ▼

5 - Стенна седалка с крака

Пейдж Вайнер

Можете да използвате топката, както е показано, но ако нямате такава, просто направете стена, която седи срещу стената, като стигнете колкото можете или докато коленете са на 90 градуса. Задръжте тази позиция и вдигнете крака на няколко сантиметра от пода. Спуснете крака и вдигнете другата храна. Повторете, променяйте страниците за 30-60 секунди.

| Повече ▼

6 - Плио ластици

Пейдж Вайнер

Започнете в изкачване и скочете нагоре, превключвайте краката във въздуха и кацайте с другия крак напред. Повторете за 30 секунди, оставете го и го направете още 30 секунди.

7 - Беър обхожда

Пейдж Вайнер

Склей на пода и изкарайте ръцете си в дъска. Можете да поставите коленете надолу за промяна. Направете натискане (по желание) и върнете ръцете си на крака и се изправете. Повторете за 30-60 секунди. Можете също така да добавите скок в края.

| Повече ▼

8 - Скачащи се подскачащи страни

Пейдж Вайнер

Вземете десния крак настрани и огънете коляното в ляво, за да стигнете колкото можете и докоснете ръката на пода. Бързо преместете краката във въздуха, за да преместите излизането от другата страна. Продължете с алтернативните страни за 60 секунди.

9 - Пешеходни пътеки

Пейдж Вайнер

Започнете в позиция на придвижване, на коленете и пръстите на краката, с хартиена чиния, лента или друг маркер под лявата ръка.

Направете натискане и, притискайки назад, вървете лявата ръка наляво и надясно върху плочата. Направете още едно натискане, този път като вървите ръцете надясно, така че лявата ръка отново да е върху хартиената табела. Продължете с 16 повторения.

| Повече ▼

10 - Планински катерачи

Пейдж Вайнер

Започнете в позиция на натискане на ръцете и пръстите на краката. Доведи дясното коляно към гърдите, като постави крака на пода. Изкачете се и преместете краката във въздуха, като вдигнете левия крак и десния крак назад. Можете също така да пуснете коленете навътре и навън, вместо да докосвате пръстите на пода

11 - Притискане към страничните дъски

Пейдж Вайнер

В положение на придвижване, на коленете или пръстите на краката, направете натискане. Докато натискате нагоре, завъртете наляво (като държите стъпалата стъпаловидно) и вдигнете дясната ръка право към тавана. Завъртете се назад и направете още едно натискане, този път въртящ се надясно и с лявата ръка. Повторете за 30-60 секунди.