7 интелигентни и лесни наблюдатели снек идеи

Лесни за хранене идеи за храна, за да запазите вашите SmartPoints в крак

Теглото за наблюдатели на тегло са ключова част от успеха на популярната диета. Когато се присъедините към наблюдателите на теглото, никоя храна не е ограничена, така че можете да изберете да ядете каквото искате между храненията. Но ако искате да отслабнете ефективно и да запазите паунда да се върнат, ще използвате одобрени идеи за теглото на наблюдателите на теглото и ще запазите стойностите на SmartPoints на линия.

Как да изберете тегло

Докато сте на програма Weight Watchers , трябва да изчислите SmartPoints за вашите закуски и ястия. Не се притеснявайте с мазнини или калории . "Новият план за SmartPoints прави здравословното хранене просто чрез превръщането на сложната хранителна информация в едно просто число", казва Лаура Смит, мениджър по иновации в продукти и хранителни продукти в Weight Watchers.

Лаура обяснява, че всеки член има ежедневна цел на SmartPoints, персонализирана според теглото, височината, пола и възрастта. "Ние насърчаваме членовете да планират закуски, за да се впишат в ежедневната целева цел на SmartPoints."

Специфичната формула за изчисляване на стойностите на SmartPoints е достъпна за членовете при присъединяването им. Като цяло, закуски, които са опаковани с добро хранене и с ниско съдържание на празни калории са най-добрите закуски за тежести. "Новият план подтиква членовете към модел на хранене, който включва по-слаб протеин , плодове и зеленчуци, по-малко захар и по-малко наситени мазнини".

Идеи за снек с интелигентни тежести

Докато сте в програмата за наблюдение на теглото, можете да закупите закуски в програмата или да направите своя собствена. Както може да очаквате, когато приготвите свои закуски , можете да спестите малко пари. Но понякога баровете и лакомствата, които фирмата предлага, са най-удобният начин да поддържате диетата си на път.

Ако търсите най-добрите снаксове за теглене на тегло, помислете за тези опции, препоръчани от Лора:

Колко закуски на ден?

Няма препоръчителен брой закуски, които да ядете всеки ден, когато сте в програмата за наблюдение на теглото. "Членовете се насърчават да ядат по начин, който работи за тях", казва Лора. Така че трябва да създадете план за закуска, който да работи с вашия начин на живот и вашия график.

"Много от членовете избират да включат закуски между ястия, като плодове или зеленчуци със здравословна мазнина или протеини като няколко ядки или семена, хумус или нискомаслено или без мазнини сирене, а понякога и малко след вечеря. Също така работим заедно с нашите членове, за да насърчаваме малките поведенчески промени, които те могат да използват, за да останат на път през целия ден. " Тя казва, че планирането и подготовката на предястията преди време е важно умение за учене на диетолозите.

И така, какви закуски използва Лаура, когато се нуждае от бърза захапка? "Винаги се обръщам към плодовете и зеленчуците, тъй като те са пълни с хранителни вещества като витамини и минерали, естествено срещащи се захари и те са нулеви SmartPoints." Тя казва, че използва тези храни като основа и след това добавя гарнитури или страни, които също са пълни с хранене, като фъстъчено масло, обезмаслено или нискомаслено сирене, хумус или яйца с твърдо сварени яйца. Тя казва, че тази комбинация помага да се направи лека закуска да се чувства по-значима.