План за нисковъглехидрово меню със закуска Burritos

Само 45 грама въглехидрати за целия ден

Полагането на малко напътствие е добре, когато за първи път започнете диета с ниско съдържание на въглехидрати. Вместо да се занимавате с идеи, това е добър ход да търсите менюта с ниски въглехидрати, докато сте все още нови за диета, защото цялата работа е направена за вас.

Например, това меню с ниско съдържание на въглехидрати започва с закуска burrito и завършва с unstuffed зеле. Това е добро меню за повечето диети с ниско съдържание на въглехидрати (извън фаза с ултра ниски въглехидрати).

Той има 45 грама ефективни въглехидрати и 27 грама фибри и включва закуска, обяд и вечеря заедно с следобедна закуска.

закуска

Ще започнем свободния ден с добра, здравословна закуска burrito и страна на пъпеш. Не забравяйте да търсите тортили с ниско съдържание на въглехидрати, които са чудесно да се съхраняват през цялото време . Те варират в броя на въглехидратите, но са налице популярни марки, които могат да съдържат около 5 грама използваеми въглехидрати и 7 грама фибри.

обяд

Обядът днес ще бъде хубав и лек, а малкото ястия се поберат по-добре от една добра салата. Като добавите малко пиле, добавете насипно състояние, за да ви напълни. Също така, бъдете сигурни, че сте избрали мъдро на дресинга, защото някои от тях имат добавени захари към тях.

Закуска

Няма причина да прескочите закуски, просто искате да сте сигурни, че те са подходящи за вашата диета. Ако не можете да намерите консервирани без захар праскови, потърсете пресни плодове или изплакнете прасковите, които са добре консервирани в сок.

Вечеря

За вечеря имаме много интересна идея за хранене. Необработеното зеле е лесно да се направи и включва нискомаслено смляно месо по ваш избор. Това е вкусно и нещо ново да опитате, така че да не се отегчавате .

Хранителен анализ: Това меню осигурява 45 грама ефективен въглехидрат плюс 27 грама влакно, 102 грама протеин и 1500 калории.

Забележка за това меню

Калориите могат да се променят чрез добавяне и изваждане на протеини и мазнини. Например, ако гладувате, добавете повече калории или, ако нуждите ви от специални въглехидрати се различават от това, променете количествата на въглехидратните храни .