9-те най-добри обувки за пазаруване през 2018 година

Направете пътуването си лесно на краката си с тези двойки

Опаковането на правилните обувки за обувки е предизвикателство при пътуване. Искате обувки, които ще бъдат гъвкави и удобни, но също така предотвратяват болки в краката и мехури, докато пътувате до и около вашата дестинация.

Видът на ходещите обувки, които избирате, зависи от дейностите, които очаквате. Ако се наслаждавате на пешеходна обиколка или посещавате музеи и галерии, ще ви трябват обувки с възглавнички, които са удобни за бавно ходене и стоене в продължение на часове в даден момент. Твърди повърхности като бетонни подове, тротоари и павета могат да доведат до умора на краката, така че намирането на омекотена и поддържаща обувка е задължителна.

Ако пътуването ви отведе до паркове и пътеки, трябва да мислите за обувки за обувки, които ще осигурят добра стабилност и защита срещу скали и корени. Тези обувки също могат да бъдат по-удобни на калдъръмени камъни, тъй като предпазват долната част на крака ви от твърди предмети.

За дребни поводи, като вечеря или бизнес срещи, може да ви харесат чифт сандали или хубави обувки, а не маратонки. Въпреки това, може да се разхождате много, така че каквото и да изберете, трябва да бъде функционално и удобно.

Прочетете нататък, за да намерите най-добрите обувки за ходене за пътуване, които можете да закупите сега.

Предлаганите обувки са били обичани от разходки за десетилетия. Тези обувки са преобладаващо дадени петзвездни ревюта на Amazon. Външният дизайн на маратонката се предлага в 11 различни цвята. Можете също така да проучите останалата част от линията TravelActiv, която включва плетени и тъкани горни части, а не окото, както и дизайни като приплъзване, цип и Мери Джейн.

Предимството на тази обувка е нейният лек дизайн, който ще ви даде по-малко умора в течение на дълъг ден на пътуване. Те идват в широк диапазон от ширини от тесни до екстра-допълнителни ширини, за да пасват на всички размери и форми на стъпалата. Те имат омекотена подвижна подметка, която можете да замените със собствената си опора за арка или ортотична, ако е необходимо. Тези обувки Propet са гъвкави и поддържащи. Propet отбелязва, че те са проектирали подметката за трайност и сцепление, така че докато това не е обувка за пътека, тя трябва да се представя добре в различни пътни ситуации.

Ако се занимавате с бизнес срещи или искате да се обличате за вечер по време на вашето пътуване, серията Rockport Men's Style Purpose е страхотна възможност. За разлика от многото мъжки обувки за обувки, те осигуряват удобство при ходене с ударопоглъщащи удари на петата и омекотена, подвижна пелена. Те също така са гъвкави, което ви позволява да влезете в оживен ход, когато е необходимо. Те са изработени от кожа за класически стил, но имат мрежеста облицовка за дишане.

Подметките са проектирани така, че да ви осигуряват добро сцепление на различни повърхности. Можете да избирате между стилове, включително върха на върха, върха на крилото и обикновения пръст, плюс различни цветове във всеки от стиловете. Те се предлагат средно и широко. Тези обувки ще поддържат краката си щастливи, когато трябва да се разхождате за известно разстояние до вашата дестинация или искате романтична разходка след вечеря.

Тази ходеща обувка ще работи добре за много видове пътувания. Тя е лека, която не само пести тегло в багажа, но също така помага за предотвратяване на умора на краката и краката. Мъжете, които носят тези обувки, съобщават, че са чудесни за дълги периоди на престоя, които можете да почувствате, когато обикаляте, стои на линия или чакате автобус или влак. Те са изработени от дишаща кожа, за да поддържат краката ви свежи в различни климатични условия. Те идват с омекотена пелена, петата е сравнително плоска и има леко подрязване, което е най-подходящо за крачка напред.

Тези достъпни обувки се предлагат в черно или тютюнево кафяво и в средни и широки ширини в размери от 7 до 14. Широката дантела е добър избор за пътуване, тъй като ви позволява да правите настройки, ако краката ви се надуват в самолета или от нов климат или дълги дни на ходене.

Дизайнът на Мери Джейн ще изглежда добре с повечето ваши екипи и ще осигури по-голяма подкрепа за ходенето, отколкото за приплъзване. Това е един от Clarks Cloudsteppers дизайни, които са меки, леки и гъвкави. Тази универсална обувка е удобна през целия ден и се предлага в четири класически цвята. Ако предпочитате собствената си опора за арка или ортотична, можете да я добавите, но ортолитната стелка е подходяща за повечето хора. Те също така се предлагат в тесни, правилни и широки и разполагат с широка чанта за допълнителен комфорт.

Brooks Ghost 10 преобладава с петзвездни ревюта на Amazon за лекото му омекотяване и стил. Можете да избирате между девет цветови комбинации и комбинации от тъкани. Горната част на окото ще поддържа краката ви готино. Те също така идват в тесни, редовни и широки ширини, за да настанят всички видове хора. Брукс прави качествени спортни обувки и краката ви ще ви благодарят за допълнителната подкрепа.

Тези клинови сандали ще ви дадат отличен комфорт, независимо дали ги носите на бизнес среща или навън. Жените преобладаващо им дават петзвездни рецензии за Amazon. Нано сандалите се отличават с корк и латексова подметка и велурен стол и са известни със своята подкрепа на арката и лекото тегло. Височината на петата е само 1,25 инча, което прави тези обувки подходящи за по-дълги разходки.

Коланът на глезена позволява по-добра стабилност и стабилност при ходене, отколкото флип флоп. Няма да ходиш направо от вашите сандали, когато слизате надолу. Имате повече от две дузини избора на цветове и завършва от лъскав към велур до текстурирана кожа. Нещо повече, Naot има много други дизайни на сандали, от които да избирате за комфорт и пътуване.

Това са любимите спортни сандали, които работят добре за пътуване. Те имат лесни затварящи устройства, които се приспособяват за добро прилепване. Коланът на глезена и петата осигурява стабилност при ходене. Обувката е омекотена и има подложка, която го прави удобен за носене през целия ден.

Лесно се почистват и бързо се изсушават, ако ги намокрите, и са леки, така че те лесно се опаковат, когато знаете, че ще искате сандали на вашето местоназначение. Можете да избирате от няколко цвята като оранжево, черно, сиво и бяло.

Ако вашето пътуване ще включва естествени пътеки или много калдъръмени улички, вие ще оцените носенето на обувка, която осигурява стабилност и защита. Не искате да завъртите глезена си или да забиете пръст и да разрушите останалите планове за пътуване. Moab е най-добрият продавач на Merrell и е идеален за град-пътека. Тези следи обувки имат горна част от изпълнение плат в различни цветове.

Облицованият крак предлага утежнен комфорт или можете да го замените с избраната от вас стелка. Те имат въздушна възглавница в петата, за да абсорбират ударите, докато подметките са проектирани да осигуряват добро сцепление и сцепление с помощта на Vibram - материал, известен със своята издръжливост. Можете да закупите Моав редовно и широко. Ако знаете, че ще посетите влажен климат, можете да изберете и водоустойчива версия. Можете също така да получите Moab в модела със средна височина, ако ви харесва допълнителната подкрепа на глезена.

Terradora е предназначена специално за жени и се предлага в няколко цвята и стилове, включително кожа. Докато жените могат да отидат и с женската версия на Мерел Моаб, Терадора може да ви е по-добре. Те са изработени за комфорт с подсилване и поддръжка. Те осигуряват стабилността, необходима за ходене нагоре и надолу по хълмовете и на естествени повърхности.

Водонепроницаемият Terradora ще ви помогне да изсушите краката си, ако пътувате до дъждовен климат, но обувките също са дишащи. Ако имате нужда от допълнителна дишаща способност, те имат версия на Terradora Ethos с отворени странични отвори. Ако искате по-голяма поддръжка на глезена, те имат също и водоустойчиви ботуши Terradora.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .