Най-добрите Пилатес класове онлайн

Има много добри сайтове, които предлагат абонаментни планове за инструкции за пилатес

Можете да намерите отлични курсове по Пилатес онлайн. Тези сайтове предлагат тренировки от Пилатес и специфични инструкции за упражнения, както и техники за упражнения и инструкции за използването на пилатес оборудване, включително реформаторски упражнения . Тъй като те са задълбочени, тези сайтове не са безплатни . Таксите обаче са разумни и има въведени оферти.

Пилатес по всяко време

Рой Мехта / DigitalVision / Гети изображения

Pilates Anytime предлага онлайн пилатес класове за всички нива и интереси. Този сайт разполага с голямо разнообразие от добри инструктори и нови видеоклипове се добавят често. Освен редовните си инструктори, това, което наричат ​​"отличен инструктор" в Pilates Anytime, включва много майстори на Пилатес като Кати Кори, Майкъл Кинг и Джулиан Литълфорд. Този уеб сайт е лесен за навигация и персонализиране. Това е добър избор за инструктори или сериозни студенти, които търсят по-задълбочена практика. Можете да започнете с безплатна пробна оферта.

Pilatesology

Пилатесологията преподава онлайн класове по пилатес, посветени само на класически пилатес. Той предлага силен избор на начинаещи чрез напреднали класове с качествени инструктори Пилатес. Някои известни инструктори включват Пилатес Старейшина Джей Гримес, Алиса Уайът, Алиша Унгаро, Брет Хауърд и много други. Той има добра навигация и можете да се насладите и да коментирате по класове. Те предлагат безплатен пробен период.

YooPod

YooPod е известен по-рано като пилатес при поискване, YooPod предлага абонаментни пилатес класове, насочени към домашна тренировка. Класовете са само за мат и използват малко оборудване като съпротивителни ленти, магически кръгове или топки за упражнения. Атмосферата е случайна, а часовете често демонстрират само двама ученици. Този уеб сайт е лесен за навигация и персонализиране. Предлагат се и пренатални и постнатални класове. Те предлагат безплатен пробен период.

Пилатес на пети (Ultimate Pilates Workouts)

Пилатес на Пета предлага класове видео по заявка, по-рано известни като Ultimate Pilates Workouts Те са преподавани от собствениците Катрин и Кимбърли Корп, които са възхитителни и имат история на Stott Пилатес. Те предлагат селекция от класове, но е лесно да се сортирате и избирате тренировки по оборудване, ниво и време. Също така има уроци за инструктори от Пилатес, предлагащи знаци и съвети за обучение на пилатес упражнения.

Gaia

Gaia, бивш GaiamTV, предлага поточно видео онлайн, което преди е било публикувано като DVD. Те имат богат избор от видеофилми от Пилатес, включително видеоклипове от Мари Уинсър от Уинсор Пилатес, Ана Кабан и Джилиан Хесел. Можете да преглеждате какво разполагат и да се абонирате за месечна, тримесечна или годишна такса.

Пилатес Интерактивна

Пилатес Интерактив е проект на фирма BASI Pilates, основана от известния пилатес майстор Раел Исаковиц. Абонаментът Pro предлага инструкции за упражнения и пълна тренировка за всички нива и видове оборудване. Сайтът включва писмени инструкции и видео. Сайтът може да се търси по редица критерии като ниво, мускулна група или апарат. Той е отличен ресурс за професионален пилатес, но може да го намерите и за ваша лична употреба. Те имат безплатен едномесечен встъпителен абонамент. Другият тип абонамент е абонаментът за управление на Studio, който съчетава изчерпателен инструктивен материал с персонализирано създаване на тренировки и инструменти за управление на сесии на ниво отделен клиент.