Pilates Side Kick серия за тонизиране на бедрата

Упражненията в тази серия са прекрасни за тонизиране и укрепване на бедрата и бедрата и корема. Те подчертават дължината и използват мускулите на сърцето на електроцентралата, за да стабилизират багажника, тъй като долната част на тялото се движи самостоятелно.

1 - Side Kick Series Въведение и настройка

Бен Голдщайн

Настроеният за серия от странични удари е по същество еднакъв за всички упражнения. Определянето на доброто привеждане в съответствие и поддържането му през упражненията е ключът към тяхното ефективно действие. Вижте инструкциите за настройка по-долу.

Инструкциите за упражнения в тази серия имат указания за извършване на упражнението и връзка към по-подробни указания. Моля, прочетете пълните инструкции, ако не сте ги виждали преди, тъй като правите упражненията точно ще постигнете най-добри резултати.

Избягване на серия от странични удари

2 - страничен удар отпред / отзад

Kick Front

Продължи обратно

Колене на страничен удар отнема предизвикателството на това упражнение с една стъпка напред. Не забравяйте да го опитате, след като се чувствате комфортно с това.

3 - страничен удар нагоре / надолу

Лара Колесар, от Питър Крамер, с любезното съдействие на Studios Kolesar

Открий разликите

Контрол надолу

4 - Асансьори на странични крака

Питър Крамер, с любезното съдействие на Studios Kolesar

Макар това упражнение да не е истински ритник, предизвикателството, което то представлява, е подобно на другите упражнения в тази серия.

вдишвам
Вземете дъха си по цялата дължина на гръбнака си, което прави цялото ви тяло много дълго от върха до петите.

изпарявам
Използвайте абдоминалите си, за да приведете и двата крака на няколко сантиметра от матката. Съсредоточете се върху поддържането на вътрешните си крака заедно, от пътя от костите до петите.

вдишвам
Удължете краката си обратно на рогозката. Използвайте контрола.

Правете това упражнение 5 до 8 пъти .
Вижте пълните инструкции за асансьорите на страничните крака за повече информация, връзки и съвети.

5 - Вътрешни бедрени асансьори

Lare Kolesar, от Питър Крамер, с любезното съдействие на Studios Kolesar

За вътрешните бедрени асансьори горната част на ръката и краката са на нови позиции, но първоначалната настройка е същата, както при останалите упражнения в тази серия.

Поставете крака на горния си крак нагоре, за да си починете пред бедрата си.

Закачете върха си зад гръдния кош и хванете външната част на глезена си. За по-голяма стабилност, променете го така, че стъпалото лежи пред бедрото и горната му ръка е плоска на пода пред гърдите.

вдишвам

Поддържайки долния крак прав, използвайте вътрешното бедро, за да го повдигнете на няколко сантиметра от пода. Усещането е, че удължавате крака толкова дълго, че той се издига от пода.

изпарявам

Поддържайте това усещане за дължина, докато бавно спускате крака на пода.

Направете от 5 до 8 на всяка страна.