Пилатес ток удари удар

Укрепване на гърба, заздравяване на гърба и укрепване, упражняване на пилатес

Крачетата на гърба укрепват гърба от горната част на гърба надолу през долната част на гърба и камшиците. Това е и една от най-добрите упражнения на задника, които можете да правите на мат. Всъщност това е в нашия списък с петте най-добри упражнения за Пилатес .

Пилатес ток бийт е сравнително лесно. Основното нещо, което трябва да запомните, е да държите коремните си мускули навътре и да се движите дълги по гърба и задната част на краката си, така че да предпазите долната част на гърба си.

Упражнение Трудност : Това е тренировка за начинаещи, подходящо за всички нива.

Необходимо оборудване

Това е упражнение без оборудване, за да поддържате и смекчавате бедрата си, когато се упражнявате, трябва само да имате матрак за упражнения. Можете да направите това упражнение у дома или в студио Пилатес или във фитнес залата.

инструкции

Това е подходящо време, за да се върнете в лек гръб като детска поза .

Мускулите работят

Това е страхотно упражнение за задника, вътрешната част на бедрата, долната част на гърба и хамут. Основната цел е мускулът gluteus maximus.

Това е мускулът, който дава максимална дефиниция на задника ви и е основна цел за навлизане в твърда форма. Мускулите на задната част на бедрото също се включват в този ход. Също така използвате вътрешните мускули на адаптера за бедрото, които не получават много тренировка в ежедневната дейност. Оформянето и тонизирането на вътрешната част на бедрото може да ви даде повече увереност, когато носите къси панталони или панталони. Като държите коремите си ангажирани по време на движението, вие ги предизвиквате. Ударите също ви помагат да развиете координацията.

Повече маточни упражнения за бута и вътрешното бедро