Калорията се брои за алкохолни напитки

Алкохолните напитки могат значително да увеличат приема на калории само с един изстрел или само няколко глътки. Коктейлите и други пикантни напитки обикновено са толкова висококалорични, колкото и висококалоричните сода. Така че, ако избегнете захарните сода да се придържате към вашата диета, защо да не правите по-добър избор, когато ударите щастлив час ?

Най - нискокалоричните алкохолни напитки

Водка Nutrition факти
Размери за сервиране 1 жълтък 1.5 л злато (42 г)
На порция % Дневна стойност *
Калории 97
Калории от мазнини 0
Общо мазнини 0g 0%
Наситена мазнина 0 g 0%
Полиненаситена мазнина 0 g
Мононенаситена мазнина 0 g
Холестерол 0 mg 0%
Натриев 0 mg 0%
Калий 0.42 мг 0%
Въглехидрати 0g 0%
Диетични фибри 0g 0%
Захар 0g
Протеин 0 g
Витамин А 0% · Витамин С 0%
Калций 0% · Желязо 0%
* Въз основа на диета с 2000 калории

Алкохолът не осигурява хранителна стойност и няма ползи за здравето, за да се направи най-здравословна напитка за възрастни, най-добрият вариант е да изберете най-ниската калорийна течност и да я разбъркате със сода или вода. По тази причина много хора, които разчитат на диета, избират да пият водка със сода и парче лимон или вар.

Ако ви харесва вино, друга нискокалорична опция е шприцоване на вино. Просто изберете любимата си половин чаша вино и добавете искряща вода. Тъй като пълната чаша бяло вино осигурява около 100 калории, трябва да можете да направите задоволителна напитка за 75 калории или по-малко.

Ако предпочитате различни видове напитки, това са калории за алкохолни напитки, които можете да намерите в типичен бар. Списъкът включва информация за една порция от тази напитка. Имайте предвид, че когато поръчате питие в ресторант, напитката, която ви се сервира, често е по-голяма от една порция.

Питиета с 200 калории или по-малко

Напитки със 150 калории или по-малко

Питиета със 100 калории или по-малко

Има някои бутилирани алкохолни напитки, които могат да бъдат трудно да се броят, когато гледате калориите си. Например, храненето на алкохолно ябълково вино се различава в зависимост от марката. Ядосаните градински калории, например, са сравнително високи (около 220 калории на бутилка).

Но капсулите Crispin Cider идват малко по-ниски от около 150 на бутилка.

Най-висококалоричните алкохолни напитки

Ако решите да отпразнувате специален повод или да се отпуснете с коктейл, винаги е добре да проверите броя на калориите на коктейла, преди да сте в корема до бара. Много смесени напитки и особено питиета на пасатора имат калориен брой, който е висок на небето. И много от тях осигуряват прекомерна захар.

Както можете да си представите, всяка напитка, направена със сладолед или подсладени сиропи, ще бъде с високо съдържание на калории. В този списък обикновено се намират "Пина Колада", "Градинска", "Скакавица" и " Маргарита" . И напитките, които са много високи в алкохола, също ще бъдат по-високи в калориите.

Дълъг остров Iced чай може да има до 500 калории или повече. И четирите напитки на Ловто за малцови малц са докладвани за 660 калории.

Словото от

Пиенето на алкохол може да окаже голямо влияние върху вашата диета. Това не е само коктейл калории, които се добавят, когато се потапят. Когато пием, често ядем и повече. А махмурлук е вероятно да провали вашата рутинна тренировка. Поради тази причина много хора, които се опитват да загубят или поддържат теглото си, намаляват алкохола или напълно отстраняват алкохола. Всъщност, няколко програми за отслабване препоръчват да не пиете изобщо докато диета . Ако решите да се насладите на алкохолна напитка, имайте предвид калориите и не забравяйте да пиете умерено, за да запазите тялото и ума си здрави и здрави.