5-те най-добри слушалки за бегачи да купят през 2018 година

Работата с музика може да бъде огромен мотиватор, но ако нямате подходящите слушалки , това може да се превърне в досадно преживяване. Ето някои одобрени от бегач слушалки, които ще поддържат музиката ви в движение.

Ако сте имали проблеми с падането на ушите от ушите, може да искате да опитате Yurbuds. Те са проектирани специално, за да се поберат в по-малките уши и разполагат с технологията Twistlock, която осигурява сигурна форма, гарантираща, че няма да падне, колкото и трудно да работите. Техните съвети Flex Comfort Comfort са ергономично проектирани за дълготраен комфорт. Yurbuds също са устойчиви на пот и вода, така че те ще продължат да работят без значение колко много се потивате или с какви условия се сблъсквате.

Друга готина функция, която потребителите обичат, са магнитите на гърба на всяка слушалка, които ги държат заедно, когато не ги използвате. Въпреки високото качество и много функции, Yurbuds са благоприятни за бюджета, така че получавате добра стойност за парите си.

Наблюдателите, които харесват безжичните слушалки, придават на Samsung високи оценки за техния стил, форма и функция. Ергономично проектирани за дългосрочно износване, тези слушалки са с гъвкава уретанова връзка, която да се носят около врата и стабилизиращи уши за уши за уши в ушите. Магнитните слушалки удобно се залепват, когато не ги използвате. Големите 12 милиметрови тонколони осигуряват ясен звук и активно намаляване на шума с двоен микрофон предотвратява намесата на външния шум в музиката ви или при повиквания. Батерията с голям капацитет поддържа до 11 часа време за разговори или до 10 часа слушане.

Тези уши за уши Skullcandy Method са лесни за упражнения и лесни за вашия бюджет. Ако звукът е много важен за вас, методът превъзхожда в тази област, като създава мощни баси, естествени вокали и прецизни висоти. Технологиите "Отдалечени оси" и "Фиксиране" на ушите ви предпазват от ушите ви, така че не трябва да се безпокоите от падането им. Дори и да се потеете много, слушалките са устойчиви на пот и технологията им Sticky Gels ги държи на място.

Тези слушалки за слушалки SoundSport от Bose ще ви помагат да се движите с тонално балансирано аудио, както и свежи върхове и дълбоки ниски ноти. И защото те са устойчиви на пот и устойчиви на атмосферни влияния, не е нужно да се притеснявате, когато ги използвате за външни писти. Те също така съдържат съвети от StayHear, които им помагат да останат удобно на място дори по време на най-трудните ви писти. Тези слушалки се доставят със съвместимо куфарче и осигуряват лесен контрол за избрани модели iPod, iPhone и iPad. Те са налични в оранжево, синьо или зелено.

Ако търсите слушалки в ушите, Bluetooth слушалки, които са специално предназначени за упражнения, тези слушалки от JLab Epic могат да бъдат тези за вас.

С най-добър 10-часов живот на батерията в клас, тези слушалки ще ви пренесат по всяко време или състезание. JLab EPIC Bluetooth слушалките са 100% устойчиви на пръски, непромокаеми от изпотяване и измити. Те също така разполагат с удобен кабел зад главата и някои готини аксесоари, включително торбичка за носене на вашия мобилен телефон на вашите писти. Те идват в няколко цвята, включително черно, синьо / сиво, черно / сиво и бяло.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .