3 Бар тренировки да направите у дома

1 - Направете Бар тренировка у дома

PeopleImages / Гети изображения

Искате ли да опитате бар- тренировка в студио или фитнес зала? Модните тренировки са предназначени да ви дадат постно, гъвкаво, силно тяло на танцьор. Но не е нужно да харчите много пари или да пътувате много далеч, за да опитате тренировъчния режим. Можете да направите барен тренировка у дома.

Няма значение дали никога преди не сте танцували. Всяка от тези танцови практики може да бъде изпълнена от всеки на всяко ниво. Дори не се нуждаете от специални балетни обувки или оборудване. Ако имате някакво танцово преживяване обаче, вероятно ще разпознаете някои от основните движения.

Преди да започнете, намерете място в дома си, където можете да разширите ръцете и краката си напълно. Дървеният под или друга гладка повърхност е най-добра. Избягвайте покритите с мокет повърхности. Ако нямате баре, намерете здрав стол или плот, който да използвате за балансиране. Ще го намерите най-удобно да направите тренировката на голи крака.

2 - Основни инструкции за тренировка за Barre

Краката на първа позиция. Източник на изображения / Гети изображения

Преди да започнете тренировка за начинаещи, може да искате да научите няколко основни позиции за балетни стъпки. Ще направите много от упражненията на една от тези три позиции.

Не се притеснявайте, ако краката ви не изглеждат точно като снимките. Завъртете краката си удобно, но никога не ги насилвайте. Когато станете по-гъвкави, краката ви ще се окажат по-естествени.

Когато за пръв път започнете да правите тренировки с баре у дома, може да искате да си отпуснете ръцете отдолу или да се държите на баре или стол за баланс. Докато се чувствате по-комфортно с движенията, направете упражненията с помощта на основни позиции на балетни рамена.

3 - Предимства на Barre Workout

Краката на второ място. Източник на изображения / Гети изображения

Тази първа тренировъчна тренировка на баре е проектирана от Лиза Голдшейн. Лиза има магистърска степен по танцово обучение и преподава тренировъчно обучение за над 25 години. В момента е учител по балет и хореограф за магнита за сценични изкуства в Холивудската гимназия в Лос Анджелис, Калифорния.

Така че трябва да бъдеш експерт, който да я накараш да я прави? Абсолютно не. Тя прави тази фитнес и танци вдъхновена тренировка с нови ученици, за да им помогне да станат здрави и здрави . "Балетна тренировка не е само за обучени танцьори, а е цялостна тренировка за тяло, която не само укрепва сърцето ви и тонизира тялото, но развива баланс, увеличава гъвкавостта , подобрява позата и цялостното доверие".

4 - Basic Barre Workout за начинаещи

Краката на трето място. Ханс Нелеман / Гети изображения

За тази основна тренировка на баре, използвайте стол, баре или върха за баланс. Опитайте се да не държите твърде здраво. Просто поставете ръката си на повърхността за малко подкрепа.

 1. Plié импулси. Започвайки от първото положение, огънете коленете леко и внимателно се отпуснете или пулсирайте в това положение. Направете 25 импулса на първо място, 25 на второ място, 25 импулси на трето място с десния крак отпред и 25 с лявото стъпало отпред.
 2. Développé кранове за повдигане. Стартирайте на първа позиция. С тежестта си върху десния крак, вдигнете левия пръст и проследете линия до десния крак на коляното. Сега разширете левия крак пред вас. Начинаещите ще разширят крака само на няколко сантиметра от пода. Когато станете по-силни, ще можете да увеличите крака си по-високо. Дръжте крака във въздуха за секунда, след това докоснете пръстите на пода и плъзнете работещото краче обратно в стартовата позиция. Повторете процеса, като разширите крака настрани и след това на гърба. Повторете упражнението от другата страна.
 3. Малки постъпления. Стартирайте на първа позиция. Разширете десния крак пред себе си с пръсти на пръсти, които се докосват до пода. Сега бързо повдигнете крака 2-3 инча и след това върнете пръстите надолу, за да докоснете леко пода. Повторете десет пъти, бързо повдигнете и леко спускате крака. Повторете последователността, която разширява крака на страната десет пъти и след това десет пъти на гърба. Когато ставате по-силни, добавете набор от големи гърди , повдигайки крака до височина на бедрото всеки път.
 4. Балет-вдъхновени lunges. Стартирайте на първа позиция. Стъпка напред с левия крак в изкачване. Изправете и двата крака с ядрото си, за да поддържате тялото изправено. Огънете предния крак, така че да се върнете на изкачването и след това да отпуснете предния крак и да върнете ходилата на първа позиция. Повторете 5 пъти отпред, а после 5 пъти отстрани. Направете същото упражнение с десния крак. За да добавите предизвикателство, направете това упражнение с ръце, изтеглени отстрани или отгоре.
 5. Балетни скокове. Започнете на първо място. Огънете леко коленете и скочете леко във въздуха. Върнете се в стартовата позиция, като се приземите леко на първо място с леко огънати колене. Повторете осем пъти. Направете същото упражнение на второ място, в трета позиция (десния крак на предната част) и трета позиция (ляв крак отпред).

Може да искате да завършите вашето начално тренировъчно тренировка със серия от нежни стречителни движения.

5 - Тренировка на Айли Бар

Клас "Айли Бар" в разширението "Айлей". Айли Баре / Кайл Фроан

Следващата тренировка на бара на дома е от Sarita Allen, бивш танцьор в Американски танцов театър "Alvin Ailey". Сарита основа Айли Бар през 2015 г. и преподава класа на студенти от всички нива в Ailey Extension в Ню Йорк.

"Айли Бар подобрява позата, увеличава равновесието и подобрява здравината на сърцето и краката", казва Сарита. "Тези подобрения ще ви позволят да се движите през живота със сила и благодат". Упражненията са предназначени за постигане на максимални резултати в минимално пространство. Можете да използвате стол или тезгяха за подкрепа, но всички упражнения трябва да се извършват с вдишване на коремните мускули нагоре и нагоре и с гръбнака колкото е възможно по-дълго.

 1. Хип-разтягане и загряване на крака. Дръжте стол с дясната си ръка и стойте високи с краката в паралелна позиция под вас. Вдигнете лявата ръка настрани, така че да е равномерно с рамото. Разширете левия крак напред, повдигнете и задръжте стъпалото на 6 инча от пода. При завъртане от бедрената кост, завъртете крака навън (по часовниковата стрелка), след което се върнете обратно в начална позиция. Повторете 8 пъти от всяка страна.
 2. Плие. Обърнете се на гърба на стола с крака на второ място. Бавно огънете краката толкова далеч, колкото можете, без да оставяте петите да излизат от пода. Върнете се на прави крака и повтаряйте четири пъти. Докато се движите през плието, уверете се, че коленете се движат директно над пръстите на краката.
 3. Крака на крака. Дръжте стола с лявата си ръка и издърпайте дясната си ръка право към тавана. Разтеглете десния крак зад себе си с пръсти, които са насочени към пода. Сега завъртете десния крак свободно напред и назад 16 пъти. Повторете от другата страна.
 4. Плие 2. Обърнете се на гърба на стола с крака на второ място. Бавно огънете краката, доколкото можете да отидете, без да оставяте петите си да излизат от пода. Сега вдигнете петите от пода и задръжте за три секунди. Спуснете петите, изправете краката и повторете последователността осем пъти.
 5. Протягане на рамото. С лице към предната част на стола. Поставете десния крак върху стола и бавно разходете ръцете си надолу по крака, докато се настанят от двете страни на седалката на стола. Гърдите ще се приближат до коляното. Докато се намирате в това напред положение, огънете и изправете стоящия крак осем пъти. След това се върнете в изправено положение и повторете последователността от другата страна.
 6. Удължаване на крака. Задръжте на гърба стола с краката на първо място. Вдигнете десния крак, като поставите пръста точно под кожуха. Краката ви трябва да остане изключена. Разтеглете пръстите си от тялото далеч от тялото, докато кракът е прав на ъгъл от 90 градуса в бедрото. Спуснете крака до пода и повторете 8 пъти. След това направете цялата последователност от другата страна.
 7. Протягане на рамото. С лице към предната част на стола, поставете десния крак на стола и бавно разходете ръцете си надолу по крака, докато легнат от двете страни на седалката на стола. Наведете дясното коляно, за да създадете позиция на изкачване. Повдигнете торса си в изправено положение и тихо ударете бедрата напред осем пъти. Променете краката и повторете цялото упражнение от другата страна.

6 - Флуид Бар тренировка у дома

Линия на флуида

Ако обичате да правите тренировки в домашни условия, може да искате да обмислите да инвестирате в собствен барел, така че да не се налага да стоите до стол или плот. Можете да си купите стена от компании като Pure Barre. Или може да помислите за регулируема система като Fluid Barre, преносима бара и тренировъчна система, която се съхранява под леглото или в килера. И двете Fluidity Barre и Pure Barre продават онлайн тренировки и тренировъчни DVD-та, които можете да направите у дома си.

Мишел Остин основава програмата Fluidity Barre. Тя казва, че трескавите тренировки за нея насърчават балансирано и симетрично тяло. Но тя също така казва, че нейната система помага за укрепване на тазовия под, който помага при инконтиненция, състояние, засягащо милиони жени.

7 - Използвайте Barre Workouts за отслабване

течливост

Така че можете да използвате домашна баре тренировка, за да отслабнете ? Да. Ако сте в съответствие с програмата и я сдвоите със здравословна диета, вероятно ще видите резултати за загуба на тегло .

"Обикновено можете да очаквате да изгорите приблизително 300-400 калории на час", казва Мишел Остин за тренировката на Fluidity, като добавя, че броят им може да варира в зависимост от вашия тип тяло . - И не е нужно да прекарвате часове и часове на работа! Остин препоръчва да се започнат две 30-минутни тренировки на седмица, като най-малко 48 часа между всяка сесия ще се постигне максимално възстановяване .

Мишел казва, че потребителите на флуида често се чувстват незабавно и започват да виждат резултатите само за десет дни. "Тренировката активира и интегрира почти всички ваши 630 плюс мускула, включително и големите и малки мускули, които дават форма, поток и функция на цялото ви тяло, така че резултатите да се случат бързо."

Треньорът предлага да добавите кардио компонент като ходене , бягане , танцуване или плуване на вашето фитнес, тъй като те са естествени форми на движение и допълват функционалността.

Преглед на мостри и услуги бяха предоставени от производителя за целите на прегледа.