Лесно хранене планове за отслабване

Използвайте пластовете за хранене с умната загуба на тегло, за да отслабнете

Имате ли нужда от план за хранене, за да отслабнете? Плановете за хранене за загуба на тегло са трудни за организиране сами. Обикновено е по-лесно да следвате здравословен хранителен план, съставен от специалист по хранене или диетолог.

Независимо дали следвате диета с 1 200 калории на ден, диета с 1 500 калории на ден или програма с по-висок брой калории, ще намерите план, който да следвате по-долу.

След това използвайте графиците за изтегляне и простите съвети, за да достигнете целта си и да запазите паунда завинаги.

3 хранения планове за отслабване

Преди да изберете най-добрия нискокалоричен хранителен план, важно е да знаете колко калории трябва да ядете всеки ден . Числото може да варира в зависимост от вашия размер, пол и ниво на активност. Много планове за намаляване на теглото поставят жените на план за диета с 1 200 калории дневно и мъжете на план за диета с 1 500 калории дневно.

След като разберете колко калории планирате да ядете всеки ден, изберете един от тези планове за хранене за отслабване.

График за сваляне на хранене за отслабване

След като сте избрали план за хранене, тогава е време да планирате и проследявате храненията си. Ако планирате предварително всяко хранене и имате готови храни, ще бъде по-вероятно да се придържате към вашата диета.

Използвайте този формуляр за изтегляне, за да планирате храната си.

Използвайте формата, за да планирате кога и какво ще ядете всеки ден. Планът за хранене, който сте избрали по-горе, ще ви даде какво да ядете, но все пак ще трябва да решите кога да ядете. Така че има ли най-добро време да ядете всяко хранене през деня?

Не точно. За загуба на тегло, броят на калориите, които ядете всеки ден, е по-голям, отколкото когато ги ядете.

Разбира се, това не означава, че времето за хранене няма никакво значение. Опитайте се да планирате храната не повече от пет часа. След това планирайте лека закуска между всяко хранене. По този начин няма да получите толкова гладен, че да изневерите на диетата си. Използвайте интуицията си, своя личен график и вашите собствени нужди като ръководство.

5 съвета за придържане към вашия план за хранене

  1. Планирайте време за планиране . Оставяйте настрана 30 минути всяка седмица, за да планирате храната си и да създадете списък за пазаруване. Може да откриете това най-лесно в неделя сутрин. Планирайте времето си за планиране на хранене, точно както планирате всички други важни събития в живота си. Това е и най-доброто време за планиране на вашите тренировки, така че да сте сигурни, че получавате достатъчно упражнения, за да отслабнете по-бързо .
  2. Магазин и готвене. След като планирате здравословна храна, тогава е време да пазарувате. Много диети правят това незабавно, след като попълват своя план за хранене, така че да са напълно натоварени за една седмица здравословно хранене. След това можете да организирате хладилника си с диетични храни, така че храни за отслабване да са лесни за намиране.
  3. Публикувайте плана си. Вашият здравословен план за отслабване няма да направи нищо, ако седи в чекмедже, погребано под сметките. След като веднъж сте попълнили формуляра си, публикувайте го на място, където го виждате всеки ден. Това ще послужи като напомняне за избора на храна и за ангажимента ви да постигнете здравословно тегло.
  1. Подгответе предварително храни. За да сте сигурни, че се придържате към диетата си , организирайте ястията си предварително. Можете да направите това след вечерята вечер. Поставете храната, която ще ядете за закуска, така че да са готови да отидат, когато се събудите. След това опаковете обяда и закуските за следващия ден. И накрая, подгответе всяко хранене за здравословната вечеря на следващата вечер, така че е лесно да се хвърлите заедно, когато се върнете от работа.

Имайте предвид, че когато за първи път седнете и планирате хранене, за да отслабнете, процесът ще отнеме малко повече време. Но след като сте въвели система, ще преминете през ритуала и може да ви хареса!

Първият организиран се чувства добре и постигането на вашите цели за загуба на тегло се чувства още по-добре.