30-минутна тренировка за знаменитости, която да правите вкъщи

1 - Работи като знаменитост у дома

PBNJ Productions / Blend Images / Гети изображения

Искате ли тялото на знаменитост? С известна упорита работа и отдаденост, може да сте в състояние да го получите. Вярвайте или не, знаменитостите правят същите тренировки, които останалите от нас правят. И много знаменитости са начинаещи упражнения. Така че те не са непременно удобни във фитнес залата.

Разбира се, знаменитостите могат да наемат експертни треньори, като JR Allen. JR е обучила високопоставени ръководители и звезди, включително записващи артисти Bridget Kelly, Starshell и Mary J. Blige. Той дори помогна на Мери Дж. Блидж да получи тялото, което тя очарова на корицата на списание Shape.

Затова попитах JR дали той ще ви предложи тренировка. И той го направи!

2 - Треньорът на знаменитостите JR Allen

Треньор на знаменитост. JR Allen

Експертният треньор JR Allen работи с известни личности, но също така обучава редовни хора като нас. JR предлага персонализирани учебни и уелнес услуги чрез своята компания 2daybefit. Той проектира тази проста обща тренировка на тялото като чудесен начин да отслабнете и да се настаните в дома си. Ако го правите последователно, можете да очаквате да видите реални резултати. Разбира се, може и да не станете знаменитост, но може да изглеждате и да се чувствате като една.

3 - Подгрявайте за вашата тренировка за знаменитости

Скуотите са част от загряване на цялото тяло. JR Allen

За да направите тренировката на JR за знаменитост, трябва да използвате чифт светлинни дъмбели. Няма тежести у дома? Няма проблем. Просто направете серията без тежести или използвайте напълнени бутилки за вода или кутии за супа за допълнителна съпротива. След това постепенно увеличавайте теглото, когато се чувствате по-силни и по-подходящи.

Вашата домашна тренировка започва с подгряване, след това се движи през две секции, където правите няколко "кръга" от упражнения. След това завърши с охлаждане. Цялата тренировка трябва да отнеме около 30 минути.

За да направите тази обща тренировка на тялото, намерете място, което е ясно и без мебели или други препятствия. Използвайте снимките като ръководство, за да преминете през всяко упражнение с подходяща форма. JR препоръчва да използвате здрав разум, когато упражнявате. Не се прекалявайте и не спирайте, ако се почувствате зле по някакъв начин.

Стъпка 1: Завършете 5-минутно динамично загряване

За да подготвите тялото си за по-енергична дейност, направете следните упражнения:

4 - Долните упражнения на тялото, които да правите вкъщи

Намерени онлайн филми. JR Allen

Обща тренировка за цялото тяло: Част първа

По време на първата част на Celebrity Home Workout завършвате три кръга от следната комбинация от упражнения: редуващи се лапи, скокове, дъски и странични подложки. Тези упражнения помагат да се изгарят мазнините и калориите, докато оформяте долната част на тялото и ядрото. Използвайте описанията и снимките на JR като ръководство, за да поддържате добра форма през всяко упражнение. Част първа трябва да отнеме десет минути, за да завърши.

5 - Вземи Знаменитост Abs С Плоча Упражнение

Планк. JR Allen

Искате абсолютната звезда на знаменитост? Платното упражнение може да ви помогне да ги получите. Тази основна тренировка е основна в знаменитости и здравни клубове в цялата страна.

Плоча: Задръжте позицията на дъската върху ръцете или ръцете си (ако е удобно) Уверете се, че гърбът ви е прав, а коремът и глутетите (задните мускули) са стегнати. Задръжте за 45 секунди.

Упражнението на дъската е чудесен начин да укрепите мускулите в тялото си, включително коремните и гръбните мускули. Ако не можете да задържате позицията за 45 секунди, започнете с 15 и изградете оттам.

6 - Скулптура знаменитости краката със странични lunges

Странична гума с къдрици. JR Allen

Това следващо упражнение ще ви помогне да изваете краката, които са готови за червен килим. Страничното изтласкване помага за оформяне на бедрата, вашите телета и глутетите (вашата плячка!)

Странично издърпване с къдрици: От неутрално положение стойте на дясно. Левият крак е прав, когато дясното коляно се огъва, но не огъвайте коляното покрай пръстите на краката. Ръцете остават надолу от двете страни на десния крак. Натискайте нагоре от десния си крак, за да се върнете обратно в изправено положение и направете бицепс с две ръце. Опитайте се да използвате 5-10 килограмови тежести. Повторете 20 пъти редуващи се страни.

7 - Изгаряне на калории и укрепване на цялото тяло

Плочарни редове. JR Allen

Тъй като продължавате да правите своята тренировка за знаменитост, ще направите 3 кръга от тези упражнения: дъски, високи колене, редуващи се кризи и натискане на клек. Отново използвайте снимките на JR като ръководство за добра форма. Трябва да минат около десет минути, за да завършите този раздел.

Тези упражнения ще увеличат сърдечната Ви честота и ще укрепят мускулите в цялото ви тяло.

8 - Алтернативни къркащи къдрици за издухване на корема мазнини

Променящи се хрускания. JR Allen

Следващото упражнение се нарича променлива криза. Той помага за укрепването и дефинирането на мускулите в средата и страните на корема.

Сменящ се кърч: Ще трябва да сте на място за това упражнение. Използвайте мат, ако имате един удобен. Започнете с поставянето на гърба си и се преместете в критична позиция. Коленете са огънати и долните крака остават успоредни на пода и се издигат на земята. Завъртете торса си така, че да донесете правилния лакът на лявото коляно. След това редувайте страни. Опитайте се да не дърпате главата си, докато се движите през това упражнение за 60 секунди.

9 - Предизвикателство за стил на знаменитост

Натискане на притискане на ключа. JR Allen

Продължете тренировката на Celebrity Home с Squat Push Press. Това предизвикателно упражнение ще повиши сърдечната Ви честота и ще ви помогне да изградите сила в долната и горната част на тялото. Той също така помага за оформяне на краката, бедрата, бедрата и раменете.

Squat натиснете-натиснете : Вие ще искате да използвате тегло 5-10 лири за това упражнение, ако е възможно. Започнете в кляка, с глутетата зад коленете и гърба си прав. Опитайте се да запазите теглото си в петите си. Следващият слайд показва как да завършите това упражнение.

10 - Знаменитост тренировка: Cool Down

Скуош преса натиснете push. JR Allen

За да завършите Squat Push Press, вдигнете се от кляка си позиция и натиснете ръцете си над главата. Натиснете през петите си, за да вдигнете тежестите направо във въздуха. Докато натискате нагоре от клек и от петите си, натиснете тежестите направо във въздуха. Повторете това упражнение 15 пъти.

Завършете церемонията за домашни знаменитости с охлаждане. Направете 5-10 минути светлина, разтягаща се, за да отпуснете тялото. Пробните разтягания може да включват докосване на пръстите на ръцете ви, за уголемяване на ръцете и коленете. Можете също така да използвате ролка за пяна, за да изхвърлите гърба, задната част на краката и телетата.

Поздравления за завършването на тренировката на JR Allen за дома! Искате ли повече съвети за домашна тренировка? Проверете как да започнете програма за отслабване у дома за съвети за хранене и упражнения и се свържете с мен във Facebook за ежедневни хранителни съвети, рецепти и напътствия за упражнения.